Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

треба складати сама шарф в двоє, або відгинати
    то не найкраща намотка на бедрідля мене робін набагато зручніший

2. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Хочу купити слінг, для початку СЗК, є можливість купити Слінг з кільцями Womar Zaffiro за 180 грн, порадьте, хто знає, варто такий купляти?

3. StarKa

StarKa Member

здається мені що ти комусь показувала як мотати таке на форумівці і зовсім не так ніж по тій ссилці..

4. hobbyhorse

hobbyhorse Member

з того , що я побачила.. то не раджу... невідомо що за тканина, як регулюється, як підтягується, тримає.. Ви його вживу бачили? чи тільки картинку в неті?

5. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

тільки в неті

6. natorella

не варто - поролоні подушка на плече - не найкращий варіант для слінга
    якшо шукаєте економ-варіант - беріть Лелю

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ----------

трошки інакше, але принцип той самий

7. Adelaida

Adelaida Active Member

Таке точно не вартує купляти.
    Зверніть увагу, тут борти регулюються мотузкою, відповідно, тканина звичайна... Воно Вам треба? :) Ні, Вам треба СЗК з правильної шарфової тканини.

До речі, зайшла на сайт Вомару, там зявились рюкзачки типу ерго:

Цікаво, за скільки років у Пеліканах-Антошках-Тигресах вони будуть продаватись замість того, що там зараз продається (риторичне)?

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

поясніть мені, будь ласка, чому слінги (я про шарфи) такі дорогі, якщо це просто шмат тканини?

9. natorella

якби ше більшу дитину туди посадили - для порівняння. але прогрес на ліцо)) хоча там тільки фото, а ціна/опис - хдє?

а що ви хочете почути? шо на нас наживаються буружуї - так на нас наживаються буржуї (привіт пане Л.)

10. Adelaida

Adelaida Active Member

Ця картинка зявляється на головній сторінці як перший раз на сайт заходиш, а потім пропадає. У розділі з переносками такого не має, самі кенги. Наваждєніє :)

11. natorella

то називається ЗАМАНУХА))))
    ну може анонс нової колекції
    там навіть шарфи є)
    цікаво де прайс і склад, склад дайте почитати

12. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Зайдіть в магазин тканин і подивіться скільки буде коштувати 5 метрів подібної тканини.

13. natorella

нашо ж ти людину почилаєш в магазин? там же навіть ПРИБЛИЗНО схожої тканини нема) з жакардів - тільки гобеленна чи на меблі. а діагоналі чи подвійної - не найдеш

14. StarKa

StarKa Member

Зайдіть і подивіться скільки коштує приміром хороший італійський трикотаж.
    1м - 150-300 грн.

Ото помножте і буде вам. А тепер додайте ще моральну цінність речі і помножте на 2 - так як це дитяча річ. Думаю вам здастся що насправді вони навіть зовсім дешеві :)

А чому дитячі речі такі дорогі всюди я і сама не можу зрозуміти. По кількості матеріалу менше дорослих - а ціна якщо не на рівні - то більша.. То саме стосується вартості іграшок і інших прибомбасів. Дитячі речі це не тільки вартість матеріалів + виробництва, а ще ціна збільшується лиш за їх моральну цінність - це речі для наших найдорожчих діток - спробуй не купити. Такий висновок я зробила для себе.

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я вже обшарфована! кільця трошки тяжко, так що переходимо на шарф! маємо ось таке чудо: [​IMG] але з тонкою ниткою. доцік спить собі вже в ньому! тепер пару днів на освоєння мотання і вперед!

Останнє редагування модератором: 7 Липень 2011
  16. natorella

а я всім кажу подивитись на вартість візочка
    і за один людський можна купити штук 5-6 дорогих слінгів

17. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

з цінами порівняти. ціни на тканини теж є від 50 грн до 300 грн за метр, але то чомусь не дивує нікого :) а от те, що деякі слінги коштують більше 1000 грн викликає таку реакцію. але ж є дешевші слінги , по 400-500 грн.

18. natorella

та ціни на все не дивують нікого. і на футболки по 500 грн і на сандалі по 800 )))
    бо то ж ВЄЩЬ
    а шмата за тих самих 700-800 (в середньому най) - то капець якийсь
    тим більше ніхто ж не пропонує супер-рари по 1000 євро. навіть не пишемо тут таких цін.
    виробництво слінгів вимагає додаткових витрат - ліцензії, дозволи, покупка безпечних тканин і фарб
    то ж не просто б-я тканина, якийсь там акрил чи навіть бавовна невідомо де і як оброблена. є стандарти якості, які в європі виконують (наші виробники просто беруть те, шо є в магазині і шиють, а з чого, чим фарбовано, які кільця, яку вагу витримає - ніхто не знає). є сировина, яку купують в перевірених виробників. проводять тести на те як тягнеться, чи не розійдуться нитки. ну і саме виробництво не є масовим. тобто для порівняння - хоппедіци дешевші, бо їх є стандартна кількість, яку постійно тчуть. і є дідімос, наті та деякі інші виробники, які випускають ліміти, кількість яких обмежена. шо буде дешевшим - правильно хоппи, бо мають постійно запущений станок на один вид/гатунок. і дорожчим будуть ті, які випускають, до прикладу 100 слінгів в певному патерні (погодьтесь, шо якшо фірма зробить 100 пар туфель лімітованих, то вони не будуть коштувати 100 євро)

19. apelsyn

apelsyn New Member

"Коврик коридорний", як мій муж прікалується (Він в мене майбутній слінготатко - за "шмату" руками і ногами)

20. levandivka

levandivka З яйцями...

Але й на звання "товари для народу" не претендуватимуть. А Ви кажете:

Статус теми:
Закрита.