Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

а хіба тобі 2ки вистачає?

2. natorella

natorella Well-Known Member

мало, але він тільки в одному розмірі( а я так захотіла, ну ти поняла. і ціна така смачна...
    а нині я подумала шо в селі до візочка треба шось коротке...
    ну - діагноз

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Були ми в селі тиждень. всі вж бачили циган)) і біля церкви, і на полі і просто гуляли. але фурор був у клюбі. ми були на танцях до 12 години. мала перше танцювала і ганяла, а поім втомилась, я її примотала, вона солодко заснула. Ми були "головним видовищем" ))

4. natorella

а я ото тільки 3 дні. з зкарпаття - перша версія. то я в неділю по молоко ходила до одної бабульки. в довгій спідниці. дєдулька її певні думав виганєти;)

5. newlife

newlife New Member

І ми були. Вперше ходили гуляти в гори. Ще раз дякую Натореллі за вивчену намотку - малятко проспало всю дорогу біля циці.

Бабця одобрила слінг. Та й від сусідів чули тільки хороші враження.

6. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

гг, і ми були тиждень в моєї мами :).
    вся дорога родина дууже файно віднеслась до того, що дитина при мамі - і тепло, і зручно, і до циці близько, і мама роботу може робити. а за педприкорм - то ваще всі нас хвалили. тільки одна мамочка такої ж малявки робила великі очі.

7. newlife

newlife New Member

8. nattsol

nattsol Well-Known Member

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а мене вчора на базарі одна жіночка просила показати як то мотати))) Я в неї помідори купувала, а вона мені каже " ой, то так добре ви придумали. і мамі зручно і дитяткові затишно. в мене дочка буде родити в серпні, можна ви їй то покажите?"
    Домовилися, що лишу свій номер і вона приведе дочку на показ слінгоносіння))

10. olangel

olangel Well-Known Member

Бачила сьогодні біля Скрині біля 6-ї години слінгомаму в темно-червоному слінгу, хоча погано розгледіла...це хтось з ДП? :)

11. lydmila

lydmila Well-Known Member

...моя мацьопа не хоче сидіти в слінгу. Вперше посадила в СШ в 3 місяці, виривалась, потім перейшли на ерго, теж не хоче. Ручками відпихається і все....я така розтроєна , шо капець. Жабкою по хаті носила щоб звикла, цицю давала в слінгу , не допомагає. Зараз нам 7 місяців, то лише в рюкзачку можемо посидіти трошки і те при умові що довкола щось дуже цікаве :sad:. Може буси допоможуть?

12. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

На вулицю ходили?

13. natorella

підтримаю свєту

спробуйте
    легко вдягніть

14. BlackSheep

BlackSheep Active Member

Вже котрий місяць гуляем в ерго,аж сьгодні на базарі моій дитині поспівчувала сердобольна жіночка:
    -Ой,а там ж мале!Та воно жне хоче того!
    Ну та ,звичайно, кому ж ще як не чужій тьоті знати що моя дитина хоче, а що не:girl_yes2:І спить вона притулившись до мами ,тільки певно тому, що я іі там замордувала )))))

15. newlife

newlife New Member

Хто не хоче: дитина чи та жіночка? Судячи по практиці - друге.

Чого люди нормально сприймають дитячий плач в візочку і злісно обговорюють плаксивий слінг?

Останнє редагування: 8 Червень 2012
  16. tsarivna

tsarivna New Member

А в мене коли спить, то всі переважно мило посміхаються. А от коли Катруся мало не вивертається з слінга, щоб побачити, що ж там ззаду, і зліва, і справа, і за мамою , то такі погляди на собі ловлю:girl_impossible:

17. Aprelia

Aprelia New Member

поділюсь трохи своїм порівнянням Індіо натур з льоном та еллевілем 100% коттон:
    при нинішній погоді, коли то сонечко, то дощик + не дуже теплий вітерець в задусі, то цей слінг паркий для зовсім немовлят. вже тричі його мотаю на температуру близько 20-25 С. тримає добре, як навчитись мотати. нашу вагу 7+ кг не відчуваю.

а, наприклад, в зарі лаванді в таку ж погоду (бавовна) - малий так не мокрів. тільки трошки на животику.

18. newlife

newlife New Member

Ха! Тел. був, а слінга нє? Значить не дуже хотіли шукати!

19. BlackSheep

BlackSheep Active Member

та взагалі дуже рідко можна побачити щоб дитина плакала в слінгу/ерго,
    принаймі моя Катруська

20. newlife

newlife New Member

Моє чудо не любить тісноти - хіба коли спить. А так тихо носитись не дуже хоче. Може ще переростемо, бо слінг мені бульше подобається ніж візочок з 10 поверхом.

Статус теми:
Закрита.