Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

нєа. тонкі
    ну якшо хочеш побавитись
    але смисла нема
    в тебе ж не дерюжка лляна

2. olangel

olangel Well-Known Member

то на літо норм?))))
    щось хочу і не знаю що(((

3. natorella

чорні з льоном - норм
    наттсол має

4. nattsol

nattsol Well-Known Member

тонесенькі, і дуже добре продуваються. на важку дитину, мабуть, будуть не дуже добрі, бо будуть врізатись в плечі (то, правда, з досвіду знайомої, що на 10хв. намотувала свою 2-річну доню).

зараз ще з'явився клон лляних геконів, 100% бавовна, наз. nero, от за них не скажу (190г/м.кв. мені щось ніц не кажуть, але здогадуюсь, що до фіолетових їм далекувато)

5. Latane

Latane Well-Known Member

Ага, мої в такому вигляді зберігаються)))
    І все ж таки, плетіння косичок щось дає, але не один раз заплести і воно лежить і пом"якшується, а постійно заплітати-розплітати. Правда - активне носіння більш ефективний спосіб))

6. olangel

olangel Well-Known Member

Ооо, правильно! А то складати лень))

7. natorella

8. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

natorella, скажіть будь-ласка, а такі слінги-кишені безпечні для носіння дитини після 6 міс?
    бо бачу в цій статті кишеня перекресленна, як не дуже безпечна переноска

9. nattsol

nattsol Well-Known Member

там взагалі кишені нема :) перекреслені кенгуру, банани і ще казна-що

а слінг-кишеня, відноситься до безпечних :) носити дитину можна і з народження

10. natorella

безпечні
    але на фото дитина не дуже добре сидить

11. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

12. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

В нас якийсь слінго-бойкот(
    Мала просто не дає намотатися, викручується, вигинається назад. З горем пополам йдем гуляти, але на вулиці концерт продовжується, якби не куртка зверху, то би певно вивалилася зі слінгу( При тому не кричить, не плаче, а сміється і впевнено робить своє. А я навіть не маю зимового одягу для неї, якби надумала візком йти гуляти. Від чого то таке? То може бути пов'язано зі стрибком розвитку? Бо за останні пару днів багато нового навчилися, стала дуже багато рухатися. Надовго таке може бути?

13. Almariel

Almariel Well-Known Member

14. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

15. natorella

може
    наш менший тоже не дає нормально його примотати. крууууутиться, ужас
    я виходжу виключно на сон. 5 хв бистрим шагом - і спить. так 1,5 год ходимо, і йдемо додому

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

так цікаво: начебто ХХІ століття, начебто більшість містян мають вищу освіту... і все ж таааакі ооочі, коли бачать дитину в слінгу :eek: Я вже 2 тижні гуляю з обома синами, то деякі сусіди тільки зараз помітили, що я вже народила, і почали соромязливо вітати :lol:
    Моя мама, яка з жахом заломлювала руки, коли я купляла слінг ("та ще й трикотажний, то ж так шкідливо для хребта"), була моєю найбільшою слінгопроблемою. Донедавна. А нещодавно вона пішла на йогу десь на вул. Зеленій в районі клубу "Пікассо". І у приміщенні, де займаються йогою, також, як виявилось, "засідає" слінгоклуб. Тож, подивившись, що туди і дорослі розумні жінки теж ходять, мама обережно поговорила кілька разів з адміністратором. Попиталась, чи то так вже страшно шкідливо. А потім вибачилась переді мною. Так що тепер треба хіба що приготувати валідол для свекрухи, на випадок, коли вона вперше ЦЕ побачить. Але до того часу Сергійчику буде вже більше місяця. То вже не так страшно виглядатиме, як носіння 2-тижневого немовляти, нє? :)

17. Almariel

Almariel Well-Known Member

так завжди: думка власної доньки - ніщо, а чужих людей - то значить правда...
    ех, скільки ще мені доведеться почути. бо це тільки початок: "купи одіялко в візочок", "не треба, куди я той візочок поставлю", "ти що збираєшся дитину на руках носити чи в ТОМУ-ВО?", я сказала тільки "побачим", а що ж буде далі :girl_impossible:

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

сьогодні почула ще думку на дитячом майданчику, що начебто у возику дитині тепліше, ніж у слінгу. Офігіла, щиро скажу. І тут одна продвінута (навіть з вигляду) бабуся каже: "та нє, ви що, вона ж його своїм теплом гріє"
    всі призамислились. Тут інша кобіта помітила, що дитя примотане вертикально. "Так йому ж до 3 місяців, чи не так?!"
    "угу, завтра - місяць", відповіла я і ми з хлопцями пішли додому, не чекаючи смаженого продовження
    Найцікавіше - те, що я не перша слінгомама в нашому дворі. Але молода жінка, яка зважилась на ЦЕ першою, віком десь років 30. Отже, їй щось "втирати" не наважуються. А мені - канєшн, можна!!!

19. natorella

звикнуть, вникнуть, притруться - будуть ше пропонувати іншим

я вже стала *мамочкою з двома бейбіками* (на добробуті одна так жінка казала другій нині - дивись - он та мамочка з двома бейбіками шо я тобі розказувала. ше і просила розстібнути вставку і показати як дитина там висить) понравілось)

в ті морози наше слінгоносіння було дуже одобряєме бабульками

20. Nata

Nata Well-Known Member

А наше Дарусею :) Видно добряче промерзла, поки з бабою на санках їздила, бо нині як побачила, що я мотаю слінга бігом на мене вилізла і тихенько майже дві години маму вигулювала :)

Статус теми:
Закрита.