Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

От наприклад май Didymos добрий? Для старшої дитини маю на увазі, думаю на майбутнє , що нам буде добре, що вибрати, ерго, чи май? Ерго Ленні Ламб добрі? Є ще тут Строххен шось там, Тула (але мені шось не подо). Плюс є я так розумію різні розміри, бачу Ленні Ламб є бейбі сайз і тодлер.

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Який? Теж є фабричні і шиті майстринями (шарфові і ні) :)
    В фабричних залежно від росту. Від мвйстрині - як пошито.
    Маю шарфовий, шитий спеціально для тодлера. То носимось від 1,5 і до зараз. Хоч малий в принципі з більш дрібних (13 кг і десь 86+ см)

• Подобається Подобається x 1
  5. Vittoriya

То ви задоволені ерго ЛЛ? Зручно і всяке таке? (Я не знаю, що в ерго важливе)

6. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

То залежить від виробника. При ширині спинки 38 см і висоті спинки ( по центру ) -37 см можна носитися до 3-х років, єдине що після року добре мати розширювачі спинки.

7. Popi

Popi Well-Known Member

Мені зі слінга ЛЛ шили ерго. Я задоволена. Майте на увазі.що ерго не на "все життя". З ростом дитини треба більший ерго

8. Ligymunka

Важливо, щоб фастекси були якісні ( особливо набедренний пояс , бо це безпека при носінні ) + параметри ( ширина, висота спинки ) + натуральна тканина . Ерго є дві моделі - перехресні лямки і паралельні лямки . Перехресні лямки є трошки довші, то якщо мама низького зросту, то з паралельними лямками зручніше. Є моделі, які мають сіточку на спинці, вони зручні для літа, бо мацьопі не так спекотно .

• Подобається Подобається x 2
  9. Almariel

Almariel Well-Known Member

на мою думку в ерго важливі:
    * можливість перехрещувати лямки
    * легкість регулювання довжини лямок (типу потягнув - і воно потягнулось)

у мене шиті 2 штуки ерго. вже пересіли в більший, а менший віддали у спадок.
    старшу носила десь до 1,5 роки активно і іноді до 2 років, бо вагітний живіт не давав.

• Подобається Подобається x 4
  10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Або щоб між лямками була поперечна застібка. Ми трошки носилися в Малишастіку - то перехрещування лямок було не дуже зручним через те,що лямки досить грубі, мякі і виходив такий собі горб. Потім купили Мандуку - там є ота поперечна застібка - набагато зручніше, і та штука на поясі також зручніша, одне що недобре - то подвійна застібка,розщіпати пояс треба обома руками.

11. Popi

Popi Well-Known Member

Я за ерго шитий з шарфа. Шиють класно,не парить. Є можливість різного носіння. Більший також буду шити.

• Корисно Корисно x 1
  12. Almariel

Від рюкзака залежить. У моєму лямки не товсті, на перехрест чудово носимся, якщо спереді у мами. Пробувала лавендкері з поперечкою, то мені менш сподобалося.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  13. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Так, ставим питання прямо. Зараз маю зичений шарф (о, найкраща серед найкращих, дякую ще раз, і по кілька разів на день), коли сядемо, я таки планую купити або ерго або май. Вимога - аби міг носити і чоловік, бо мотатись він не хоче (раз спробував, малюк закрутився, все бігом сам розмотав, бо йому зле і нашкодить малюку). Багато чула про те, що ерго шарфовий можна пошити і їх хвалять. На скільки нам його вистачить? Бюджетність питання важить дууууже багато (в нас поки тато безробітний, перебиваємось)

14. Ligymunka

Застібка має потрійний захист - це важливо, бо гарантує безпеку при носінні + такий фастекс є одним з найміцніших. То просто треба звикнути, що ще посередині треба натискати, щоб розшпелити :connie_pull-pigtail
    --- дописи об"єднано, 12 Червень 2015 ---
    Крій лямок розміщених паралельно також є дугою. Тому принципової різниці між цими моделями з перехресними і паралельними лямками нема. Перемичку кожна мама має відчути під себе. Найменше навантаження є, коли перемичка максимально низько і добре затягнені лямки перемички. Якщо мама має проблеми зі спиною, тоді регулює під час носіння пробує в якому положенні найзручніше. Мені було зручно максимально низько, в чоловіка проблемне праве плече, то він перемичку зміщував максимально вверх і тоді йому було зручно носити .

15. Vittoriya

дівчата, щось знаєте про такі ерго? фірма Storchenwiege
    http://www.decoraliki.pl/nosidelka-dla-dzieci-storchenwiege,142.html

то як гібрид якийсь, не то май, не то ерго.
    До речі розсмішила мене "кличка" кенгурушек в Польщі-wisiadlo.:girl_haha::girl_haha: Ерго рюкзак то nosidlo

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 2
  16. Plenilunio

Можна придивитись до б/у. Але починати шукати вже і хапати як тільки попадеться підходящого розміру :-D (шукати найкраще в жж на слінгомамах юа, або пост про пошук писати).
    А щодо розміру, то дуже в запас не візьмеш.. Для комфортного носіння краще буде змінювати на більший розмір. Імхо.
    Зрештою все залежить від того як дитина росте (в висоту маю на увазі)).

• Корисно Корисно x 1
  17. Plenilunio

І ще.. Шкодую що не послухалась порад і не прикупила собі якого короткого шарфа, на заміну рю ))) (маю на увазі щоб їх чередувати по бажанню) :-D

• Корисно Корисно x 1
  18. Almariel

Пошийте нешарфовий ерго. Будете носити від чксу сідання. Одягається просто. Попросите майстриню зробити поширшу і побільшу спинку. Вистачить надовго.
    Петрова зараз за 450 грн шиє.

19. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

@Almariel
    450грн - це ціна готового егро чи тільки вартість роботи майстнині?
    Можете дати лінк на її сторіночку?

20. Vittoriya

О щастіє, виявляється в Гдині є магазин Nosimisie, де можна помацати, приміряти різні ерго, маї і так далі. А так як з 5ого липня і до серпня я буду в Гданську, то поїду туди обов'язково і там вже виберу, юххуу!!

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  21. Plenilunio

О точно! Я й забула про нешарфовий ))) вони теж однозначно вартують уваги )))
    Але дуже "поширше" не зробиш бо дитині некомфортно буде. Але запас дати добрячий можна. Зрештою то вже з майстриньою можна обговорити )) не соромитись тільки питати ;)

Останнє редагування: 13 Червень 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 1