Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. natorella

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

яке положення дитини? вертикаль чи горизониталь?
    яка інструкція?

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Наталь, то ти ослінгувала того вуйка? кажуть, що то на Вірменьскій вулиці у Львіві))

4. natorella

я хотєл, чєстно хотєл, но... нє успєл

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

6. Людок

Людок New Member

7. natorella

до слова)))

8. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Якраз на днях бачила маму з дитинкою, примотаною слінгом в позиції "як в кенгуру". Ще так здивувало, бо завжди сприймала слінг як засіб правильного носіння, а так носити - то нащо слінг?...

9. natorella

деякі виробнники трикотажних слінгів подають такий варіант носіння
    ну і батьки багато хто купує і обов*язково хоче шоб носити лицем від себе

10. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 2. Колыбелька- в цій інструкції ножки дитини висять,а моя вся в слінгу.

11. natorella

а просто ноги туди не запихати?

12. mamvasulka

тре майстерклас:girl_blush2: слінг великий , Соломія мацьопа, в слінгу " топиться" :girl_smile:
    а в 2 місяці в кишені можна носити?

13. natorella

без питань

женщіна!!! у тібя трєтій рібьонок, шо за прєдразсудкі

ні, зараз кишені рекомедують для старшого віку
    тим більше ти кажеш - шо вона маленька

14. glasses

glasses Member

15. natorella

16. mamvasulka

то з якого віку? щоб сиділа?
    Раніше такого щастя не було, була якась кенгурушка від якої шалено боліла шия спина, . Тай Васька я почала носити з 6 міс, а тут така мацьопа. Але сьогодні носила, то ноги вже тирчали з слінгу:connie_pull-pigtail. Але мені здається що трохи я неправельно її ношу, постараюсь якось вибратись на мамозустріч.
    Сьогодні поїхали в Ашан, то люди задивлялись і показували пальцями, а я думала що люди вже привикли і це не новинка

17. natorella

то тут нас легіон, а вийдеш в маси - адин, савсем адин

---------- Додано в 08:58 ---------- Попередній допис був написаний в 08:55 ----------

шоб хоча б переверталась зі спини і назад

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Це кошмар якийсь. Дикарі. Неучі. Я не маю слів.
    Щодня чую якісь зауваження або повчання. Ні ну я знала що так може бути але то вже занадто. Кожнісінький день хтось зробить зауваження. Кожній собаці в районі є діло до моєї дитини і її хребта.
    Дівчата, як ви то витримуєте?
    Я вже і уваги не звертала, потім мене то злило а сьогодні я напевне якась емоційна занадто, мене ображає то. Особливо заділо що зауваження роблять бабульки, внуки яких і тиждень не були на ГВ, в 9 місяців ходять за ручки хоч і стояти не можуть, носяться в кенгуру, смокчуть соску до 3-х років і вигулюються на повідках. Але їх обовязок мене попередити що то я зарано ношу Дарусю так.
    Їм всім то дико. Мамулі кажуть що то небезпечно, що маленькій погано, що то я вигадую...скільки я вже всього почула.
    Як ви то сприймаєте? Не реагуєте? Пояснюєте щось?
    Не маю бажання виправдовуватись, всерівно то горозом об стіну.
    Ех.
    Шкода що моє покоління здебільшого то не сприймає ще і для них природніше товкти каляскою поки дитятко кричить бо в дворі цицю дати стидно.
    Сподіваюсь мої дітки вже своїх дітлахів виховуватимуть серед інших понять.

Сорі. Дістали просто нинька.

19. oksumoron

oksumoron Active Member

Товчуть коляскою, не тому, що цицю стидно дати, а тому, що діти вже давно на суміші, а суміш по годинах, дитина плаче, а її ще і не беруть на ручки, щоб не привикла!
    Мені також були робили якісь натяки, типу дитина дуже буде ручна після слінгу, але я якось не зважаю!
    Мені он також хочеться зупиняти тих мам з кенгуру, або дітям соски повидьоргувати, але в них такі ж самі сильні переконання, як і у вас, що ТАК найкраще!
    Тому усміхайтесь, ви ж то знаєте, що все робите правильно, а дураків не перевчиш!

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Алеж я їх не спиняю. А от вони мене спиняють і то щодня. А сьогодні аж з іншої сторони вулиці, через дорогу мені кричали що я зарано таке от роблю, ото атракція була для перехожих.
    А груди не дають і товчуть власне ті хто на ГВ. Я завжди недоганяла чому б не взяти і не погодувати? Але ніколи не лізла з порадами.
    Вобшєм ррррр. І мені щось так неприємно, що капці.

21. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Скільки гуляємо, ще ні разу мені ніхто не робив зауваження. Один раз сусідка сказала - "ото понамотувала", я відповіла що так нам дуже добре. Багато цікавих поглядів, але більшість прохожих посміхаються, можливо за рахунок того що бачать як мій цікавий доцік все розглядає, до усіх сміється своєю беззубими посмішкою, і я мушу цьомкнути то ручку, то носик, щічку то ж так класно відчувати малявку завжди поряд.
    Який на літо краще обрати слінг, щоб не зажарко було. В нашому дуже жарко! І не знаю який брати чи май, ерго, чи знову шарф.