Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. Popi

Popi Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Та то я розумію. Цікавить качество)))

3. natorella

А з чим вам порівняти? Ви які маєте слінги?

4. Popi

Popi Well-Known Member

Гірасол, діді індіо з шерстю, і діді з шовком. І діву мілано маю.

5. natorella

А нашо дві шерсті?

6. Popi

Popi Well-Known Member

Бо то майже за дурно дають, один надоїсть,візьму інший))))

7. natorella

Ну хіба шо. Просто шерсть - то таке шо її хватить одної.
    Дешево не впливає на якість шерсті? Бо то таке шо легео зіпсути

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я два тижні назад прикупила Ямаму. Брала 44 розмір. Все чьотко, розмір в розмір.

9. Redvisitor

Redvisitor Active Member

Отож, що в тютєльку) Запасу нема, якраз по хфігурі :)

В мене є їхня вітрівка з флісовою підкладкою - я дуже задоволена. Минулу зиму ми в ній відходили від і до, зимову може раз 5 вдягали (ну але то зима така була :)). Правда, вже весною замок прийшлося поміняти, але скорше від неакуратного користування. А загалом, мені вона дуже зручна і виглядає класно, я її зараз як просто куртку ношу.

10. Fleshka

Я от собі таку купила і після примірки чомусь мені подумалось, що її на зиму буде достатньо, вона досить тепла, а тим більше з дітьом-пічкою в слінгу спереді. Я в ці дні, зранку, коли +4, просто в флісці, яку відстібнула від вітрівки, поверх малої ходжу і мені всам раз.
    Якщо ця, демі, така теплюча, то я собі навіть не уявляю, якаж тоді зимова. Не зажарка для слінгоносіння? Чи є сенс придивлятись ще них?

11. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Мамусі у що одягати дитину у слінг у таку погоду як сьогодні?
    Хочемо десь через годину вийти.

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ми годину тому малу в садок водили, то бодік, лосіни теплі, шкарпетки і флісова олімпійка. якраз нормально було.

13. Fleshka

не претендую на правильність, але ми сьогодні зранку були в флісовому комбезику і підниз бодік і гетри. Ніби не зіпріла.
    Але на обід ніби тепліше буде, бачу хмарки розходяться і сонечко виглядає вже, то можна буде, думаю бодік, кофтинку, колготки-гетри.

14. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Дякую дівчата, вділа малу в бодік на довгий рукав, колготки, легенькі штанці, флісовий светрик, носки. Було добре всюди крім ніг, реально пальчики були як льдішки(((

15. Fleshka

Я Дарусі прикупила отакий Ямалю:
    То він такий вродь і не грубий, проста фліска, але досить теплий, ми якщо вечорами і зранку вилазимо надвір і я не вдіваю малу під слінгофліску, то в цьому прікіді не мерзнем.

16. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Маю від Ямами фліску для себе, теж брала 44 то сіла класно, але рукави були довгущі. Зимову їм замовила то вислала всі свої розміри (обміряли мене в ательє для того). Чекаю що з того вийде. Для бебіка теж хочу такий як в Наталі-Флешки.

17. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я шила в них англійську прогулку демісезонну. теж себе обміряла, правда, я свої розміри і так знаю, шию ж, дуже наголошувала про довжину рукава і про додатковий запас, бо маю "завеликий бюст на 42розмір" і + малий 1рік тоді мав, докинула тоді розмір і з ним, що треба враховувати.
    ага, щас.
    прийшла. рукава коротюські для мене, нічого поправила, дошила, спробувала ходити не в хаті - таак мені було незручно, вона просто обліпляла, щоб нормально зробити крок, куртку треба було знизу розщіпити мало не на половину! малий як рухався, то вона просто тріщала по швах. плюнула і відіслала назад.

тепер взяла демі айлав мам 42 розмір - без проблем, ну хіба рукавам бракує 1см, ну але то стандартно для мене.

тому то індивідуальне пошиття зі мною не спрацювало.

18. Fleshka

Мені в 44 курточці теж рукава довгі, але я їх підкочую, або якщо чіпляю до вітрівки, то закатую за неї. А по всім іншим параметрам на мої 162/50 в сам раз.

19. Amilada

Amilada Well-Known Member

Порадте цупку заспинну намотку. Малий тепер як не спить, активно рухається в слінгу. То ногами, то руками відпихається, та в кнк спереду я його можу зловить. Пробула заспине кнк, то малий якось одразу сповзав. Підтягнути догори мені в від намотці ніяк не виходить. Інші намотки, на основі кенгуру, боюсь, здається малий звідти вилізе.

Останнє редагування: 28 Вересень 2014
  20. Amilada

Amilada Well-Known Member

Дівчатка, поясніть мені шо то за " грузовозочні шарфи". Ясно шо точно не трикотажні, ну і може не ті шо з шовком. Ну а інші? На шарфах же не пише, що в ньому й 20 кг легко носитимуться. Придбала собі новенький шарф, і вже за півгодини носіння була йому нерада, так спина розболілась. Так і носила малого ще з годину. Потім вже перемоталась в польових умовах, аби як. Виявилось що так наспину мені стало в рази легше. Ну і від чого те розподілення ваги залежить?

21. natorella

подвійне ребозо. або подвійне ребозо з перемичкою

омг, то за спиною називається рюкзаки!!!

*шо ж то буде як я геть перестану на ДП заходити?*

озвучте шо то за шарф?