Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

ага, я вже спробувала)) явно не на 4,8 м., незручно

3. natorella

natorella Well-Known Member

дуже цікаве відео (причіплю вгорі)

помилки в намотці хрест над кишенею

http://www.youtube.com/watch?v=Zy3YehY6Vzk

4. Людок

Людок New Member

Спитаю, ще тут:)
    Як одягаєте діток під слінгокуртку в таку погоду?

5. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

флісовий комбез (я не знаю чи в мене полартек чи ні))), під нього бодік, штанці трикотажні, гольфи і шкарпетки на ноги, зверху вязані пінетки. як зроблю малому чобітки, то будуть тільки шкарпетки і вони)
    на голову - шапочка велюрова і капішон)
    все)

6. Людок

Людок New Member

Незнаю, де Наталя, хвилююсь за неї:)
    але вона мені писала, що фліс зарано під куртку, що треба хоч -15.
    чи ви вже з під куртки ходите топати?
    Незнаю, якого віку дитина?

7. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ну, значиться, в нас не полартек)) ну і я вдягаю тонкий трикотажний гольф для годування, і малий в мене далеко не спокійно сидить в своїй нірці (а хтось говорив))), а наполовину висовується, як йому хочеться)
    я дивлюся по дитині) коли приходжу додому - він теплий, не гарячий, не спотілий, так що йому норм. ага, і в мене куртка демі звичайна і не дуже утеплена слінговставка
    нам 9міс
    я на холоди планую взяти манішку малому і собі, ну і бутіки зроблю, так що не бачу потреба в теплішому комбезі.

8. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Звичайний фліс (як ото чоловічки є - я в одному відрізала ніжки і нашию манжет коли потрібного кольору знайду) я б одягала під куртку. А от слінгокомбези шьються з товстішого/теплішого флісу. Такий точно під куртку хіба на холода.

9. Людок

Людок New Member

А, то ви на два місяці старші)
    слінговставки, як виявляється різні бувають, з гіркого досвіду...
    Я теж шила до пуховика, і вискакувала мала, і задувало, викручувалась.
    Розкажіть, про бутіки, як будете робити:)

10. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Та то ше залежить яка куртка. Я би в свою супертеплу ямама на малого більше ніж бодік+штанятка трикотажні зараз би не вдягала.
    Правда нам ще так і не вдалось зимову куртку вигуляти... Ех, виздоровіємо і потестимо:)
    Дівчата, а як там зараз? Слизько? Льодоступами хтось вже користується? Бо я ще не купила. Може хто порадить де купити хороші? Читала, що ніби на пружинках добрі.

11. Людок

Людок New Member

О, чоловічки, то для мене самий зручний одяг дитині, жаль чим більші, важче підібрати розмір.
    Тому, дякую, за ідею відрізати ніжки:)

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:56 ----------

А Ви вроді айловмама мали? Чи демі?
    Та, в супертеплу ямама так...бодік, штанята, більше точно не потрібно.
    Я вагалась, між актив, та нею
    Вибрала актив фюжн, поки не жалкую.
    Про льодоступи...поки вагаюсь чи купляти, бо відгуки про користування різні, но страх впасти теж присутній:)

12. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Сьогодні катались візочком, то іноді за нього і трималась. Була не готова до того, що місцями слизько...
    Але в льодоступах зараз ще не є добре ходити, як на мене (ними по асфальті незручно дуже).
    Ну а так.. Маю з минулого року (з часів вагітності), куплені чоловіком в Екко за оперним, якраз на пружинці. То було супер ходити. Не уявляю як без них якщо ще хоч трохи приморозить....

---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ----------

13. Fistawka

Демі - ай лав мам. Зимову взяла ямаму супертеплу і дуже довольна, насправді не очікувала, що вона така прикольна і функціональна. Стільки кнопочок, замочків, манішок))) на фото виглядала мені гірше значно:)
    Знала б що така прикольна, взяла б яскравішу. Ну але може й добре, що темно синя, може трохи скрадатиме об'єми темний колір.

14. Людок

Людок New Member

О, точно, функціональна, влучно сказано.
    Манішок? В мене мамина, дитині капюшон...
    Але, я так зрозуміла, що моделі, пошиття часто оновлюються.

15. Fistawka

В множині сказала, бо мамина і для дитини. Там же на капюшоні є таке продовження. Чим не манішка?:)

16. Людок

Людок New Member

Я до чоловіка, сміюсь, що економить на нас, бо одна куртка на двох.
    Згідна, тільки в мене не зручно, бо капішон не пристібається до вставки, він як самостійний, то поки один малюсінький мінус.
    А щодо закльопок, то з одними навіть ще не розібралась.
    З внутрішньої сторони , в районі плечей з обидвох сторін є закльопки,для чого мені поки не понятно.
    І та спати на маминій флісовій манішці, то приємнооо обидвом:)

17. Fistawka

Та ну, який же то мінус. То плюс, повірте. В мене в демі капюшон малого суцільний з вставкою, коли дитина вертить голівкою, той капюшон налізає на пів личка і нічого дитині не видно. То для мене тільки плюс, що капюшон окремий.

---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ----------

А щодо кнопок, то незнаю))) буде біля мене куртка, гляну:)

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

А на манішці маминій нема таких кнопок? Бо мені здається що то такі, щоб манішку зафіксувати, ні?

18. Людок

Людок New Member

За капішон втішили, дякую
    Ні, на манішці нема кнопок, як і на дит.капішоні.
    Ті кнопки на петельках...цікаво)))

19. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Вчора ходила без льодоступів, але два рази чуть не гепнулася, то нині вже вдягнула. Минулорічні не знайшла , то тестувала сьогодні на 10 шипів, мені супер, не треба думати чи слизько під ногами, чи ні :girl_claping:

20. La esposa

La esposa Moderator

а ми з мамою розпустили старий шерстяний светр і я вже зв'язала один гетр для малявки))) правда, в'яжу такі більші-грубші, щоб можна було на старше дитя вдягнути. Ну і нитка шерстяна така досить дубова, виходить груба в'язка, зате тепло буде :)

от і я завтра (якщо повезе) буду мати льодоступи на 10 шипів :) бо нині вже троха слизько.

21. sonyk

sonyk New Member

[/COLOR]доброго вечора.хотіла б вступити в клуб слінгомам.нам 3 майже місяці,важимо 6кг. скоро свята і мій день народження і чоловік попросив пригледіти собі подарунок. хочу дуже я бюджетний СШ і слінгокурту.порадьте щось новачку