Початок цієї гілки читайте тут. і тут дам декілька посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей статті лікарів і не тільки про важливість носіння, про види переносок, про нюанси носіння медицина і носіння безпека носіння психологія і носіння цікаве в слінгосвіті не знаєте який слінг вибрати? Sling Chooser підкаже “лицем до світу” в слінгу посилання на інструкції інструкції до всіх видів слінгів багато інструкцій до слінга-шарфа ютуб інструкції до слінга-кишені відеоінструкції англійською інструкція до слінга-кишені ютуб інструкції: слінг-кишеня Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 1. Надеваем! Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 2. Колыбелька Намотки для коротких шарфов (2-3ки) http://www.youtube.com/watch?v=Zy3YehY6Vzk - помилки в ХНК девайси, які роблять комфортним слінгоносіння слінгоаксесуари: навіщо вони? для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Я носила зимою за спиною. В вас в малого був суцільний комбез ? Ми мали роздільний окремо зимова курточка окремо комбінезон також легкі необ"ємні + розширювачі спинки для ерго, то посадка була правильна, дупка добре провисала і ніжки симетричні.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Я зрозуміла- треба поміряти малявку в комбезах на мій верхній одяг.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) таких не мала, але маю пошитий від Петрової. якість подобається і ціна навіть трішки менша, колір вибираєте самі. але значно зручніше, ніж слінг (особисто мені). ми нормально носимся так, якщо дуже треба. але врахуйте, що в ерго навіть поверх вашої куртки тепліше, ніж у візку. якщо не морози сильні, то гарний вихід куртка малому + гетри на штани.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Для мене це парадокс, що в ерго буде тепліше. Ми сьогодні гуляли в "чоловічку" трикотажному і зверху комбез, який вважається осіннім на флісі. В калясці ж накриті покривалом і утеплювач, там як термос. Капішон навіть не піднятий в мене. Якщо в ерго тепліше, то бодік підниз вдягати? )))) але ноги-руки ж все одно нагорі? Як штани вдягнути на ноги, то і в дупу душно...
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) в мене теж, дуже задоволена, хоча боялась що льон зноситься, але досі як новий, хоч користуюсь ним часто
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) я не знаю, яка зараз у вас погода. але ж коляска була накрита + покривало. а в ерго покривала не буде. тобто я би вдягала чоловічок + комбез + ще щось (або тепліший комбез). але то я так пишу трохи без досвіду - я не знаю як дітей вдягають в коляску. ну і попа не буде сильно паритися в ерго - там тільки 1 шар тканини.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) А як купити тої Петровоі? Шось сайту не знайшла. Всі шили спеціально під себе? Чи купували вже готові?
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) от зараз сидимо з чоловiком в кафе з друзями,мацьопа солодко сопе в слiнгу! так зручно непомiтно погодувати!а чоловiк хотiв коляску брати)
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) я вам в карму скинула посилання на сторінку Петрової вконтакті. В неї часом є готові, але зазвичай робить на замовлення - під зріст батьків, вагу дитини. Матеріал, оформлення, вишивку можна вибирати
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) напишу враження від нашого ерго рюкзака Лав енд керрі. Важимо зараз 8300гр. Носились під час прогулянок центром кілька днів підряд. Все супер, не зважаючи на мою куртку, нічого не заважає. Дитина спить не так безпробудно як у візку, іноді прокидається подивитися що діється і далі засинає. Було зовсім не важко, проте на третій день я все-ж почула спину, а саме - поперек, тому не зважаючи на всю зручність, розумію що рюкзак не призначений для тривалих і частих прогулянок. Для цього є візок. А рюкзак - вискочити в магазин, терміново кудись переїхатись маршруткою, в гості сходити, на екскурсії, на морі - це було-б зручно. Це я для тих мам, хто вагається купувати чи ні. Трохи ше напишу про власне сприйняття переносок. Я не з тих мамочок, які вважають що дитина має бути лише біля мами, бо їй так краще. Вважаю, що задоволення від часу, проведеного разом з дитиною має бути взаємним, а не так, що мама, ціла мокра, тягне Властіліна на горбі, бо йому від цього харашо, бо він у візку не хоче. (Це знаєте, як у тому анекдоті - Їжте , куме, легке! - А мені і шинка не тяжка ) Візок для мене все-ж №1, а переноска значно рідше, як мобільний засіб у певних обставинах.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Ви,Galysik, на мою думку, відчули поперек тому що він не звик носити 8300кг., + куртка ваша+ одяг малятка. Для прикладу ми носимось 10+, правда в слінгу(краще розподіляються кілограми по снинці) і з народження, тобто підкачувались разом із набиранням ваги дитиною.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) в ерго дуже залежить чи лямки паралельні чи навхрест, на мою думку - навхрест краще, рівномірніше вага розподіляється. Я носила влітку часто і довго, спина чи поперек не боліли ні разу, лише ноги від збільшеної ваги, але і це минулось за кілька днів - ноги звикли
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Olka Sherolka, у нас лямки паралельно, але ззаду посередині скріплюються фастексом між собою, тому навантаження рівномірне виходить і знімати легше ніж перехресні лямки.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) в мене теж є цей фастекс, тому я пробувала і так, і так, тому й кажу що навхрест мені краще - коли навхрест то якось мені легше тримати спину і в попереку напруження нема, а з паралельними лямками і фастексом таке враження що треба постійно тримати напруженими плечі. то залежить від навички, єдиний мінус - лямки довші і можуть трохи волочитись по землі, поки вдягаєш.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) я б несказала шо в рюкзаках АЖ таке рівномірне наватаження але для тих, хто то рюкзак саме то я свою дитину слухаю, якшо їм було зле у візку - носила, не терпіти ж крик на вулиці
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Galysik, привіт ! Важливо навчитися правильно регулювати рюкзачок. Якщо попереку некомфортно, необхідно підняти набедренний пояс на талію, тоді навантаження на поперек буде меншим і сам пояс затягувати максимально туго. Лямки в даній моделі мають крій дугою, тому немає потреби перехрещувати їх. В мене діти також важкі. Малого я почала носити в ерго з вагою 9 кг 700 гр, але ми носилися від народження багато, тому спина поступово звикала до навантаження. Якого віку у Вас дитинка ? З 8 місяців можна носити за спиною. Я почала носити так малого в рік і мені було дуже зручно, вага + 13кг = вазі шкільного наплічника по відчуттях. Також при носінні в слінгу мама має знати, чи немає в неї проблем з поставою, бо слінг автоматично випрямляє спину і в "проблемних" місцях мама буде відчувати дискомфорт, якого при звичайній ходьбі не відчуває, бо ходить як зручно.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) десь є тому підтвердження? ну або спостереження жінок? мене то питання давно цікавило.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) В мене після народження сина був защемлений сідалочний нерв на нозі до пологів я багато носила донечку і постійно на правому бедрі, мені так було зручно. А потім вже, як народила синочка від різкого руху защемило нерв, то ходила на корекцію до Костоправа. Він крім того, що розблокував ногу, ще зробив корекцію на спину. То я консультувалася з ним , чи можу носити дитину в слінгу і в ерго наочно показуючи, бо заборонив мені носити більше 2 кг хочаб півроку. Він мені власне сказав, що ерго і слінг є гарною альтернативою маминим рукам, але якщо вже є проблеми з поставою, то буде боліти спина.