Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

ну так щоб надійно. бо ж хто його зна, як буде мама слідкувати про зміну боків - так як на руках - значно легше на лівому боці носити, ніж на правому.

3. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

питання до всіх слінгомам: а ви часто на бедрі носите? і що саме ви так робите?
    бо я щось жодного разу ні в ерго, ні в шарфі так малу не носила, може варто спробувати

4. natorella

в кільцях носила
    в шарфі пару раз
    простіше за спину

5. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

хе, якщо хтось хоче добре бачити і брати участь в домашній роботі, то тільки на бедро) мій ззаду дуже воює, для мене за спину - на екстренні випадки, типу випічка, а хтось проснувся і тп

6. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Ми не носилися , мені було зручніше за спиною. В мене діти важкі, то я малу вагітною постійно на бедрі носила правда без рюкзака + не чергувала, а носила на правому постійно, то потім мала защемлений сідалочний нерв після пологів...

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ноги підтягнула.
    Що ще неправильно?

8. natorella

колір))) ггг
    привезу вам скоро ваш рожевий
    все дуже добре

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Уррря, я це подужала.
    Треба терміново ще горизонтальну намотку навчитись.

Дівки, при коліках - то то що треба. Лікує в три секунди.

10. natorella

ти хотіла сказати вертикальну
    буде
    хай дитина поздоровшає

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Слінго-мамочки, навчіть мене правильно завязувати кінці мая ззаді.
    Бо то в мене якось так виходить, як в"яжу на два гудза- по землі чуть не волочиться, як зроблю на бант, то той бант якось так смішно на д..пі виглядає, ги-ги...:girl_crazy:

І ще, підбила я мужа на ту переноску, спочатку сміявся, але як погледів на слінго-татусів у нас на районє, щось сам захотів. Домовились, що для початку бере лиш на прогулянку до магазину і назад. Але тут у нас виникла непередбачувана проблємка-татків живіт:girl_crazy: Малому не зручно, він виходить вигинається якось так на тому животі. Ну, зовсім воно не то. Що можна придумати? Чи та штука не предназначена для пузатих татусів?))
    писи: тато себе сфоткати не дадуть, щоб тут показати.:girl_in_dreams:

12. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

роблю один вузол (або два, залежить від відстані, на яку нести) за спиною, а потім кінці виводжу наперед і зав"язую ще вузол на поясі

13. Ligymunka

Жанна, спробуйте примотати до тата за спиною, Андрійко вже великий і татовий живіт не заважатиме :girl_claping:

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Всьо, у мене ше один вузол з переді не зав"яжеться. Пробувала...:girl_cray:
    Тато дуже делікатний в тих питаннях. За спиною не буде носити, цитую "бо то не мішок".:girl_in_dreams:

15. natorella

то най висить ззаду

таке враження шо тато просто не хоче носити, о ті придумує
    в мого тоже великий живіт, але як треба було - то ніс

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Наталю, не поняла, чого не проведена роз"яснювальна робота з продавцями з Краківського? мені нині раз 30 сказали що він там задихнеться, раз 10 що запариться і т.д. ) правда і схвальних трохи було))) певне ти вже просто давно там зі слінгом не буваєш)

17. Ligymunka

Скажіть татові, що Андрійко вже великий і за спиною йому буде суперово, ми так носилися, то дітям дуже подобалося і спали і роздивлялися:girl_tender: Правда в мене чоловік не настільки принциповий в тих питаннях, хоча не раз вслід бабці на лавочках супроводжували репліками, що теперішні батьки, то є чисті цигани, не переймаються дітьми взагалі і грошей на возик шкода, а держава то платить :girl_crazy: Але якби кожній такій бабці пояснював, що наші діти возик визнавали лише на сон в парку і то, як моцно змучені були, то певно би не стало витримки і нервів :girl_blum:

18. natorella

давно, то правда
    хоча - нині несла юрка в сзк, бо він не може геть ходити, ослаблений
    так притулилось бідненьке(

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

2 питання про слінг-шарф марльовку

1) чи можна його для новонароджених? (літом народиться ляля, мама не проти спробувати шарф, чи можна з такого починати?)
    2) до якої ваги та марльовка комфортна чисто теоретично? бо в мене Сергійко тоді носився до 9 кг, було нормально. А тепер Віруся вже за 10 кг перекотилась, а то ще не літо...

20. Almariel

Almariel Well-Known Member

ніби можна

теоретично ніби до 7-8 кг. я лише до 7 кг носила, бо в мене коротких виходів не бувало, а для довгий вже було важкувато на плечі.

21. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Маю питання, малявці 2 міс, трохи ношу в слінгу з кільцями, на фото-інструкції ноги дитини не в слінгу, а в мене так не виходить,( мала вся в слінгу) так можна чи ні?