Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

та візочок у нас в плані... але є нюанс:girl_smile:.
    І до слова вже приміряли ерго:girl_smile:,то супер рюкзачоквирішили не економити, бо то хіба собі шкодити, спина вже болить, а що б далі було...

• мімімі мімімі x 1
  3. Amilada

Amilada Well-Known Member

То така не інформативна примірка, бо відчуття навантаження змінюється з кожним новим кілограмом дитини.

IMG_20160121_161424.JPG Дівчата, ви лиш гляньте, що люди мотають. А ви кнк подужати боїтесь. Називається Kelly's Frankencarry

Останнє редагування: 22 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 3
  4. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Хочу просто висловити свою думку, не комусь конкретно...
    Тут часто порівнюють візочок і слінг. Типу от візочки всі купують, а слінг їм дорого і бла-бла-бла. Для мене особисто слінг і візок є дві зовсім різні по функціоналу речі. Так, в обох транспортуємо дитину, але одне друге зовсім не заміняє. Візочок для мене ідеальний для щоденних прогулянок. Гуляємо ми в стрийському парку, з візочком зручно і мені і манюня гарно спить собі. А слінг в мене для походів в різні непристосовані для візочка місця (а у нас це майже всі місця: пошти, банки, магазини і т.д.) і для хати-як заміна носіння на руках, бо я того страх не люблю. Для щоденних прогулянок мені слінг не дуже підходить: я дуже втомлююсь і малеча крутитись починає. А взимку в нас часом так слизько що я за візочок тримаюсь, щоб не впасти, то в слінгу страшно виходити. Може тут є такі, які візочка навіть не купували-лише слінг\ерго, але думаю більшість все ж потребує і те і те.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Amilada

Amilada Well-Known Member

Ну то ж переважно мами не скупляться на всякі різні інші девайси, типу подушок для годування і решти.
    Я дуже мало з візочком ходила, бо не вміла добре мотати, плюс на хороший слінг поскупилась. Мені дискомфортно з візочком, по перше впжко, по друге, не зрозуміло як там дитині, чи не холодно, не душно

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Тотне девайси різні, то діти різні. Моя дитина у візку лежати не хотіла, плакала, крутилась. Для мене слінг то було спасіння, ми як почали мотатись, то я ожила і перестала боятись прогулянок. Навпаки, це стало для мене в кайф. Я як спробувала, то одразу про візок забула, от лиш кілька тижнів тоиу витягнула його, бо наразі зручніше в ньому. Хоча досі, якшо треба, щоб доця заснула, мотаю слінг, куртку і на вулицю, гарантований сон

• Подобається Подобається x 2
  7. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

То і діти різні, і періоди, і мами, і функціонал, що не кажіть. Ми з 3 тижнів в слінгу - інакшого варіанту для прогулянок не було, я від того носіння отримувала величезне задоволення, але якби моє дитя спало у візку, то думаю, що ми би то поєднували, чому б не поставити дитя поспати у возику, десь в парку, а самій почитати чи повишивати. Теж зручно. Зараз, наприклад, (12 кг) ми вже носимось практично лише за потребою, тобто тоді і там, де з візком незручно.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Gorbywka

повірте ,що коли дитина весь час на руках (інших приспособлень в нас нема) , інформативна ,бо руки вільні ...можна щось робити...Я розумію ,що дитинка буде набирати кг, але то навантаження розприділяється в ерго, і відчуття геть інші ніж просто на руках тримати. Ерго гарно спакувала чекаю весни...:girl_dance:А там вже поділюсь враженням,конкретніше...
    Я теж так думаю, є ситуації різні, тож варто мати два приспособлення...ну то в ідеалі:girl_in_dreams:

• мімімі мімімі x 1
  9. Vittoriya

А який ви взяли?

10. Gorbywka

дуже мені подобався той з фламінго, я скидала фото вище... ,і дивилась на ерго, там де ви мені казали, теж досить непогані, і дешевші..

• мімімі мімімі x 1
  11. Vittoriya

Та люди і не таке мотають, але часто бачу намудрено спереду, а потім фотка ззаду і там так погано підтягнута спинка.. Я шось заспинні намотки ніяк не осилю, всьо мені не так...
    Але зато в ерго за спину супер, швидко і зручно :)
    IMG_20160120_181510.jpg
    --- дописи об"єднано, 22 Січень 2016 ---
    Чесно кажучи, якщо ріаняти Петрової і Лав енд Керрі, то як на мене в Петрової кращі, бо вони дуже гарно облягають спинку, ну просто ідеальнл. А якщо дійсно не економити, то це Manduca, Ergobaby, Tula, Lenny Lamb, Bondolino

12. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

• мімімі мімімі x 1
  13. Gorbywka

о, мені пропунували один за 1000 бу..., але то хіба візочка не купувати... , тому обрала середнє
    можливо, сперачатись не буду бо маю один)) а із знайомих,такими девайсами взагалі ніхто не користувався, тому варіанту помацати, поміряти оцінити, не мала можливості..

14. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А в Поньє просто незвично чи важче? Я просто останнім часом все частіше замислююся про рюкзак шарфовий. Бо зараз носимось в основному в Поньє, рідше в слінгу. Поньє мені якось зручніше, швидше, не так гаряче:) але-але, важкувато трохи. Доня має 11+ кг, то після години прогулянки болять плечі. От і думаю, чи то чекати тепла і тоді хіба за спиною носити, чи то замовляти собі рюкзак. Але чи є сенс?

15. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

16. Vittoriya

Я не знаю, чи в рюкзаку буде легше, за спину так, спереду мені мої 11+ кг вже важкувато, плечі болять, поясниця дуже тяне. Ерго з слінга Натібейбі. Найкраще спереду таки в слінгу шарфі.

17. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

То точно, синочок слінг не признавав взагалі. Мала і катінку і тканий і май - нівяку.при чому мотати пробувала коли ще й місяця не було - ніяк. І так десь до п'яти міс. Ну я думала може в мене руки криві, то сестра пробувала теж. В нас між дітьми різниця маленька і вона свого в слінгу носила. Ій теж не вдалося, малий репетував, виривався так що дала собі з тим спокій.

18. MissO

MissO Well-Known Member

Отримала я нарешті свій май. Вчора ввечері спробувала нашвидкоруч примотати доню так, щоб ніжки звисали і щось мені не сподобалось, якось дуже вона сиділа. Тому маю питання до тих, в кого чорний пояс по слінгоносінню. В нашому віці варто замотуватись разом з ніжками у позі жабки, чи можна вже ніжки випускати? Якщо випускати ніжки, то можна лямки заводити не під попку, а фіксувати іх на спині для кращоі підтримки? Короче кажучи, я в пєчалі, бо щось я думала, що то буде легше, а тепер боюсь, щоб правильно примотатись, щоб не нашкодити.

19. solana rok

solana rok Well-Known Member

Ми вже мотаємося) Малюк тільки так довго спить без циці - це 1,5 год. От не знаю чи не забагато то часу в слінгу для немовляти?

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

20. Almariel

Almariel Well-Known Member

однозначно ніжки назовні.
    --- дописи об"єднано, 23 Січень 2016 ---
    ну як спить, то ж не будити. а після сну дістати і порозминати трохи))

• Подобається Подобається x 3
  21. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

який у Вас май?
    ніжки випускати
    фото киньте, можливо @natorella щось порадить
    можливо, проблема не там, де ви шукаєте, а верх слабо притягнули