Початок цієї гілки читайте тут. і тут дам декілька посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей статті лікарів і не тільки про важливість носіння, про види переносок, про нюанси носіння медицина і носіння безпека носіння психологія і носіння цікаве в слінгосвіті не знаєте який слінг вибрати? Sling Chooser підкаже “лицем до світу” в слінгу посилання на інструкції інструкції до всіх видів слінгів багато інструкцій до слінга-шарфа ютуб інструкції до слінга-кишені відеоінструкції англійською інструкція до слінга-кишені ютуб інструкції: слінг-кишеня Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 1. Надеваем! Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 2. Колыбелька Намотки для коротких шарфов (2-3ки) http://www.youtube.com/watch?v=Zy3YehY6Vzk - помилки в ХНК девайси, які роблять комфортним слінгоносіння слінгоаксесуари: навіщо вони? для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння
@tinkaKris , вітаю в рядах слінгоматусь !!! У всіх слінгах дитина буде гризькати лямки або полотно май-слінгу чи лямки ерго-рюкзака , тобто все до чого може дотягнутися і попробувати на смак , то це нормально . Для май-слінгу на лямки можна докупити накладки , які швидко сохнуть і тоді непотрібно його часто прати. Для вашого віку вже непотрібно підгортати май-слінг . Ручки поверх спинки носять приблизно з 7- 8 місяців, коли малеча вже впевнено сидить + має відповідний зріст вищий за спинку май-слінга чи ерго-рюкзака. --- дописи об"єднано, May 12, 2017 --- Ще такі важливі моменти слінгоносіння 1. Зручний одяг - еластичні колготки, штанці , які добре тягнуться+ шкарпеточки . Не можна повзунки чи чоловічки, які будуть тиснути на великий палець і малеча буде плакати . 2. Коли намотуєтеся і малеча починає капризувати, то старайтеся рухатися. Для дитини слінг-це рух , особливо перші тижні слінгоносіння 3. Перевіряєте , чи добра намотка - М-Позиція, симетричність ніжок, округлість спинки. Між вами і малечею має поміщатися рука долонею на маминому животі . Якщо між рукою і слінгом ще є простір , то намотка завільна і не буде добре фіксувати мацьопу. ФАЙНИХ СЛІНГОПРОГУЛЯНОК !!!
В мене точно така дитина Тому моя порада - продайте візок і за ті гроші купіть нормальний слінг і сходіть на консультацію до Наталі Орел! П.с.З відгуків, то маї від дав енд кері нездалі
Він не облягає спинку дитини так гарно, як слінг, чи як маї від наприклад Дідімос. От фото Лав енд Керрі І Дідимос І Хоппедіз Чи варто щось говорити? Різницю і на фото видно, бо поперше- дідімос і хоппедіз зі слінгової тканини і якесь пошиття інше, тканина огортає дитину гарно. Я мала май Дідімос, знаю, що кажу. Ну і М позиція, в маях Лав енд Керрі я їі не бачу, напевно іі важко зробити в ньому
Для того , щоб це стверджувати , потрібно спробувати намотатися вживу ... Всі фото Лав Енд Кері, які ви вибрали є фото спереду, а для того, щоб побачити на фото М-позицію фото має бути в профіль , тобто збоку Май-слінги в цілому світі шиються не лише з шарфової тканини, але й з льону та бавовни . При розробці моделі виробник неодноразово консультувався з провідними київськими ортопедами і прислухався до їхніх рекомендацій . З шарфової тканини дідімос і хоппедіз можна намотувати від народження, але це не означає , що інші моделі май-слінгів не з шарфової тканини є недобрими чи шкідливими для малечі .... Май-слінги Лав Енд Кері колекції 2016 і 2017 року підходять дітям з 2 - 3 місяців Носимо малечу з любов"ю !!!
@Ligymunka ну але відгуки мам практикуючих такі твердять, що вони є незручні. Я розумію, що ви іх продаєте і це нормально хвалити такий продукт.Але тут тема не комерційна, а для порад мамам. --- дописи об"єднано, May 13, 2017 --- І він таки незручний. Ну я ж сама у вас його брала для сестри. Єдиний його плюс це ціна. І тоді я просто хотіла хоч якось їй допомогти, а фінансово подарувати щось дорожче я б не змогла. Але їм той май не пішов.. --- дописи об"єднано, May 13, 2017 --- І щ оті тонкі паси, як вони можуть бути зручні??? Ніяк...
Я знаю багато мам, які не хочуть мотати тканий слінг-шарф чи тканий май-слінг, які також кажуть, що вони їм були незручні, але це не означає , що вони насправді такими є . Я жодного разу не дописую в цій темі, щоб похвалити продукцію з якою працюю . Я даю відповіді тільки , якщо дівчата ставлять конкретні питання щодо конкретного виду слінга Лав Енд Кері . І стверджувати, що май-слінг Лав Енд Кері не дає М-позиції, не мотавши його, не є чесним в темі, де мами читають поради.... Більшість мам не хочуть мотати жоден слінг , бо це " напрягає " ... І саме тому навіть на вулицях Львова можна зустріти мам з дитиною, яка висить в кенгуру лише тому, що там написано, що можна з нуля і не треба мотатися ....
@Ligymunka ну по перше я вже таки око маю трохи набите, бо я мотала багато чого різного. Я не стверджувала, я писала свої враження від фоток, яких я вже бачила купу різних , і в неті, і реальних від дівчат, і жодного разу мені вони не сподобались, чесно. Це не наізд, не просто аби обгадити, це мої особисті враження. Якщо буде питання який май обрати, я завжди буду казати, що краще шарфовий і такого плану як в Дідімос. Я ж не ходжу в вашу комерційну тему і не лишаю там негативних відгуків, я тут в темі для слінгомам висловлюю свою думку. І писати, що є не чесно то трошки дивно, бо ви зацікавлена сторона, я ж просто практик, який любить слінгомотання
Я також практик з активним досвідом слінгоносіння від нуля і до двох років двох активних непосидючих мацьоп . Тому не вважаю доцільним далі продовжувати дискусію....
І щоб трохи розрядити тему, маємо ось такий Амазонас, середня ціна між Лав енд Кері і Дідимос, Хоппедіз. П.С. мені якось дивно лежить, та полоска з низу на ногах в дитини в маях від Лав енд кері.
Досвідчені та практикуючі слінгомами, прошу поради. Користуємося з донею трикотажним слінгом від нароження. Зручно. З тканим боялася не дати ради через відсутність досвіду. Чоловік носить в ерго. Взимку ще планую слінгоносіння, але доні уже 8 міс. Вага 8,5 кг. Знаю, що трикотажний слінг має обмежений час використання, пов'язаний з вагою дитини. Які наслідки для мене / дитини матимуть місце якщо слінг не міняти? Уявлення не маю - на який. Ще й довжина потрібна 6м...
В якісному трикотажному шарфі зручно носити до + 9 кг максимально , при більшій вазі буде сильніше навантаження на вашу спину. Для дитини важливо дивитися чи полотно слінга тримає намотку, якщо дитина добре примотана , то все Ок. Я носила малого до 9 кг 700 , тоді перейшла на ерго, бо в шарфі на спину вже було заважко !!! Надіслано від мого ImSmart C501, використовуючи Tapatalk
Дивлячись, який рюкзак. Я носила під слінгокурткою в ерго ще у 1,7 точно, було зручно! Але рюкзачок сам був з льону без зайвих прибамбасів, негабаритний.
В слінгах взагалі нічого не шарю. Абсолютно Маю питання: якщо є проблеми зі спиною в мами, чи можна носити дитину в слінгу?
Взагалі-то проблемне місце - тазові кістки. Але зараз ще й поперек дуже болить. І є ще проблема по хребту в районі лопаток. Прям цілий букет) Необстежена, тому без медичних висновків).