Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Discussion in 'Діти-квіти' started by natorella, Nov 14, 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Last edited: Mar 29, 2014
  2. natorella

Деколи нащупають собі мами шосьтакефайне, а воно їм не підходить по заданих параметрах
    То не кофтинка

• Корисно Корисно x 1
  3. RedRidingHood

RedRidingHood Member

Скажіть будь ласка чи зимові слінгокуртки від Юла мама теплі? Можливо хтось стикався?
    Бо всеодно маю потребу брати нову зимову куртку, то думаю може б то відразу двох зайців

• Креативно Креативно x 1
  4. Nikolia

Nikolia Active Member

Дівчата, хочу купити слінгокуртку і от думаю демі чи все таки зимову. Розглядаю ай лав мам. То зимові там дуже теплі, чи не зажарко буде? Бо зим в нас таких суворих ніби нема, а як буде -20 то ітак напевно гуляти не рискну.. Шо скажете? І на які фірми ще варто звернути увагу?

5. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я відходила минулу зиму в демі. мені було більш ніж достатньо. знаю, що ямама фюжн иеплі зимові куртки мають.

• Подобається Подобається x 1
  6. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Ото вже придумають...:scratch_one-s_head:
    Новинка від Ергобейбі - тепер вже можна носити і лицем вперед.

Attached Files:

7. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Попит породжує пропозицію :sad:

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Мені здається, що то не новинка. Мені через то від Ергобейбі якось відбило охоту свого часу...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. natorella

Не новинка, ага

10. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Дівчата, а як ви зараз носите своіх мацьоп в слінгу? Чи у вас у всіх є слінгокуртки. Цікавлюсь, бо такоі куртки не маю. То як вдягаю куртку коротку, синтепонову, і малу поверх неі мотаю, то люди на мене якось косо дивляться. Мала в комбінезоні. Нє, ну люди й літом на мене косилися, слінг завжди дивував різних бабульок, але зараз поглядів побільшало. Так не носять діток як я?

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ну, не у всіх є гроші на слінгокуртку.
    я навпаки ношу - вдягаю май чи ерго на светр, а куртку зверху не защіпаючи, ззаду тепло, спереду дитина прикриває.
    ну але я ношу рідко і коли не дуже зимно. Якби мені потрібно було носитись кожен день по кілька годин, однозначно прийшлось би слінгокуртку купувати.

12. natorella

Поверх куртки шарф і комбез? Ше й болоновий?

13. Kazkivnycja

Ну та, я вже думала, що то смішно так. Я в болоновій, правда тоненька, коротка куртка. Мала у осінньому комбезі, тканина на вельвет схожа, замотана у шарф. Якось так. Але мені рідко слінг треба, десь раз на кілька днів, як кудись іхати треба, то певно буду робити як @olerusya

• Корисно Корисно x 1
  14. invisible

invisible Well-Known Member

А ніжки в комбезі відкриті чи закриті?
    Взагалі справа не в смішно чи несмішно, від поглядів бабульок ніколи не втечеш, навіть у слінгокуртці. Просто імхо так не дуже зручно, ну і дитині може бути задушно в комбезі, слінгу і на мамі.

• Корисно Корисно x 1
  15. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

Можна пошити слiнговставку до своэi куртки в ательэ або маючи вдома швейну машинку змайструвати самiй.В нетi можна знайти викройки.

• Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 1
  16. Kazkivnycja

Ніжки закриті, комбез суцільний з ніжками. А слінговставка мені не поможе, у меге всі куроки, як у пацанки, там грубий светрик не влізе, не те що дитина.

17. invisible

invisible Well-Known Member

У слінгу не можна носити з закритими ніжками, максимум колготи, що добре тягнуться.

Надіслано від мого LG-X135, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

• мімімі мімімі x 1
  19. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

У комбезі з закритими ніжками не варто носити, бо буде душити дитині великі пальчики на ніжках.
    Взагалі, швидше і легше одягати дитину для носіння під одягом. І мотатись простіше.
    Слінговставки від 300 грн є. Б/у ще дешевше, мабуть
    По-моєму, там головне, щоб куртка була прийнятної довжини для носіння дитини (65 чи 70 см?), а не ширини.

• Подобається Подобається x 2
  20. Hexe

Hexe Well-Known Member

як було тепліше,то малюка примотувала в слінг і вдягала свою звичайну куртку.малому на мені і в гетрах було тепло. зараз придбала слінгокуртку б\у(порахувала,що так дешевше - вставка зараз коштує майже як моя куртка:)гг), то поки тренуюсь що вдягати, бо в махрових колготах парєнь троха впрів і мали ввечері "попа красная-прікрасная".

і ще,порадьте чим відволікти малого від обгризання полотен слінгу?маю і намисто,і слінгогризунець - не хоче - вчепиться щоками(ну бо зуби в процесі) в слінг і слинить його во всю.певно та тканина добре йому до чухання зубів, але мокрими гуляти в холод то щось не дуже приємно.

• Креативно Креативно x 1
  21. natorella

Прінять і простіть
    Можна якусь типу шматку там причепити

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1