Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. invisible

invisible Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Досі я вдягала тільки шкарпетки під флісову слінгокуртку або шкарпетки плюс махрові пінетки (у найхолодніші дні). А не задушно буде в таких уггі під зимовою слінгокурткою?

3. natorella

не задушно, але вони жахливо злізають
    тобто є ймовірність шо злізуть і загубляться
    шось типу ямаля є ленне ніби - там резиночки і добре тримається

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

так, тримаються нормально, але жаливо незручно - не можна куртку нормально навіть застебнути на них. я купила і двічі намагалась використати, а після того просто більше шкарпеток вдягала.

5. invisible

А ми нині перетинали польський кордон із цицею в зубах (і в май-слінгу). :) Цікаво так було - стою біля віконечка, говорю з працівницею прикордонної служби, вона паспорт мій штампує, а мала цямкає собі тихенько і ніхто нічого не бачить :)))

Дівчата, а при якій температурі ви вдягаєте флісовий комбез у слінг?

6. Людок

Людок New Member

Блін, треба нарощувати бронь:)
    як пояснити суцільним стереотипам, що моїй дитині краще в слінгу, ніж в калясці?
    Але не бачу, зрештою, змісту комусь щось пояснювати, головне, що нам двом кайфово.
    маю питання про сон, доня засинати і спати хоче тільки в слінгу.
    відповідно, питання за вечірній сон.
    То нормально, що хочемо засинати тільки на мамі?
    Бо до того , було гуд, коли мама збоку.

А ще питання про СЗК
    Ми вже завеликі?
    а і саме головне, Наталя ти зе бест.

7. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

В Городку напевно не так багато слінгомам і всі кому не лінь мусять прокоментувати, коли бачать вашу дитинку в слінгу. Найкращим підтвердженням, що вашій дитинці є там добре - ваша посмішка і спокійна дитина :girl_claping:

Ваша доня засмакувала засинати біля мами - то не страшно, як засне можете обережно перекласти, попустивши намотку.

---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ----------

До СЗК ви незавеликі. Але Слінг з Кільцями дає навантаження на одне плече, то він є добрим для коротких перебіжок, коли треба швидко вибігти туди-сюди і коли дитина починає топати і хоче трошки топати, трохи до мами.

8. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

найкраще не пояснювати Ми вчора і позавчора відгуляли дві забави з Дарцею в слінгу (одну з них в місті, до слінгів не сильно звичному, виглядає - принаймні, у Львові, то вже давно не пам"ятаю такого, щоб бабульки аж зупинялись і обертались за нами :)). І дитина довольна (бо виспалась собі на мамі - їй шо забава, шо не забава), і мама (бо файно назабавлялась, не підскакувала на місці як там дитина і не гнала додом як ненормальна, бо дитина цицьки хоче і без неї не засне, а досиділи майже до кінця). Так як дитина друга, і дорога родина до слінгів моїх вже звикла, то з коментарів було хіба "О! в тебе якась нова штора!":girl_haha:

9. natorella

ні, люд, але ваш вік - то не вік СЗК, малявка буде *вискакувати* - випрамляти ноги і тобі буде незручно

10. invisible

Ну да, я свою буває заледве у СШ втримую, коли починає крутитися, ноги випрямляти і підскакувати, уявляю що було б в СЗК...

11. Megan

Megan Well-Known Member

В нас так і було, випрямляння, вискакування.. я все грішила на себе, думаю може не зручно примотала, може його щось тисне, аж поки natorella не просвітила, що то просто вік такий. Тепер носимось в маї, всі щасливі (дякую Наталю).

12. Rondel

Rondel Member

Дівчата, а вам важко носити дитину на спині? Бо я іноді вдома замотую малого,коли треба попилососити, їсти щось приготувати, але спина від того у мене болить ну дуууже сильно. Чи то у мене така спина, чи я не так мотаю?

13. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Мені в ерго за спиною легше було носити, хоч в мене діти важкі 15 і 16 кг. Може то у вас спина "проблемна " , а як носите спереду також болить ??

14. Almariel

Almariel Well-Known Member

абсолютно не важко. можу цілий день носити з маленькими передишками (бо сама виривається ногами походити). вага 10,5 кг

15. Rondel

Rondel Member

Спереду все ок, ношу в май слінгу. Дитина має 9 кг з одягом.

16. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

пробувала сьогодні малого за спину намотати (в кнк за спиною)... не можу... тяжко. не носити, я навіть намотати не змогла o_O чи то така фізично слабка :sad: починаю в'язати вузол над грудьми (по інструкції Ніни для новачків, ага) і не можу притягнути. Влад в той час вже руки з під полотна дістає :sad: і все... починай по новій...

---------- Додано в 17:51 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

а мені так зараз потрібні вільні руки... не можу в хаті прибрати :sad:

17. natorella

там дурна інструкція, хай простить мене ніна
    робимо в пт мамівку по заспинних?

або не так мотаєте, або слінг

18. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

таааак!!! бо сиджу зараз серед брудної квартири з сплячим Владом на руках і плачу :sad:. так добре було б його за спину і хоч трохи щось зробити...

19. Redvisitor

Redvisitor Active Member

і я всіма руками підтримую!
    пробувала мотати подвійне ребозо, але малий ноги випрямляв і ніяк не виходило його всадити

20. Людок

Людок New Member

Два питання
    А що більших спереді проблемно мотати чи просто за спинною намоткою можна більше зробити?
    якщо буде зустріч в першій половині дня , "чайника" до себе візьмете?
    а ні три питання
    Де плануєте зустрічатись?

21. glasses

glasses Member

А може завтра?Вроді як збираємось на міні форумівку на 13 в парк Франка, Наталь,ти як?