Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

а нам вже можна за спину?

3. Almariel

Almariel Well-Known Member

за спину можна хоч з народження, якщо ви вмієте вправно і правильно мотати дитину за спину, якщо у вас був досвід з старшою дитиною. якщо ж ні, то краще почекати, поки дитина сяде, бо раптом щось десь не підтягнете.

4. Holly

Holly Moderator

був але не вдалий. В мене всі діти різні ггг. Оленка не дуже любила слінг, а Маркія навіть дуже. А заспинна дуже мені тре. Бо хата скоро на звалище перетвориться :sad:

5. natorella

тема наступної мамо-зустрічі ЗАСПИННІ НАМОТКИ???

---------- Додано в 10:03 ---------- Попередній допис був написаний в 09:57 ----------

надя, приходь хоч кудись
    то пояснити важко
    треба показувати опять

6. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дівчата, маю для всіх досвідчених слінгомам прохання, допоможіть мамам- початківцям, які живуть поблизу вас навчитися мотати слінг правильно без шкоди для дитинки. Кожен з нас потребує різного часу, щоб чогось навчитися " набити руку " , тому декому достатньо самому потренуватися і виходить, декому хтось раз покаже і виходить, а комусь треба підправити і допомогти кілька разів. Ви зробите добру справу + матимете компанію для слінгопрогулянок, а можливо в майбутньому станете найліпшими колєжанками.

В мене двоє маленьких активних дітей, які на ГВ, тому на даний час не маю можливості виїжджати на консультації, але завжди прошу дівчат, які купують слінг-шарф, ергорюкзак чи май-слінг виставити фото з намоткою, щоб я була спокійна, що мама намоталася добре.
    Дівчата це насправді важливо, щоб ви були впевнені, що мотаєтеся добре. Часто слінг беруть на подарунок друзі чи хресні батьки і я завжди прошу, якщо мамі не вийде намотати, щоб подзвонила і скинула фото на е-мейл.

Форум Дівочі Посиденьки є спільнотою, яка допомагає один одному, ділиться досвідом і порадами.
    Також завжди можна запросити п.Наталю на консультацію, вона радо відгукнеться.
    Якщо Ви проходите повз слінгомаму на вулиці і бачите, що слінг не добре намотаний, то важливо сказати їй про це. Кожного з нас зупиняє можливість негативної реакції, але в слінгу маленька дитина і незалежно від того, як на той момент відреагує мама, вона буде знати, що вона щось робить не зовсім правильно. Просто сказати в позитивний спосіб : Вам дуже пасує в слінгу, можна допомогти трошки підправити намотку, бо певно мацьопа капризувала, як ви моталися ( сказати, що в самих так само часто не виходило на початках намотатися добре :girl_wink:). Тоді мама спокійніше реагує, бо молодих мам в слінгу і так пресують їхні мами, свекрухи і оточення, тому недивно, що часто реакція на критику не є позитивною.

Дівчата, кожна з вас, яка виставила фото в цій темі, щоб оцінити намотку зробила велику справу , найперше ви знаєте, чи намотуєтеся правильно + даєте відваги і стимул іншим слінгомамам початківцям зробити фото. :connie_pull-pigtail
    З повагою, Лігуминка.

7. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Ця намотка є зручна тим, що мацьопу можна ставити в готову намотку і виймати не розмотуючи слінг-шарфа. Це економить час і нерви слінгомаміпочатківцю.

Намотка виглядає так :

8. glasses

glasses Member

Подивіться чи зараз хоть трошки краще. Ліфт не працює мусим якось виходити гуляти до кінця тижня.Що цього разу не так?

9. natorella

треба добре розтягати полотнище від коліна до коліна
    але вже краще

10. glasses

glasses Member

11. Holly

Holly Moderator

:girl_cray::girl_cray::girl_cray: Ми на п"ятницю на першу годину до лікаря записані, тому в парк ніяк не попадем. Завтра не будеш в парку?

12. natorella

то не страшно
    будем через тиждень
    наразы ти одна кому треба....

13. glasses

glasses Member

14. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

15. invisible

invisible Well-Known Member

А де і коли відбуваються зустрічі? Мені б теж для заспокоєння показатися колись, бо я не можу позбавитися комплексу, що щось не так роблю.

Про всяк випадок таки сфоткала сьогодні наш верхній бортик. Ось приблизно настільки наш верхній краєчок лишається вільний, то не страшно? Також перше фото до прогулянки - спинка малої майже рівна, а на другому фото після 2-годинної прогулянки видно, що спинка стала більш округліша (чи намотка послабилася чи дитина "просіла"). Це нормально, чи треба ще сильніше затягувати?

Також знайшла сьогодні в одній статті таке: "Проверить, правильно ли завязан слинг-шарф можно так: одеть ребенка в слинг, а затем положить руку ему на спину и попробовать пододвинуть малыша к себе поближе. Если получится и только тогда ваши животы соприкоснутся – слинг не достаточно поддерживает спину малыша."
    У нас же получається, що між моїм животом і животиком малої є трохи простір. Я щось заплуталася, ніби по правилах спинка має бути дещо округла. А як тоді зробити округлу спинку, але не лишаючи жодного простору? Бо я думала, що тканина найбільш туго має бути на дупці і на плечиках. По-моєму, Наталя навіть десь тут писала, що має бути трохи вільно між животиками. Чи я щось плутаю?

16. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

17. nattsol

nattsol Well-Known Member

слідкуйте за темою Мамо-зустрічі :)

18. glasses

glasses Member

19. natorella

якшо мама худенька, а дитина в такому положенні як у вас на фото - буде простір

20. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

а мені здається, чи дійсно так є: якщо вузол в шарфі зав'язати не ззаду, а спереду , то на спину легше?

21. natorella

тобто якшо виводити хвости наперід?
    так, легше
    але мені так було зручно лише до певної ваги і росту
    потім дитина тиснула на вузол на животі і було (мені лічьно) боляче