Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. natorella

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

оль, про всю ситацію (як, шо чому) треба проговорити і подивитись
    є купам факторів які можуть заважати мамі носити дитину, навіть якшо вона дууууже хоче
    і часто - ті фактори в мамі
    і жодними слінгобусами і іграшками їх не зняти

3. Holly

Holly Moderator

Та я вже писала. Він з народження не терпить вулиці((( До 3 міс. в хаті спав по 2-3 год., а на вулиці максимум 45хв, і то перед тим добре виплакався. Ну і вдома він в слінгу гарно поводиться. Он хворий зараз, соплі рікою то погодувала і заколисала в слінгу. Справа не в слігну, а в тому що малий не любить вулиці. Він починає плакати після 30хв перебування на вулиці і не важливо чи він в слінгу, чи у візку чи просто на руках.

4. natorella

але ж на форумівки ви ходили - я ніби не чула шоб він плакав...

5. Holly

Holly Moderator

на форумівках були 3 рази, це ті що в парку. Він починав плакати, але я його носила на руках і постійно забавляла. Звичайно шо бувають дні коли він трохи буває на вулиці, але чомусь дууууууууже рідко.

6. natorella

а коли ти таке помітила? чи з кимось може виходити крмі тебе?

7. Holly

Holly Moderator

та на дачі були місяць тому, до того були в селі - те саме. От як раз були в селі його на вулиці всі по черзі носили-бавили, поки ним гоцають, то більш менш спокійний. Але довго все одно не буде. Тільки заношу до хати сидить на руках тихенько. Наразі лишається тільки чекати коли підросте і можна буде чимось забавити, інакшого виходу не бачу

8. natorella

то не з народження таке? чи почалось власне після того як були в селі
    не можу вивести хронологію

9. Holly

Holly Moderator

з перших днів як почали гуляти. От до прикладу було ще зимою. Бачу малий вже хоче спати, погодувала, примотала і на вулицю. Ми не втигали до куми дійти, він вже просинався і кричав. А то 15-20хв. Те саме у візку. Зараз, якщо малий засне на вулиці і прокинеться - буде кричати, одразу тре до грудей і гнати до хати. В той час, якщо прокинеться вдома, може хвилин 20-30 після сну бавитись і не їсти.
    Після села/дачі я остаточно переконалась, що малий не терпить вулиці.

10. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Дівчатка підкажіть придивилась до слінга "май-слінг "Love & Carry", скажіть з якого віку можна носити дитинку в такому слінгу? Такя як ми народимось з дня на день, то чи варто його зараз купувати чи вже краще на наступний рік. Все таки взимку не дуже зручно буде?

11. natorella

тільки на попередній сторінці писала
    є деякі май-слінги, як і можна раніше - там є додаткове регулювання ширини спинки, натягу тканини під колінами, але це не та фірма про яку ви пишете

12. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

грубо ви якось? До мене доходить, просто ніколи цим не цікавилась, а так як тепер задумуюсь то й питаю, а перечитувати усі сторінки не маю часу.
    Побачила інформацію про цей слінг, сподобався на вигляд, тому і питаюсь порад у тих хто в цьому розуміється. В фірмах також нічого не тямлю.

13. Brenda

Brenda Member

В мене вихвалялище : ми нарешті купили СЛІНГ!!!! Півтора місяці мого вибирання-думання-консультування-читання і ми нарешті це зробили:) Наталя допомогла нам його гарненько намотати, дякую, Наталю!!!! А слінг тааакий гарненький :girl_yes:
    Надіюсь нині ввечері буде перша слінгопрогулянка:) юхууууу

14. natorella

я пишу про *не доходить* не до вас, а до тих, хто вперто стоїть на своєму

взагалі то варто перечитати, інформації не так вже й багато

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

найзрозуміліше пояснено в ніниній інструкції
    http://slingopark.com/instruktsiya-may-sling-speredi/

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-5gRtFrzLvU

15. Natamohnata

Natamohnata New Member

Відповідь: Слінг-шарфи, ергономічні рюкзаки, май-слінги, віжки дитячі Лав Енд Кері

Щось ніяк не збагну різницю між май-слінгом та ерго-рюкзаком.

16. natorella

суть в плечевих лямках
    в рюкзака вони короткі і пристібаються до спинки на рівні попереку дитини

лямки мая довгі, широкі, обмотують дитину, як полотна слінга-шарфа
    тому рюкзак рекомендують з віку сідання, а май - з віку доброго тримання голови і перевертання

шарфові маї (з пластичної тканини відповідного плетення) можна носити раніше

17. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

сьогодні. повернення після пошуків втраченої шапочки:girl_impossible::sad:
    бачу тепер по 2 фото, що дупця трохи зависоко, але не знаю, чи опускати тоді лямки з неї, бо тоді вона більше провисає, але вони все-таки її більше підтримують...але то фото після "дригалок" і обіду))

Останнє редагування: 7 Червень 2013
  18. Brenda

Brenda Member

Дівчатка, поки що нам не вийшло погуляти в слінгу так як вирішила на разі потренуватись вдома, та й погодка після обіду вже другий день підряд - дощ:sad:(
    Отже, я спробувала сама намотатись, без сторонььої допомоги, ось, що вийшло

Будь ласка покритикуйте мене, я вже бачу, що маленька засильно впирається ручками і відтопирюється назад...
    Ще - ми походили в слінгу рівно 15 хв і мала почала кричати-плакати, мусіла знімати слінг і давати цицю, вчора було те саме, але зато вже, коли мотаю - мовчить. Чому вона плаче через 15 хв.? В когось так було? Я тепер переживаю, як вийду з нею на вулицію, то прийдеться вертатись з криками домів...
    Порадьте шось плз...

19. natorella

по- перше - не просаджена попа
    треба обов*язково підпихати тканину під попу і підтягувати добре зовнішній край полотнища, верх - трохи краще підтягнути
    попрактикуватись і все буде ок
    шо АЖ так критично - ні, прогноз благопріятний
    раджу передивитись відео ніни пару раз

шо робили поки ходили? спробуйте, наталю, вийти на двір
    не конче там шось видягати, просто на 20 хв докола хати
    шоб маля звикало до того що ви ходитимете в слінгу гуляти
    в хаті діти не дуже люблять бути

20. fiesta

fiesta Well-Known Member

Підкажіть, в ерго або кенгуру дитину можна носити лише лицем до себе чи і спинкою до себе теж можна?

21. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Дитину і без ерго або кенгуру можна носити лицем до себе. Спинкою до себе, особливо у віці 2-3-4 місяців - ні.