Початок цієї гілки читайте тут. і тут дам декілька посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей статті лікарів і не тільки про важливість носіння, про види переносок, про нюанси носіння медицина і носіння безпека носіння психологія і носіння цікаве в слінгосвіті не знаєте який слінг вибрати? Sling Chooser підкаже “лицем до світу” в слінгу посилання на інструкції інструкції до всіх видів слінгів багато інструкцій до слінга-шарфа ютуб інструкції до слінга-кишені відеоінструкції англійською інструкція до слінга-кишені ютуб інструкції: слінг-кишеня Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 1. Надеваем! Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 2. Колыбелька Намотки для коротких шарфов (2-3ки) http://www.youtube.com/watch?v=Zy3YehY6Vzk - помилки в ХНК девайси, які роблять комфортним слінгоносіння слінгоаксесуари: навіщо вони? для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння
Дівчата, а в що зараз одягайте дитину в слінг собі під куртку? Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
Я тому й запитала, бо як дати ще флісовий комбінезон, то гаряче нам, а в тому, що по хаті і більше нічого ще внутрішньо неготова
Я якраз вирішила завтра одягнути малюку светрик, єдине думаю, чи не буде він на спинці підскакувати -скручуватись поки замотаю.
Забула уточнити, що в мене слінго куртка демі (всю зиму відходила і не було холодно), а флісовий комбез дуже тонкий, бо маємо ще з більш товстішого флісу - не знадобився. І в моїй куртці немає дитячого капюшоні, точніше він є, але донечка його не любить, заважає крутити головою, тому капюшон на слінго комбезі рятує в такі вітри, як вчора, наприклад. Ну і на себе одягаю завжди лише тонкий реглан, то також важливо. Але ви дивіться, звичайно, по вашій ситуації, від перегрівання дійсно дискомфорт ще той.
Порадьте ,будь ласка,щось про слінги... може це я не туди пишу і не там читаю... чим керуватися при виборі? Чим відрізняється май-слінг за love&cary за 700 грн від ерго-рюкзака Womar за 300 грн?
@Natali_portman якщо сильно впливає ціна, то можна взяти і бу маї чи ерго за 400+-. На фейсбуку є група слінгомами Львова . Там часто пропонують гарні речі) ну і її адміністратор - Наторелла, гуру слінгів Львова)
@natorella цікавить тема пошитих ерго, але через то посилання не змогла зайти в Жж...вимагає авторизації
Порадьте, як маємо одягатися на теперішню погоду. Демісезонної слінгокуртки не маємо, слінговставки теж, маємо лише зимову слінгокуртку Лав енд Керрі. В зимовій гаряче, навіть як під низ щось дуже легеньке одягти. Брати свою звичайну і бути розшпиленою, може так бути? Як тоді малюка одягнути? Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
Беріть звичайну розшпилену, а малюку просто трошки тепліший светрик або гольфик + светрик ну і теплі шкарпетки на ніжки . Найважливіше утеплити добре ніжки , бо по спинці йде полотно слінг-шарфа . Може маєте легеньку тоненьку куртчоку для малюка, але не на флісі, бо фліс дуже сильно парить...
Ми носимось так, мені в демі вже жарко разом з дитиною. Малий в бодіку і куртці, на ноги колготи, штанці тонкі, в'язані шкарпетки і пінетки, на голову тонка шапка і є капішон від куртки, якраз на вітер
Дякую, дівчата І що б я без Вас робила Сьогодні я гуляла у своїй звичайній куртці, була розшпилена, малюк мав курточку і штанята. Не померзли і не було гаряче. І зручно було, бо в зимовій слінгокуртці я себе почувала трохи шафою І знаєте, мені стає подобатись носити малюка в слінгу Бо ті плачі при намотці і при прокиданні відбивали охоту до носіння. Намотуватись став трохи краще, можна трошки відволікти, але тепер став на вулиці будитись і плакати І я не розумію чому то так... Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk