Початок цієї гілки читайте тут. і тут дам декілька посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей статті лікарів і не тільки про важливість носіння, про види переносок, про нюанси носіння медицина і носіння безпека носіння психологія і носіння цікаве в слінгосвіті не знаєте який слінг вибрати? Sling Chooser підкаже “лицем до світу” в слінгу посилання на інструкції інструкції до всіх видів слінгів багато інструкцій до слінга-шарфа ютуб інструкції до слінга-кишені відеоінструкції англійською інструкція до слінга-кишені ютуб інструкції: слінг-кишеня Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 1. Надеваем! Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 2. Колыбелька Намотки для коротких шарфов (2-3ки) http://www.youtube.com/watch?v=Zy3YehY6Vzk - помилки в ХНК девайси, які роблять комфортним слінгоносіння слінгоаксесуари: навіщо вони? для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння
Підкажіть будь-ласка де у Львові купити ергорюкзачок.Можливо, хтось на ДП продає.Раніше точно бачила тему,а зараз не можу знайти
Eрго трeба підбирати під парамeтри дитини. Маю такий якщо підходять парамeтри Продам - Ерго та май-слінг Надіслано від мого m2, використовуючи Tapatalk
А скажіть щось хороше чи погане про май-слінг Love&Carry. Плануємо взяти щоби носити. Переважно дружина буде користуватись. але часом може я.
@taipen вік дитини? загалом більше радять шарфові маї. на фб є група Слінгомами Львова, там досить багато інформації
Є звичайний май-слінг від Лав Енд Кері , є шарфовий май-слінг- ЛАВ ТАЙ від Лав Енд Кері . Звичайний в колекції 2018 року розрахований на вік 2 місяці плюс ( від ваги + 5 кг ) і є зручним до ваги + 11 кг. Шарфовим май-слінгом можна користуватися від ваги + 3,5 кг і практично з народження, як тільки пройде тонус ніжок. Зручний є до ваги + 15 кг . Шарфові май-слінги краще розподіляють вагу + їх можна намотувати практично з народження тому що вони мають регулювання ширини і висоти спинки . Це важливо , бо можна чітко відрегулювати намотку під параметри малюка --- дописи об"єднано, May 17, 2018 --- Якщо плануєте носити далі , то краще шарфовий лав тай . Якщо плануєте пізніше перейти на ерго-рюкзак, тоді можете брати звичайний май-слінг .
те що май-слінг зараз, то ми ніби точно визначились (намотувати шарф ні жінка, ні я не дуже бажаємо ), якщо малому піде взагалі такий варіант на животі носитись, а потім (6-12 місяців) плануємо на ерго-рюкзак перейти. мене цікавить саме ця модель, ті хто її носив - які враження?
Носила в такій моделі тільки інший колір Мокко свого сина Маркіяна-Йосифа від 2 місяців до 5,5 місяців. Намотувала і на себе і на чоловіка . Нам було зручно. Вагу розподіляє добре , малий там спав по 2-3 год , особливо на прогулянках . В 5,5 місяців перейшли на шарфовий ерго-рюкзак Діаманти. Ще від жовтня і до сьогодні возик на прогулянку не брали. Настільки вже звиклося , що примотав і погнав . Зручно малу зі школи забрати , + я сама, а найчастіше чоловік йде зі старшими на прогулянку і не переживає, що зараз малий розреветься і треба буде однією рукою штовхати візок, а в другій нести дитину.
Ну зимою жінку в ньому я не випущу (коли слизько), краще з возиком, але загалом думку зрозумів - дякую . Значить спробуємо його
Я на ноги вдягала льодоходи , бо інакше просто б малий не гуляв. В возику тих пару разів що ми пробували гуляти в жовтні , то всі прогулянки виглядали таким чином, в одній руці Маркіян-Йосиф шалено кричить, іншою я штовхаю возик .... Чоловікові було простіше, бо возик везли діти , а він підкидав малого , щоб добігти додому. А в слінгу малий гуляв мінімум 2-3 години. А були дні , коли взагалі зранку виходили , а ввечері поверталися ( як то добре, що молоко в маминій циці завжди з собою )
Від 2 місяців і 5 кг можна носити в адаптованому ерго- рюкзаку (для несидячих діток). Такий є, наприклад від DiSling (український виробник). У "Слінгомамах Львова" буває бу пропонують, або в оренду. По Пт бувають мамівки у парку Франка - то можна прийти і спробувати різне - матусі допоможуть. Також у ФБ можете у Наталі Орел проконсультуватись.
взяли вже, ніби непогано. була нормальна фотографія в спойлері, але з ОЛХ, видно попередній власник перезалила на іншу, тепер там взуття
трохи ніби як завеликий як на 2-3 місяці. але як варіант, коли десь треба перейтись без возика - може бути. Ну і теплуватий, якщо більше +25 на вулиці
загалом живіт до живота буде у будь-чому гаряче. Тут важливо щоб дитина/мама були в одязі з натуральної тканини. Ну і тіло дорослого забирає багато тепла від дитини. Можна і в самому підгузку мотати у спеку.