Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Більше використовуєте для дому чи на тривалі прогулянки на вулиці? Зручний Вам май від Амазонас?

• Корисно Корисно x 1
  3. IrynkaMandarynka

IrynkaMandarynka Well-Known Member

Нехай подивиться канал на youtube wrapyouinlove, там дуже класно показано різні намотки шарфа, а з консультантом думаю можна і по скайпу :) Зрештою, щоб вибрати чи шарф, чи май, теж здалась би допомога консультанта

• Подобається Подобається x 1
  4. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

Не маю з чим порівняти. Багато не використовую, бо є переважно допомога. Але коли залишаюсь сама з дитиною, то й в хаті носимось і гуляти ходжу. Максимально мене вистачає на 2 години прогулки. Чекаю вже коли можна буде монати ззаду.

Надіслано від мого SM-G935F, використовуючи Tapatalk

5. Almariel

Almariel Well-Known Member

В мене така катінка, як на першому фото. Випуск 2011 року. Якість така собі: замки і підкладка паскудні.я за свою бу куртку (після двох дітей) навіть грошей не брала. При +12 в ній буде жарко, хіба як сісти десь, то не жарко. Довжина нормальна.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Корисно Корисно x 1
  6. Alicia

Alicia Well-Known Member

Катінку я думала на зиму брати, але вже зараз думаю, що може ще пошукаю інші варіанти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@Alicia на зиму ямама супер куртки мають, якість дуже добра

• Корисно Корисно x 1
  8. Melian

Melian Well-Known Member

Не могла не поділитись:) вибачайте,що російською - СЛИНГОСОВЕТЫ

Только вышла из роддома,
    Замоталась в слинг покрепче
    И летишь, расправив крылья,
    Чтоб полмира покорить –
    Вдруг какая-нибудь тетя
    Или дядя, что бывает,
    Нос не толерантный сунув,
    Настроенье портит вмиг…
    Для таких вот ситуаций
    Слушай вредные советы –
    Может быть и не помогут,
    Но хотя бы улыбнут.
    Если ты с ребенком в слинге
    Наслаждаешься прогулкой,
    А какая-нибудь тётя
    Поучить решила вас:
    Мол, «ребенку неудобно,
    Вон он ножки-то как свесил,
    А сказать-то он не может,
    И вообще ты что за мать?»
    Посочувствуй тёте – в детстве
    Тётю в слинге не носили,
    Вот поэтому в ней мало
    Пониманья и любви!
    Если на прогулке тётя
    Нищей вдруг тебя назвала,
    Мол, дите мотаешь в тряпки –
    На коляску денег нет?
    Ты скажи, что эта «тряпка»
    Стоит две ее зарплаты,
    И добавь, потупив глазки:
    «У меня таких шесть штук».
    Если стопка выше шкафа,
    Ну а дзен всё не достигнут,
    Ты, оставив слинги дома,
    В дальний отпуск уезжай.
    Там сходи с ребенком в горы,
    На экскурсии, в походы…
    И когда домой вернешься,
    Сразу дзен ты обретешь.
    Будешь рада ты любому,
    Что несет родную попу.
    Что там арти, коттонклауд -
    Вот, родной оршанский лен!
    Если тетя в слингокуртку
    Заглянуть к тебе решила:
    «Ой, кого вы там несете?
    Там котеночек у вас?»
    Отвечай, что в куртке носишь
    Ты ручного крокодила,
    И уже таким трём тётям
    Он три пальца откусил.
    Если муж не понимает,
    Что за слинг за двадцать тысяч,
    И какой в нем прок: «Ведь есть же
    И за тысячу рублей!»
    Пусть тогда вместо машины
    Ездит на велосипеде –
    Он ведь тоже на колесах
    И дешевле в кучу раз.
    Если вдруг ребенок в слинге
    Спит и сны цветные смотрит,
    А какая-нибудь тетя
    Возмущаться начала:
    Мол, дите к рукам приучишь,
    Положи его скорее!..
    Хоть в кроватку, хоть в коляску,
    Хоть куда-нибудь еще…
    Помаши руками тёте,
    Улыбнись и комментируй:
    «Я к рукам не приучаю,
    Вот, свободные они!»

(Автор Оксана Федорова)

Взяли Здесь ; Творческая мастерская Алины Втюриной)

* На фото Личия Ронзулли, депутат Европарламента от Италии свободно голосует в Страсбурге вместе с малышом.

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. advocat

advocat Well-Known Member

Дівчата, потребую поради-розради.
    Поділіться будь ласка досвідом, як ви організовуєте свої прогулянки в слінгу от таку холодригу?????
    От на днях була така ситуація: я одна, гуляю з двома дітками 3 роки одне і 4 міс. друге. Доволі холодно. Малеча моя в слінгу, зверху по слінгу закутані у великий шерстяний светр, бо дуже холодно. (зараз у пошуку деміслінгокуртки) Перед виходом на вулицю довго мотались, бо синочок невпинно плакав, брав груди, знову плакав (при цьому старша бідненька одягнута чекала чемно біля дверей), видно мало поїв (він взагалі часто дуже прикладається). От ми виходимо, гуляємо хвилин 20, як малеча знов починає невпинно плакати.
    Питання: ЯК в таких ситуаціях (маю на увазі коли слінг і дитинка під курткою) перемотуватися, щоб погодувати????? Чи реально взагалі в холодну осінь зиму якось годуватися під час прогулянки в слінгу ???? Може досвідчені мами мають якісь секрети????
    Бо я як навіжена стала викутуватися з того светра розмотувати слінг, малий плаче, я відповідно вже нервую, все добре невдається (ще не маю навиків), старша прицьому потсійно "мамкає", коротше виглядало це жахливо, та й почувалася я жахливо ((( Перетворилися для мене прогулянки з двома дітками на справжнє випробування :sad:
    А на загал цікавить, чи взагалі потрібна демі слінгокуртка ( в нас того демісезону дуже коротко -відразу якась холодрига така), чи може краще легше одягатися і брати зимову???? Ми зрештою досить такі змерзлюхи ?? Як ви практикуєте???

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

@advocat я годувала в одязі) чуть поласлювала намотку, опускала дитину нижче, піднімала цицю і так годувала. я демі куртки не мала. брала зразу зимову) просто восени під неї одягала футболку і дитину легко одягала. я теж змерзлюх. було добре)

• Подобається Подобається x 3
  11. advocat

О, дякую, я так не додумалась. :) Хотіла зразу перемотати вертикальне положення (КНК) в колиску, ;))
    Ой, і ще запитаю, в синочка одне очко дуже почервоніло і постійно закисає. Всі навколо кажуть, що то тому що ми гулямо в слінгу (!?), типу надуло йому вітром. То таке можливо???

12. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

advocat, як є фінансова можливість, я б купила демі куртку, чи фліску таку грубу. Можна, звісно, обійтись, але для мене оці перехідні періоди були найскладнішими для носіння через відсутність нормального одягу - светри, кофти, то зажарко, то захолодно, то нахомутано вже так, що мама мія)

Отправлено с моего X9180 через Tapatalk

Останнє редагування: 26 Вересень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Я з синочоком не мала слінгокуртки , бо тоді взагалі не знала, що така штука є. Але ми зі слінгом влазилися під мою зимову куртку, яку я носила під час вагітності, то восени вдягала футболку, а вже зимою, то теплий светрик . Я також гуляла з двома, то годувати гнала додому , так як у нас було тандемне годування і донечка б не дала мені погодувати тільки синочка . То до півроку найскладніше, а далі буде легше !!!! Тримайтеся !!!

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В мене була (і є, ніяк не розстанусь з нею))) демікурточка Ямама. Там фліс відщіпний, можна було ходити в ньому в тепліші дні. Коли холодніше, підщіпляла до вітрівки. До слова, Ямамівські демікурточки досить теплі. Хоч я і змерзлюх, але враховуючи примотану малявочку, нам і в -5 в ній було дуже тепло. Зимову слінгокуртку ми одівали лиш при сильних морозах, яких за всю зиму не так аж багато. А на всі решта температури годилась демі.

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Малюку зараз 10 міс, ми часом користуємось ерго для прогулянок, але синок вже не сильно в ньому хоче сидіти, як підстраховку використовуємо. От думаю що то робити взимку, що краще в нашому випадку - слінговставка, накидка чи поверх одягу носити?

• мімімі мімімі x 1
  16. Almariel

В ерго поверх одягу. Відповідно дитину вдягаєте так, щоб можна було дістати. Єдине пам'ятати що штани підскакують: я використовувала додатково гетри на зиму.

• Подобається Подобається x 3
  17. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Мамина зимова курточка має бути не дуже об"ємною.
    Зимовий комбінезон дитини має бути необ"ємний і не суцільний , тобто внизу мають бути пінетки які пришпиляються кнопками до штанів комбінезона . Або роздільний комбез і відповідно чобітки для малечі.

18. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Дівчата, питання наступне: хто має слінго вставку чи слінго накидку від Леля, що на вашу думку, зручніше, і чи зручно у слінговставці, що дитина без капюшона? Бо як я зрозуміла переглядаючи на сайті що капюшон має тільки слінгонакидка, якщо я шось наплутала тоді виправте :)

Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk

19. Almariel

Я би хотіла мати капюшон.

20. Hexe

Hexe Well-Known Member

навряд:) закисання сльозного каналу тиве для малят.проконсультуйтесь в окуліста, або стандартно - промивати чайком:)

21. advocat

Дівчата,
    маю питання: як ви практикуєте, от на таку погоду як нині (+5 +10) якщо дитинка під демі - слінгокурткою, то для дитинки достатньо одного слоя термо шерсь в одну нитку чи треба ще флісовий слой ???? Я розумію, що питання дуже дурне і все індивідуально ))) Але постійно сумніваюся, чи достатньо я тепло дитинку одягаю під слінг...