Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. natorella

Який ваш вік?

3. Deidra

Deidra Well-Known Member

Нам 5 місяців. Ще не сидимо. Гарно віджимаємося, витягуємо догори ручки, коли лежимо на животику. Вміємо повернутися зі спинки на живіт, але не назад.

4. natorella

Ерго можна тільки коли сяде. Можна почекати ше трохи і потім спробувати

• Подобається Подобається x 1
  5. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Та, слінг це дууууже модно.... Знайома тішиться, що вона слінгомама. Дитині 1 міс. в ерго, кажу, що то ще зарано, "А нам лікарка сказала, що все файно, головне спинку рукою тримати, а на пізніше у нас кенгуру."
    Занавес

• Смішно Смішно x 1
  6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Скажіть но мені які переваги ерго? Легше пришпиляти? Моя малеча наразі чемно мотається, але чи так буде далі? От думаю, треба воно мені, чи можна обійтись лиш слінгом?

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

легше за спсину закинути, по хаті я треба щось зробити, а малий не дає, я його в ерго і за спину. пару хвилин посидів, кудись йде, потім знов. і так 5 раз. я би здуріла мотати кожен раз) тим більше шарфові заспинні намотки так і не дались)
    ну і машиною то легше ерго. витягнула, посадила в крісло, зупинка, треба вийти, в ерго.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Retaret

Retaret Well-Known Member

я наразі ніби освоїлася лише з мотанням КНК. А в цій позиції є можливість годувати дитину? Чи для такого двоякого треба інакше мотання?

І ще - нам наразі 8й тиждень, верхню частину я мабуть замало притягую чи шо, бо дитя спину якось так дугою викручує, її животик на моєму, а от її голова дуже конкретно на одному з моїх плечей, тобто якось її верхня частина по діагоналі мені влягається. То певно не добре, але і мусить вона мати якийсь мінімальний простір шоб порухатися. Що я не так роблю?

9. natorella

Оль, заспинні треба часто практикувати, шоб дались

10. natorella

Намотка погана. Голова має маківкою бути на рівні яремної ямки. Симетрично посередині.
    Покажіть фото може

11. Raven

Raven Мама малятка

Як почнеться гойдада і топтоп. Витягувати і назад мотати після кожної качелі мені не дуже. Та й мала нервувалась.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ги ги)) ти права певне тих трьох форумівок було малувато) мені треба було хіба особисту Наталю вдома)))

13. natorella

Я не про "показати", а вдома практикувати

14. Retaret

Retaret Well-Known Member

дякую за наводку, фото не маю такого де би то було видно.

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я зробила відкриття для себе, в Ольштині є слінгомами і ми мали нині гулянку. Одна мама мала малого на плечах в май слінгу від Ленні Ламб, малому півторароку. Вона каже, що мала ерго, але швидко став замалий і їй тепер май дуже подобається. На вигляд мені теж сподобалось, а в практиці, як ті Май слінги від Ленні Ламб?

16. Popi

Popi Well-Known Member

Маю ерго від ленні ламб,Аметист вроді. Мені нра. Не бачу щоб парило чи т.п.

17. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

18. Raven

Raven Мама малятка

Ерго має застібки, а май зав'язуєте-мотаєте типу слінга. Але простіше.

19. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

В май-слінгу ще можна регулювати ширину і висоту спинки, а в ерго можна тільки збільшити ширину спинки за рахунок розширювачів спинки .

20. skarlet

skarlet Well-Known Member

Тобто май-слінга надовше мало б вистачити? В ньому за спину дитину можна садити?

Дівчата,чи хтось може пояснити чим самі май-слінги відрізняються- вони ж теж різні бувають? І чим кращі\гірші шарфові (чи як там правильно?)

21. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

В май-слінгу можна скоріше носити малечу ніж в ерго і за спиною також можна, а щодо часу використання то однаково.
    Май-слінги є різні . Шарфові кращі тим, що в них можна носити дитину навіть вагою 16-18 кг і не буде сильного навантаження на мамину спину. В нешарфових комфортно носити до ваги 11-12 кг . Важливо, щоб нешарфовий май-слінг був з натуральних тканин без поролонових бортиків .

Останнє редагування: 11 Червень 2015