Початок цієї гілки читайте тут. і тут дам декілька посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей статті лікарів і не тільки про важливість носіння, про види переносок, про нюанси носіння медицина і носіння безпека носіння психологія і носіння цікаве в слінгосвіті не знаєте який слінг вибрати? Sling Chooser підкаже “лицем до світу” в слінгу посилання на інструкції інструкції до всіх видів слінгів багато інструкцій до слінга-шарфа ютуб інструкції до слінга-кишені відеоінструкції англійською інструкція до слінга-кишені ютуб інструкції: слінг-кишеня Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 1. Надеваем! Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 2. Колыбелька Намотки для коротких шарфов (2-3ки) http://www.youtube.com/watch?v=Zy3YehY6Vzk - помилки в ХНК девайси, які роблять комфортним слінгоносіння слінгоаксесуари: навіщо вони? для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) О-о, в нас те саме. 8,5 кг на мої 45. Часом здається ше трошки і навпіл переламаюсь))) При чому, шо в шарфі, шо в маї - однаково. То може бути через те, що щось неправильно мотаю? ---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:06 ---------- Візочка моя дитина не признає ше з народження
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) ТА тобі навіть більше пасує, всетаки з рожевим Хоча в мене думка така, що слінг має пасувати мамі. І раз мамі пасує отакий пастельно-рожевий, думаю хлопчурик не образився би Тим більше, що куртка в мене теж з рожевим, і малий ніц не каже Їде і мовчить))) З них мені ще отакий сподобався дуже Хоч таракотовий вроді не мій колір, але дуже багато виглядає. Особливо та сторона, що справа на фото.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Нині в супермаркеті почула свіженький комент на рахунок слінгу - "так носити недобре, бо дитина дихає тим повітрям, що видихає мама!" (ще такого і не чула і сама б не додумалася)
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Гарний )) І мені подобається, але маю вже один подібної кольорової гамми ))) Мене все натур вабить і вабить та зараз бюджету нема зовсім ((( Я вже майже не помічаю тих коментарів )) як хороших ("ой як біля мами добре!", "такий спокійний бо біля мами" і тд), так і негативних ("нащо мучитесь?", "дитині зле", "з рук не злізе"). Ну і знову (цього разу на почті) мене запевняли, що дитині так не добре і треба повернути її спиною до себе, щоб хребет вирівнявся....
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) зустріла знайому з хлопчиком-ровесником мого молодшого. Сама свого несе на одній руці, другою штовхає коляску і співчутливо дивиться на нас в слінгу: "тобі ж важко! І малому незручно... Так мені шкода тих діток, як бачу їх отак прив'язаних..." Та ясно, шо нам так зле, нам би дитину на руки і коляску поперед себе - для зручності...
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) а ше певно той малий висить лицем досвіту, як знята куртка? ---------- Додано в 08:13 ---------- Попередній допис був написаний в 08:12 ---------- є класична фраза = слінг - одяг мами
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) А мене сьогодні старезна бабця похвалила, правда обізвавши Аню хлопчиком, за те, що "взяла його до себе під плащ, йому там не холодно, і не плаче". Ми в поліклініку на масажі ходим (Аня в маї), то вона тааак дивилась, я вже настроїлась слухати про "нема чим дихати", "незручно" і т. п., а вона - навпаки. Та ще і прочитала мораль про те, щоб я дитину подовше до себе клала спати. В мене аж мову відняло
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) згадала і я дещо..В нас правда дещо інше ніж слінг, носимось зараз в ерго Так от, пару тижнів назад ходила біля продуктового ринку, поки чоловік закуплявся, а малий заснув в рюкзачку, оділа йому капішончик і зафіксувала голівку. Причепилась до мене якась жіночка середнього віку, сварила мене, що я дитину свою задусити хочу, що я ненормальна мама і т.п. Я аж тікати від неї почала, бо пояснити що все нормально і дитині так комфортно було просто нереально....Тєжко щось пояснити нашому старшому поколінню, добре хоч рідним трохи моїх лекцій допомогло зрозуміти, що малому в ерго комфортно
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) В мене нормально ставляться до ерго.Святік любить спати з моєю мамою
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) підкажіть, а взимку дитині в слінгу під слінгокурткою одягають рукавички?
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) ми всю першу зиму проносились. не одягали. то ж руки під курткою. або маму обнімають, або між мамою і дитинкою. які ж тут рукавички)) на мою думку головне добре голову утеплити, шию і ножки від колін і нижче.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) нууу, зараз в нас не завжди під курткою, часами намагається вибратись назовні хіба сподіватись, що як добряче похолодає, то нікуди висовуватись не захочеться
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) зараз і під курткою носити якосьне тойво))) я б спарилась сама зимою вони ховаються як миші то була мами моєї біда - як то буде, тільки виходимо надвір - шусть в нірку - тільки потилиця майорить))
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) а от з взуттям дилема - що вибрати таке, щоб добре трималось і не злітало?.. Маю хутряні (цегейка) пінетки і краги Рейма, але воно якось так ненадійно тримається...