Початок цієї гілки читайте тут. і тут дам декілька посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей статті лікарів і не тільки про важливість носіння, про види переносок, про нюанси носіння медицина і носіння безпека носіння психологія і носіння цікаве в слінгосвіті не знаєте який слінг вибрати? Sling Chooser підкаже “лицем до світу” в слінгу посилання на інструкції інструкції до всіх видів слінгів багато інструкцій до слінга-шарфа ютуб інструкції до слінга-кишені відеоінструкції англійською інструкція до слінга-кишені ютуб інструкції: слінг-кишеня Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 1. Надеваем! Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 2. Колыбелька Намотки для коротких шарфов (2-3ки) http://www.youtube.com/watch?v=Zy3YehY6Vzk - помилки в ХНК девайси, які роблять комфортним слінгоносіння слінгоаксесуари: навіщо вони? для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) зможете якшомаєш візок, вози його поки не зимно у візку дай йому всякого траспортування то не довго триватиме в мене он починається третя слінгозима (АААААААААААААААААААА)
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) А розкажіть мені про Оші. Дивлюся собі щось файне в ЖЖ, подобаються багато, але ціни на них, кажись, як на Дідіки чи й вищі. Чим вони такі гарні?
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) ціни на н их вищі ніж на діді оші дуже хороші, всякі різні є, які саме тебе цікавлять? я пробувала отакі - на останньому на шиї також слінг))) дорожчі, бо дорожче виробництво, сировина, то робить шотландія, ліміти, блаблабла класні
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) А тобі це нічого не нагадує? Я те саме тобі про свою Марту розповідала недавно. В нас правда зараз як коли - під настрій. Сьогодні мотала в май, то сиділа як мишка.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Щось на від весни, місяців від 4-ох, і щоб літом можна було не паритися. Тобто певно з шовком чи льоном. Щось червоненьке або натурне, поки приглядаюся. А вони взагалі бувають на наших територіях бу-шні? Я би хотіла трохи розношений.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) давай в пп про то поговоримо налдітоварто брати такі слінги, які продуваються добре і є рихлими
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Та власне як намотаю то вже сидить відносно спокійно. Випрямляння ніжок було вчора, як я з часом провтикала його висадити то він таки пісяти хотів (добре що б/р підгузником перестрахувалась) А от сам проце намотки... Я на таке вупше не розраховувала, то навіть і не знаю що на нього в таку погоду вдягнути... Та і уявлення не маю, як то якщо раптом дощ піде? Балувана вже я
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Дівчата, ну поможіііть хочу купляти ерго, ну і зимовий комбез хочу lenne, то я так розумію, що ленне не підходить під ерго? Ок, а що тоді підходить? Не планую купувати слінгокуртку, буду носити ерго поверх куртки, то що для малоі одягати? Комбез мембранний то я поняла, ну ленне мембранний, але кажуть, що не підходить, а який тоді підходить? Інше питання - під зимовий комбез одягати що? Ну тобто, правильно я розумію, що бодік і штани і щось типу "чоловічка" не підійде? Тобто якщо одягати малу для ерго, то має бути: штани, бодік, комбез? Чи потрібне під ерго якесь взуття? Чи не буде ій холодно так носитись в пінетках- шкарпетках? Планую зимовий гардероб для малявки, хочу знати, що ж то все таки купляти, щоб в тому одязі і возитись у візку і носитись в ерго? Ну не буду ж купляти два набори одягу: для ерго і для візка )
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Я вдягала футболка + светрик не дуже теплий + колготки ( якщо на вулиці до -5 то звичайні, якщо мороз вищий як -5, то з махрою всередині ). Колготки завжди брала на розмір більші і щоб мали трохи еластану і добре тягнулися. Ми носилися в чобітках, але нам вже було трошки більше, як рочок + любимо довгі прогулянки не менше 2 годин. Якщо пінетки будуть зимовий варіант, то не мало би бути холодно. ---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ---------- Тому що вже розуміє, що має силу, може рухатися і це просто період такий, то всі мами проходять
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Бренда, та пошийте собі вставку до якоїсь зимової куртки і не партеся. То є миле діло, ми в 20 градусні морози вдівали бодік, фліску, на ніжки теплі шкарпетки і вперед. Нічо нікуди не вилізає, не задирається, обом тепло і комфортно. Маю слінгокуртку, то ще планую пошити до пуховика вставку.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Маєте в кого шити? Якщо так, то діліться контактами тоді Бо тут таких бажаючих багато
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) мені вийшло 0,5 плащовки при ширині 1,5м, фліс мала, замок основне підібрати) резинка і фіксатори, якщо буде капішон, ну і синтепон) я брала найтонший синтепон, бо перший варіант вставки був з 2 шарами флісу, але чоловік забракував, прийшлось пороти пороти сірий фліс - то жесть і дошивати синтепон, щоб не змерзла дитина)))) думала ще дошити собі кишеньку на руки, але тоб не дуже виглядало. а, і вставка в мене в демі куртку, але я минулу зиму відходила в ній. щодо одягу. я в тонкому светрі - малий в боді і флісовому комбезі, гетри і в"язані шкарпетки (акрил, бо шерсть тепліші), зверху куртка з плащовки. ми сьогодні впріли, а вчора і в суботу було норм, вдягла, бо вітер)
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Я купила роздільний комбез - куртка і штанці на підтяжках, думаю мало б підійти, хоча в основному думаю в слінгокуртці носити. Якісь пінетки на хутрі. Ну по любе в ерго вдягатимеш легше, ніж у візок.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) треба писати - ВАРТО одягати легше але чомусь я дивлюсь, то в кенгуру коли носять, діти одягнуті тепліше ніж ті, котрі у візках їздять
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) А який приблизно температурний режим флісового комбеза, якщо його вдягти в слінг без слінгокуртки (і під низ дати якийсь бодік і гетри)? На таку погоду як нині вже ок чи ще зажарко?