Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. natorella

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

емммммммммммм, а як дитині дихати/рухатись?
    все ок, мирося.

3. Holly

Holly Moderator

з якого віку можна не ховати руки в сш?

4. natorella

з віку, коли дитина тримає впевнено голову - 3-4 міс

5. Holly

Holly Moderator

О, знач нам можна. Ще так спробую, може якраз йому сподобається

6. natorella

а шо йому не подобається?

7. Holly

Holly Moderator

а йому нічо не подобаєть - ні слін, ні поньє, ні візок. Навіть на руках на вулиці вередує

8. natorella

а в хаті? вередує постійно? цицю запропонувати

9. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

о! То і наш варіант (правда, ми ще в колясці і рюкзаку не гуляли)! :sad: поки спимо - гуляємо, а як прокинулись - все, додому. Ні циця, ні на руках без слінгу... Хоче додому і все... (Найгірше, що старшого мушу тягнути додому, коли він тільки розбавиться... :sad: ) чого так - не розумію...

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

і ще питання про слінг і висаджування: як вдягнути дитину влітку? Дати підгузник - жарко, не дати і пропустити момент - мокро. Як ви робите?

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

якщо реально жарко, то те, що напісяє 3-місячна дитина, висохне моментально. а ще варіант: звичайні трусики + вкладочка для підгузника (у мене були бавовняні від еко-пупса) - і у вкладочку поміститься все напісяне - ну може яка капелька десь пройде.

11. Holly

Holly Moderator

вдома - золота дитина. Зараз зубки мучають то трохи вередує, але вже як спить, то спить по 1,5-2 год. А на вулиці в кращому випадку 40хв.
    а як прокинувся
    і по темі значить щойно гуляли ДВІ години. Це наш рекорд. З яких спали трохи більше години. Примотала його з ручками нагору. Йому то сподобалось, бо міг займатись своєю улюбленою справою - смоктати пальці. А мені в такій намотці його дууууууже легко годувати, я аж не сподівалась.

12. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Маю таке питаннячуо;ми з 4 міс. носились в ерго, періодично пробувала пересадити в коляску, але без результатно. А десь 2 тижні тому дитина сама попросилась в колясочку і після того в ерго не хоче. Мене цікавить чи то вже на завше і рюкзак можна відкладати-продавати чи то просто тимчасова зміна дикорацій?

13. natorella

а як вам хочеться? в дитини є всякі періоди
    най лежить якшо їсти не просить

14. glasses

glasses Member

Відповідь: Слінг-шарфи, ергономічні рюкзаки, май-слінги, віжки дитячі Лав Енд Кері

Ой, і ми добрались до слінгу. Сама мотати не можу. Руку не набила ще. Вся родина приходить на хелп. Ходити в слінгу дійсно класно. Сьогодні були в місті, помітили, що люди аж дуже на нас заглядали.
    В мене проблема в тому, що малий без циці не може,я мушу низько мотати. Він засипає з цицею в роті лише. У візку ті дні спали дуже мало.
    Подивіться і покритикуйте. Сьогодні робила і мотав чоловік.

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Слінг-шарфи, ергономічні рюкзаки, май-слінги, віжки дитячі Лав Енд Кері

на першому фото крім того що ніжки нерівно висять, ще й попа не просаджена добре. борт слінга має під колінками йти.

16. glasses

glasses Member

А як її просадити?За ніжки я бачила, не вийшло в нас рівніше(((
    це полотно?типу більше його розвести?
    І ще маю питання, як ви робите в натяжку?Я завжди боюсь, щоб неперетиснути і коли саме стягувати?Бо коли малого ставимо, він вередує і мусить троха легше бути натянутим, а потім не вдається.
    Ви б бачили нашу першу намотку, то в нас прогрес.)))))
    Тому хочу всі нюанси вияснити, що і як.

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

от якраз ті краї слінга під колінка і підтягувати вверх. малюк має бути як жабка.

18. natorella

вам показував продавець як мотати?
    критики багато:
    - несиметрично ноги
    - легко натягнений слінг
    - нема Мпозиції
    - внутрішні бортики не накривають плечі
    якшо ви так постійно мотаєте - то терміново самій вчитись
    бо когось намотати не кожна слінгомама зможе одразу добре

---------- Додано в 08:22 ---------- Попередній допис був написаний в 08:19 ----------

намотка, котру ви отут показали - то хрест над кишенею, її використовують частіше для тканинх слінгів
    для трикотажу все ж підійде швидше хрест ПІД кишенею
    спробуйте її
    натагя має бути в трикотажі одразу - ніякого послаблення.
    то не проблема всі діти такі
    дитину в слінгу розміщують не на рівні соска, а на тому рівні, щоб рот дитини і грудь *зустрілись* по дорозі

19. glasses

glasses Member

власне, що ні, ми самоуки)))

Може зможете нас навчити, можна Вас попросити приїхати на консультацію?

20. natorella

пишіть пп, будем вчити

21. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а на наші мотання мож глянути? я постійно нервую через те, що не можу я ту дупцю просадити і за верхній край, бо будь-яку проблему з хребтом або хоч натяк на неї спишуть на слінг, бо вже зараз він плаче через те, що навчила на слінг, не їсть, бо навчила на слінг, не спить..і тд