Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Я не слінго-матір, але я собі так думаю, що якщо це зробити чемно і з усмішкою, і при тому розказати про те яка вона гарна мама, то треба робити. Треба помогти, якщо ви бачите, що не так. Вона певно і не знала, бідака.

2. Adelaida

Adelaida Active Member

Я тепер не допомагаю і не раджу, якщо про це не просять. :sad: Тому що може вийти гірше... Не кожна людина здатна адекватно прийняти допомогу від незнайомої людини.

Майже у кожного є інтернет, і там можна окрім соціальних мереж чи фільмів знайти і інструкції і поради по слінгах. Крім того, ця мама бачить, як носять інших дітей, то ж би повинна звернути увагу. Ви не переконаєте таку людину у тому, що Ви праві, а вона ні. Тому що Ви для неї не авторитет (незнайома з вулиці), а вона мама своєї дитини. І вона рахує, що вона чинить правильно.

Хоча, у кожному випадку є виключення. Якщо Ви впевнені у тому, що зможете акуратно та ввічливо допомогти, тоді це треба робити. Але тільки не з позиції "я знаю за Вас краще".

3. StarKa

StarKa Member

такий самий варіант бачила нині в кінг кросі, і мама та іде така вся щаслива і з чоловіком, а дитина мало не вивертається в зворотню сторону від неї.. теж мала бути колисочка.. Я теж тільки глянула, якось було соромно підходити і ще й щось говорити, тим більше мій гаврик облизував всі навколишні вітрини, то ж треба було за ним слідкувати!! а потім також думала що може вона і не знає, що буває і ліпше.. тож у всяких антошках іншого і не продають..

4. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Якщо придивитись, то в тої мамусі на чолі написано - можна їй допомогти чи краще не варто :) Ну і залежить в якому тоні розмова починається :)

5. newlife

newlife New Member

Ех! Так чекала, так чекала, а тут на тобі! Люди, як люди - на форумівку, а я в ПБ! :-( Невже пропущу таке дійство???

Дівчата, а ви часто збираєтесь?

6. natorella

natorella Well-Known Member

коли потепліє і можна буде в парку доріжки замітати - часто

7. Orman

Orman Модератор-бомба

Новості - ми навчилися їсти в слінгу :),
    тато перепросився з джимом, але тепер довго не поносить, бо Варя росте і ледве на татові вже зав"язую, вернеться до хопедіца.

хто там казав, що всі вже звикли до слінгів? У нас на районі точно ні, ну і в кк на чоловіка з Варюшкою витріщались і кокісь дєвіци пробували щось прокоментувати, але на то в нашого тата є фірмовий погляд "ану скажи це ще раз" - ніхто ще не сказав (правильно, вони ж не самогубці).

продавщиця мені казала щось типу "а як же спинка" і всяке таке, але вона не напирала, то я особливо в переговори не вступала.

8. natorella

то смотря как подавать, ти їх просто варити не вмієш))))

9. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а до мене тьотка в арсені каже "ой, як гарно в кенгурушку дитинку сховали" :girl_crazy:. ми в шарфі були :).

10. SoLana

SoLana Well-Known Member

В нас сьогодні на районі татунцьо тоже гуляв в слінгу, я витріщалася:girl_blum:, але з захопленням, в нас на Рясне це рєдкость, мій муж не хотів мотать на сєбя....

11. natorella

шарф часто кенгурушкою назтвають))

то певно чоловік bubamara, вони на рясне живуть.

12. olangel

olangel Well-Known Member

Витягнула мене кума в стрийський парк в п'ятницю прогулятись і ідея з форумівкою мене теж охопила))))
    от як раз з понеділка обіцяють похоложання до числа так 2-го(

13. newlife

newlife New Member

Сьогоднішня ситуація - Практікер. Дитина близько року в СЗК поверх куртки. Положення на бедрі. Кільця в мами ЗА СПИНОЮ! Слінг з правильної тканини і добре пошитий, але, в даному випадку, це не допомагає зручно носити дитину.

14. Oksamyt

Oksamyt New Member

Замоталися ми гарненько в СШ і пішли на закупи, зайшли в невиличкий магазинчим, а мій Ярема дуже лампи любить, то він і підняв голову ту лампу розглядати, тут до нас продавщиця підлітає, малого за голову хапає і кричить, що я його чимось таким намотала бідолаха голову назад відкинув і поворухнути не може!!!!!! Мій Ярко опустив голову подивився так співчутливо на ту жіночку і далі повернувся споглядати лампу)))) так що в нас в Рясне ще теж дехто не надто адекватно реагує(((

15. natorella

та йой, дурних є всюди багато))) ми нині гуляли - я , свєта-сюзі і таня-гуталінчик
    3 мами і 6 дітей. 3 хлопців бігають, 3 прив*язані. свєта в міні і на каблуках, я в чорному пончо (схожа на оцю даму
    )

уявляєте як люди реагували?
    а ше в ла-п*яцу пішли на піцу - там взагалі всі в шоці були
    а нам шо - ми сіли, розклались і мали всіх в носі

16. Corena

точно таку саму мала історію в центрі на вернісажі, продавщиця кричала на весь базар. щоб всі подивились, що я мама крейзер. бо мала відкинула голову і щось розглядалась.
    мене найбільше в таких ситуаціях нервує, що наші люди до всього мають діло. і їм дууже тре свою думку висловити, щоб півльвова чуло! з такими навіть не вступаю в діалог.

17. natorella

скажу вам чесно - відкинута назад голова - то збоку таке моторошне видовище))
    ну і ше залежить вік дитини на той момент

18. Corena

та може :), але вона не те, щоб зовсім закинула, просто на дерева дивилась собі :).
    не повних 7 місяців.

19. Ная

Ная Well-Known Member

Моя дитина останнім часом відмовляється носитися в ерго, як бачить,шо беру, мало не плаче: "не треба рюкзачок, візьми на руки....", ше раніше можна було вмовити, тепер ніяк. Зато сьогодні зранку знайшла наш СЗК, котрий пролежав в шафі майже півроку і така щаслива дитина прийшла з ним до мене і просить: "вдінь то!" Мусіла її цілий ранок носити, насильно витягнула, бо навіть не мала як переодягнутися, а вона знов просить одягнути і не вступається, по обіді знов тої самої і так сидить в тому слінгу, притулилася.... шкода, що не можу її вже довго носити так, дуже важко на одне плече.

20. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Підкажіть, як ви вдягаєте малюків в таку погоду, як сьогодні?
    Хочу погуляти, малого на спину в Ерго посадити...
    Але той вітер мене стримує.

Статус теми:
Закрита.