Початок цієї гілки читайте тут. і тут дам декілька посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей статті лікарів і не тільки про важливість носіння, про види переносок, про нюанси носіння медицина і носіння безпека носіння психологія і носіння цікаве в слінгосвіті не знаєте який слінг вибрати? Sling Chooser підкаже “лицем до світу” в слінгу посилання на інструкції інструкції до всіх видів слінгів багато інструкцій до слінга-шарфа ютуб інструкції до слінга-кишені відеоінструкції англійською інструкція до слінга-кишені ютуб інструкції: слінг-кишеня Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 1. Надеваем! Слинг с кольцами. Пошаговая инструкция. Часть 2. Колыбелька Намотки для коротких шарфов (2-3ки) http://www.youtube.com/watch?v=Zy3YehY6Vzk - помилки в ХНК девайси, які роблять комфортним слінгоносіння слінгоаксесуари: навіщо вони? для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння
Деколи нащупають собі мами шосьтакефайне, а воно їм не підходить по заданих параметрах То не кофтинка
Скажіть будь ласка чи зимові слінгокуртки від Юла мама теплі? Можливо хтось стикався? Бо всеодно маю потребу брати нову зимову куртку, то думаю може б то відразу двох зайців
Дівчата, хочу купити слінгокуртку і от думаю демі чи все таки зимову. Розглядаю ай лав мам. То зимові там дуже теплі, чи не зажарко буде? Бо зим в нас таких суворих ніби нема, а як буде -20 то ітак напевно гуляти не рискну.. Шо скажете? І на які фірми ще варто звернути увагу?
я відходила минулу зиму в демі. мені було більш ніж достатньо. знаю, що ямама фюжн иеплі зимові куртки мають.
Дівчата, а як ви зараз носите своіх мацьоп в слінгу? Чи у вас у всіх є слінгокуртки. Цікавлюсь, бо такоі куртки не маю. То як вдягаю куртку коротку, синтепонову, і малу поверх неі мотаю, то люди на мене якось косо дивляться. Мала в комбінезоні. Нє, ну люди й літом на мене косилися, слінг завжди дивував різних бабульок, але зараз поглядів побільшало. Так не носять діток як я?
ну, не у всіх є гроші на слінгокуртку. я навпаки ношу - вдягаю май чи ерго на светр, а куртку зверху не защіпаючи, ззаду тепло, спереду дитина прикриває. ну але я ношу рідко і коли не дуже зимно. Якби мені потрібно було носитись кожен день по кілька годин, однозначно прийшлось би слінгокуртку купувати.
Ну та, я вже думала, що то смішно так. Я в болоновій, правда тоненька, коротка куртка. Мала у осінньому комбезі, тканина на вельвет схожа, замотана у шарф. Якось так. Але мені рідко слінг треба, десь раз на кілька днів, як кудись іхати треба, то певно буду робити як @olerusya
А ніжки в комбезі відкриті чи закриті? Взагалі справа не в смішно чи несмішно, від поглядів бабульок ніколи не втечеш, навіть у слінгокуртці. Просто імхо так не дуже зручно, ну і дитині може бути задушно в комбезі, слінгу і на мамі.
Можна пошити слiнговставку до своэi куртки в ательэ або маючи вдома швейну машинку змайструвати самiй.В нетi можна знайти викройки.
Ніжки закриті, комбез суцільний з ніжками. А слінговставка мені не поможе, у меге всі куроки, як у пацанки, там грубий светрик не влізе, не те що дитина.
У слінгу не можна носити з закритими ніжками, максимум колготи, що добре тягнуться. Надіслано від мого LG-X135, використовуючи Tapatalk
У комбезі з закритими ніжками не варто носити, бо буде душити дитині великі пальчики на ніжках. Взагалі, швидше і легше одягати дитину для носіння під одягом. І мотатись простіше. Слінговставки від 300 грн є. Б/у ще дешевше, мабуть По-моєму, там головне, щоб куртка була прийнятної довжини для носіння дитини (65 чи 70 см?), а не ширини.
як було тепліше,то малюка примотувала в слінг і вдягала свою звичайну куртку.малому на мені і в гетрах було тепло. зараз придбала слінгокуртку б\у(порахувала,що так дешевше - вставка зараз коштує майже як моя курткагг), то поки тренуюсь що вдягати, бо в махрових колготах парєнь троха впрів і мали ввечері "попа красная-прікрасная". і ще,порадьте чим відволікти малого від обгризання полотен слінгу?маю і намисто,і слінгогризунець - не хоче - вчепиться щоками(ну бо зуби в процесі) в слінг і слинить його во всю.певно та тканина добре йому до чухання зубів, але мокрими гуляти в холод то щось не дуже приємно.