Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. apelsyn

apelsyn New Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

А опше - красуня!! Така елегантна, фігурова мамочка, по кольорах все стильно підібрано( навіть Марка шкарпеточки)! Дуже гарна:girl_spruce_up:

2. olangel

olangel Well-Known Member

та щось нема в мене фотки в нормальному ракурсі .... така підійде?! ;)[​IMG]

3. tsarivna

tsarivna New Member

Дівчата, а підкажіть мені таке: знайшла Холюндер-Аква за 1150грн, 7. Може хто носив? Варто брати? Він мені на картинці тааааааак подобається.
    Правда, є ще одна супер мега хотілка - Дидимос Элис( Элиза) 7. Але вона коштує 3300рублів (то десь 1350грн.) і знаходиться в Татарстані, то пересилка ще гривень 150 як мінімум:girl_cray::girl_cray:

4. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

я вчора на форумівці забрала наші ватанаї
    вони чудесні:girl_tender:
    Софія каже: о мама сіінг принеся, ну я готова:girl_blum:
    нічо шо я поки не готова?;)
    А няня наша питає, а що то, а дитина,то таке сіінг і мама мене тама носити буде:connie_pull-pigtail, про лялю ні слова)

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Дмитро вчора каже ще на форумівці: Мама, намотай мене за спину! Ввечері пробували. 16 кг - то не 8, спина скрипнула, але все ж легше, ніж просто на руках :)

Хочу поділитись історією маленької слінгоперемоги.
    В 3 міс Сергія ходили ми в поліклініку. І там познайомились з чудовою дівчинкою, яка теж народилась 17.01 і живез нами в одному будинку. Мама і тато дівчинки дивились круглими очима на дитину, не загорнуту в ковдру, ну і, звісно, на слінг. потім ще пару разів бачились і одного разу вийшла така прикольна картина: йде та жіночка з візком, а донечка її плаче і хоче на ручки. вона взяла малу на руки разом з ковдрочкою, і той згорток нести незручно, а ще і возика поперед себе пхати тре... так шкода її було... а назустріч - ми, Дмитро за ручку, друга рука в мене вільна, Сергійчик в слінгу задоволено гризе кулак. Вона так подивилась-подивилась...
    і от, вчора йдемо з форумівки і чую:"добрий день!" Озираюсь - мамадарагая! та жіночка придбала СЗК! і судячи зі всього, вдягнула його вперше, бо так їй то все було страшно і незвично, що вона весь час обіймала малу ще і руками. вдягнулись вони, щоправда, в усе шерстяне і махрове, а зверху слінга в мами ще і тепла жилетка, але сам факт! підступний слінг пробрався в їхню родину! і очевидно, що приклад взяли з нас, бо в сусідніх будинках нікого "слінгующего" більше нема, а ми щодня на майданчику тусувались, наче напоказ.
    отакий прикольний випадок

6. Orman

Orman Модератор-бомба

пригоди сліноготата

коли наш тато десь на людях гуляє з Варварою, то всі дуже його жаліють і місцями сватають :). Вже два рази таке було. Розмови типу ... напевно тато-одинак... жінка в Італію поїхала ... от би знайшлась хороша дівчина ...
    з чого вони беруть, що він одинак непонятно...
    -----------------------------
    сьогодні тато в Жовкві в костелі розмовляв з 90-річною бабцею, яка казала, що її теж так носили - були конопляні ряднинки і так діток носили. Не жаліла, не сватала :), хвалила.

п.с. в мами історій нема, бо на людях Варвару завжди носить тато, а мама лише по хаті і на стрих прання ровішувати, з публіки лише сусіди, але вони знають, що ми якісь непонятні і краще ніц не коментувати :)

7. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

беріть! не пошкодуєте. вони є в Тані- гуталінчик.

8. silvia

silvia Well-Known Member

вчора теж гуляла у СЗК і назустріч йде жіночка років 75-ти і так здалека " я вам хочу щось сказати..." Думаю, ну все, счас моралі почнуться, вже оборонну позицію зайняла, а вона " ти молодець, що так носиш дитину, а не в рюкзаку, так менше навантаження на хребет дитинці, бо воно таке манюнє, а вони їх в рюкзаки сажають" .
    Багато хто аж голови обертають назад, а ми си гордо шпацеруем...

9. natorella

natorella Well-Known Member

3300 руб - то 800 грн. звідки така сума 1350???
    еліза не коштує такі гроші
    та і пошукати/попитати в україні можна. нашо ж з так далеко???
    ХА - хороший лляний слінг. добре тримає. правда для новачків якшо не розношений - то буде не дуже зручно перші рази мотати

10. tsarivna

tsarivna New Member

Йой, то я така ду..па:girl_impossible: О, то файна ціна 800грн. А може ви , Наталю, де натрапляли на такий в нас в Україні? Я до ЖЖ тільки нещодавно добралась і не бачила щоб хтось такий продавав:confused:

11. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я вчора в жеку від паспортистки слухала, що скручу дитині голову бо вона вбік вивернута, що він плаче бо я його дуже сильно до себе притиснула і якась в мене дитина дуже пласкива. :girl_crazy:
    Дівчата, маю питання. Мій мавпусик сидячи в слінгу намагається вирівнювати ноги. То я щось неправильно мотаю чи то просто питання звички бо малюк полюбляє висіти на плечі і відповідно ноги звисають?

12. natorella

якраз написала для однієї дівчини чи ніхто не продає. чекаю пропозицій)

не рубль, а 10)))
    намагається , чи вирівнює?

13. tsarivna

tsarivna New Member

14. Натуля

Натуля Well-Known Member

головне ще щоб той слінг був нормальним. Маю знайому яка ще з першою дитиною купила сзк катінку. Пробувала носити, він їй був замалий і на тому все закінчилось. Тепер має другу дитину. Вона взяла і купила бебіслінг, а він завеликий для дитини бо синтепоновий бортік затянутий до самих кілець, а в кишені ще повно місця і ще й кільця там малесенькі. Я свій сзк дала поміряти так мамаша мені сказала, що ніякої різниці вона не бачить. В той момент її малий капризував і вона дала йому цицю і відповідно голову рукою тримала, а в своєму вона завжди носить підтримуючи рукою і тому різниці немає. Зачекати поки він відпустить грудь вона не захотіла. Я пояснюю, що при правильному положенні в слінгу дитину можна руками не підтримувати і т.д. ну але на тому і розійшлися.
    намагається і то так досить наполегливо аж чуть припіднімається

15. natorella

в мене юрко так скаче, шо аж мною кидає)))
    ну не приклеїш же дитину

16. natorella

ой, дєвачькіііііііііііііі
    я зірвалась
    купила в пориві новий слінг
    2-ку BEBINA Merry-Carry Jadegrün - Limited Edition
    так він мені візуально сподобався..... гину від того кольору

17. nattsol

nattsol Well-Known Member

даси якось помацати?) колір супер

був би ще такий самий, але с пєрламутровимі пуговіцамі бордовий :girl_in_dreams:

18. natorella

на наступну форумівку візьму.

так є ж червоний, майже такий самий

19. nattsol

nattsol Well-Known Member

знаю, ще давніше заглядалась на нього. файний. але от саме в тому зеленому малюнок більше подобається)

20. natorella

в мене рука сама потяглась до кнопки КУПИТИ))))

Статус теми:
Закрита.