Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Discussion in 'Діти-квіти' started by natorella, Nov 14, 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Last edited: Mar 29, 2014
  2. glasses

glasses Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Такс, Наталю ще питання - та кравчиня за яку ти говориш Таня називається чи ні?

3. natorella

ну я всюди пишу, шо годувала при -30))
    нічого старшного не станеться, можна собі якусь фліску припасувати, при бажанні

в зимовому вже? та ну, будеш мокра і буде ше гірше

ну то питання не до мене( я взимку возила недовго - сашу місяць може. намучиласссссссссь

4. glasses

glasses Member

Ну зараз в мене пальто і є така демі спортивна.Але то все коротке, я б вже шила на зимовий плащик.

5. natorella

я десь фото показувала

на фото - саша і знайома моя в зимовому, то десь після різдва
    я одягнута - гольф для годування, шия закутана (то конче), юра в слінгу (там внизу шерст. боді, штані + гетри+ шерст.шкарпетки + кофтинка, шапка-шлем), а зверху - слінгопончо оце, трикотаж грубий і шерстяний трикотаж (підкладка), шила ота кравчиня шо ти питалась

6. glasses

glasses Member

7. Almariel

Almariel Well-Known Member

а то реально носити в ерго в зимовому роздільному комбезі поверх моєї куртки? бо щось я це мало уявляю. а інакше ніяк - слінгокуртку віддала сестрі на вагітний животик, та й ми тільки приходим до няні і діти зразу залишаються на вулиці (тобто не вийде прийти під курткою, а потім вдягнути комбез). може то більший рюкзак пошити?
    корочь, заплуталась я.

8. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Я минулого року так носила всю зиму малого, а він тоді важив 13-14 кг . Ви собі можете вже попробувати, щоб зорієнтуватися, чи зможете. Вдягнутися і походити хвилин 5 по хаті.

9. Almariel

не у вазі справа, нам не довго добиратися.
    я думаю, що то ми об’ємні дуже будемо: мій пуховик + комбез --- може не добре сяде в рюкзак. мабуть треба пробувати, щоб якщо що завчасно замовити новий рюкзак.

10. Мар'яся

Мар'яся Moderator Staff Member

А як правильно вдягати дитину в слінг під слінгокуртку зимову?

11. nattsol

nattsol Well-Known Member

ми з донею так і гуляли минулої зими. слінгокуртка була неактуальна, бо Оріянка вже хотіла бігати; потім вона просилась до мами, до циці - і я її садила в рюкзак.

так, як і себе, тільки бажано додатково утеплити ніжки :) а на голівку ідеальна шапка-шолом

12. Ligymunka

Вага дитини також впливає на об"єм, щоб було достатньо місця для дитини в комбезі.

13. Almariel

якщо про це - то ми худі. 10 кг, 86 см.

14. Людок

Людок New Member

В мене теж питання, як краще одівати дитину в май слінгу осінню?
    Що зручніше зимою май чи ерго?
    обидва можуть іти поверх звичайної куртки?
    Чи треба слінгокуртку?вставку?

15. Мар'яся

я маю досвід носіння малої дитини поверх курки зимою, і, одним словом, ну його в баню. Тому тепер купила слінгокуртку. Бо вдягнутись самій, вдягнути дитину, і потім з тим всім добром замотатись, то самовбивство, з мене досить одної такої практики.

16. Ligymunka

Якщо плануєте носити по зимовому одязі, то ерго зручніше, бо клац-клац і готово.
    Плюс треба врахувати, що в май-слінгу може не вистачити довжини лямок, щоб намотатися поверх зимового одягу. Для май-слінгу краще мати слінгокуртку або пошити слінговставку в зимову куртку

17. Людок

Людок New Member

На скільки легше/менше потрібно одівати дитину в слінгокуртці/вставці?

18. Мар'яся

НУ по суті дитина в звиклому одязі, мама теж, намотатись вже простіше, а потім тільки куртку наверх (враховуючи, що в мене що колись Андрій, що тепер Дарця в слінгу відразу вирубуються,,а от вдягатись якраз не сильно виявляли бажання, то величезний плюс)

19. Orman

Orman Модератор-бомба

моя в самих шкарпетках цілу зиму проносилась. Це я не до того, що не треба утепляти, просто ілюстрація до образу мачухи :)

а так ходили в футболочці, фазіку, зверху в"язаний костюмчик (бавовняний), від нього ж шапочка (правда з підкладкою :)) і шкарпетках

20. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Щось мені так тяжко стало мотати Влада... Увесь час викручується, перехиляється на бік (і що він там на підлозі вишукує?), руками відпихається... Вобщем ужас!
    Стрибаю, танцюю, вмовляю, переконую.... ніц. Поки силою до себе не притиснеш, мертво (наскільки то реально) примотаєш, то тільки тоді заспокоїться... І то, починається відштовхування і відкидання голови назад.
    Цицю дати не варіант, то тоді таааак криво мотаю, що краще того не бачити...
    І чого ж він так?...

21. nattsol

nattsol Well-Known Member

ми теж в шкарпетках :) просто якщо я взимку одягаю звичайні трикотажні шкарпетки і ношу чоботи без утеплення, то доні я одягала теплі (переживала, що ямама короткувата і трохи може задувати)
    вже на початку весни купила флісові пінетки, одягали до флісового комбінезона.
    росте)))