Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. Orman

Orman Модератор-бомба

я не наполягаю, я кажу що бачу. В мене Михайлик так крутиться, що ну, і в слінг не хоче, і на руки не хоче, і сам не хоче. Але коли варіантів нема і ще є дівчинка-крутілочка, то мотаємся і йдемо.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

Погоджуюсь, в нас так i вiдбуваэться - починаю намотку, малюк трохи нервуэться, вигинаэться, але в процесi заспокоюэться ( змирюэться чи шо ) , я собi добре пiдтягую полотна i ляпота , малого не чути годину - двi , аж поки iсти не захоче :)

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Вітрина, вікно машини, можна знайти де підглянути на себе :)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Ну якщо змирюється то це ж не значить, що подобається, хіба ні?))) так і в візочку можна приколисувати плаче плаче стомиться чи змириться та й засне. Мій в слінг нівяку. Був мацьопий зовсім, то протестував відразу. Зараз примотую без проблем, сидить тихо, чекає. Я полегшено зітхаю і тут починаєтьса, спочатку крутиться, відпихається, далі стає на ножки, скандал і рипить поки не витягну. Не подобається йому бути примотаним і тут все. Маю дуже надію на ту намотку з відкритими ручками, бо дитина в мене ручна-ручна, а я і не відмовляю. В результаті на щось інше часу нема взагалі.

6. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

Та нi ви не так зрозумiли - вiн не любить сам процес мотання, вiн не iстерить, не плаче дико , то я жартуючи написала що змирюэться - коли вiн розумiэ що вже бiля мене пригорнутий, то з цiкавiстю все починаэ розглядати, посмiхитись до мене людей, спати ( що б не робила дитина якiй так не комфортно;))смоктати слiнг ( термiново тре намисто).В мене якраз не вiзочкова дитина , бо у вiзочку хiба спить i то максимум пiвгодинки, коли прокидаэться нiякi пiдколисування не канають- верещить поки не вiзьму на руки ( якi все таки рiзнi дiти - старший у вiзочку спав постiйно поки гуляли на вулицi або лежав спокiйно, а я вишивала в парку чи книжечку читала , ех ) i так на руках гуляэмо, пхаючи попереду вiзок, може як пересядемо в прогулку то буде йому цiкавiше .

7. natorella

Ручна дитина може звикнути до такої пози на руках,яка неможлива в слінгу. Часто носять з висячими ногами, лицем до світу, по-діагоналі, трохи на витягнутих руках. А в слінгу інакше - тому пручається

8. natorella

Тоді вже робити простий хрест, в ньому нема кишені. Бо в кенгуру умовна кишеня є
    На увазі - вище написала

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Amilada

Amilada Well-Known Member

Наталю, підкажіть! У мене деколи виникає враження, що гірасол чококобана врізається. То руки криві, чи десять кіл вже не для того шарфа?
    Ще хочу спробувати яро, та не знаю який ліпше. Ніби на літо виробник наобіцяв шарф із шовком, та щось так і не бачу на українському сайті.

10. natorella

В простому кнк? В принципі не всім шарфам вік в пользу. Багато які зношуються до стану пеленки.
    Яро наразі не чула шоб їхав шовк (як представник кажу)
    І я маю сумнів щодо мега літності яро з шовком, бо в них добра щільність.
    Подивлюсь на льон, як приїде, аж цікаво

11. Amilada

То точно наш варіант. Тре немовляткам відпродувати, а такий любимий.
    --- дописи об"єднано, 13 Травень 2015 ---
    Як придставника питаю, що робить щоб приїхав, наприклад четвертий розмір. Або таке http://www.slingomama.nl/en/yaro/3706-yaro-la-vita-blue-black-linen.html

12. natorella

Продавати чоку.
    Про яро узнаю

13. Amilada

Дякую, чекатиму :)

14. KAPUCHINKA

Дівчата, як думаєте. В мене малий в слінгу сидіти не хоче. Чи йому там зле, чи по причині моіх кривих рук, точно не знаю.а якби я ерго купила, то могла б його там носити? Чи то якщо зі слінгом не склалося, то із ерго нічого не вийде?

15. Almariel

Almariel Well-Known Member

Спробувати можна. Тим більше ерго за спину легше вдягнути і там дитині цікавіше. Але не бачу вашого віку - ерго з часу сидіння, допускається з часу перевертання.

16. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Можете в когось в оренду взяти (чи в неті подивіться де оренда дит товарів може є ерго), спробувати а там вже побачите, чи піде ;)
    І так, я теж не бачу віку Вашої дитини - ерго з часу самостійного сідання. Раніше можна май-слінг.

• Подобається Подобається x 3
  17. Raven

Raven Мама малятка

В мене теж руки криві))). З шарфом не склалося, хоч для спини він супер, а в маї сиділи. Маю проблеми з хребтом, то було відчутно. Зараз ще на спині носимся.

• Корисно Корисно x 1
  18. Almariel

Almariel Well-Known Member

та, я саме це мала на увазі.

19. KAPUCHINKA

Майже 5 міс. Трошки ще ранувато, але я б то десь на липень-серпень хотіла б. То , думаю, тоді буде якраз. Тільки б сидів. Бо десь на природу звізком не дуже підеш, а на руках важко.

20. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Тоді спробуйте май :) якщо купити шарфовий - то взагалі чудово )))

• Корисно Корисно x 1
  21. invisible

invisible Well-Known Member

Можу дати на пробу свій шарфовий май. І так лежить в шафі чекає свого часу :) Носила в ньому малу з 4 міс.

• Подобається Подобається x 2