Початок цієї гілки читайте тут. і тут дам декілька посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей статті лікарів і не тільки про важливість носіння, про види переносок, про нюанси носіння медицина і носіння безпека носіння психологія і носіння цікаве в слінгосвіті не знаєте який слінг вибрати? Sling Chooser підкаже “лицем до світу” в слінгу посилання на інструкції інструкції до всіх видів слінгів багато інструкцій до слінга-шарфа ютуб інструкції до слінга-кишені відеоінструкції англійською інструкція до слінга-кишені ютуб інструкції: слінг-кишеня Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 1. Надеваем! Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 2. Колыбелька Намотки для коротких шарфов (2-3ки) http://www.youtube.com/watch?v=Zy3YehY6Vzk - помилки в ХНК девайси, які роблять комфортним слінгоносіння слінгоаксесуари: навіщо вони? для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Скажіть мені, а реально дитину в маї засильно до себе примотати? Бо в мене таке враження, що малий засильно притиснутий до мене. Але ж якшо попустити, то він провисне. Ну і розкажу про наші перші враження. Малий вже мотається більш-менш без плачів і май діє на нього як снодійне. Як тільки примотаю, очка починає мружити і засинає. Але сон триває хвилин 15 не більше і потім плач, нерви....мушу виймати. Сьогодні гуляли, думала, що в таку прохолоднішу погоду трохи довше посидить...та де там, крики. Тим не менше слінг то дуже зручна штука і мені таке треба
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) якшо відпускаєте і він провисає - то був примотаний нормально а цицю якшо дати? треба шоб ви прийшли на котрусь з зустрічей - подивимось шо там у вас за проблєм? власне слінг - то якраз на таку погоду як зараз!
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Він в мене якщо не голодний, то цицю не запхаєш, плакати буде ще більше. І до слова, я один раз пробувала годувати, то так незручно мені капець. Чи то треба попускати нижче, щоб поїв...бо маю невеликі груди. Ну але таки погодувались разок Обов'язково. На днях займусь тим, щоб купити собі свій і тоді прийду на оглядини
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) одне другому не завадить. Шукаєш собі а в пятницю приходиш на зустріч для "оглядин" ще й Миросю тягнеш з собою якщо плануєш вже віддавати А я з іншим питанням... Точніше за порадою. Які слінги добрі грузовози?
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) всякі - полоси діді, хоппа, гірасола жакарди - більшість 50% льони до мене приїхав роберт - дуже і дуже
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) а хвилі діді? мені б ще так щоб по плечах м'яко лягало (ага, розмріялась зі своїми рідними 9 кг). Але льону щось не хо...
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) хвилі я носила з 15 кг, зараз продаю, бо приїде грузовичок погрузовозніше але м*яко - хз льон льону рознь, повір я то знаю шо кажу, дада
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) ну як "рознь" то який пордиш? мій бамбуко-льон дуже мнеться. власне після першої ж намотки як ктворились складки так до прання нікуди не зникали. може то і добре... бо я все приглядаюсь-приглядаюсь і ніяк( найгірше що не хочу розтаватись з тим що маю, а через то не можу наважитись...
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) твої огірки хіба біля льон лежали як будемо десь в пт збиратись притягну два льони свої - 40% старий і 50% роберт жак в діді льон то льон ну ше наст тижня сестра привезе олдхопп натурграу - могу дати спробувати шось таке інше)))
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) давно нічого не писала. але тут реально дістало.одна масажистка строїла мене, що гв має бути ТІЛЬКИ режимне. а друга наїхала з порога на ерго-рюкзак, бо бачте все в нас не так поформується. скажіть, що їм таке ляпнути, щоб не цей...бо ж не вижену поки масажі))))
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) ну вам вже ж десь 8 місяців, нє? рюкзак від 6 можна спокійно носити, чому б ні а масажі нашо?
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Та я взагалі щаслива завдяки ерго.носимось рівно з 6міс.не постійно,бо краще спить у возику,a в ерго тільки 20-30хв.нам 8,5міс.ерго суперово розприділяє вагу і мега-легко одягається.ще причепила на липучку два рушничка,щоб смоктати,то вже купа людей намотали собі на вус,бо не знали,що так можна)) Масажі через гіпертонус ніжок(
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Наталю, потребую поради! Хочу новий слінг Бажано б\у, ціна орієнтовно до 600 грн +-. Основна вимога - щоб мої плечі витримували Дмитрові 14 кг. І ще питання: чи варто дивитися в бік май-слінгів? Бо Дмитро як намотаний, то цицяється більшість часу, відповідно і пісяє часто, тож за прогулянку мус 3-4 рази розмотувати-намотувати, в маях то вроді швидше. Дякую.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Ми нині вперше гуляли в слінгу (перед тим вдома звикали). Дарця, здається, в захваті, бо цілу прогулянку мирно проспала, а враховуючи, що в неї зараз болить животик, то нам було ще й як зручно.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) мені здається що ерго-рюкзак (він же фаст-слінг) в тому плані швидший, я защіпаюсь за лічені секунди.
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) Є в нас таке добро ще з 6 місяців Дмитрикових. Деколи дуже виручає. Але от коли маю десь на довше свого пампушка таскати, то спина болить немилосердно (десь до 10 його кг ще було норм).
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) хм, мій якраз от-от набере 10 кг, невже лафа скінчиться? а в вашому ерго лямки навхрест чи паралельно прищіпаються?
Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3) То певно індивідуально, бо я наші 11 кг ношу без проблем в ерго скільки треба, а от чоловік носить 30 хв. і усьо - спина болить(