Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

шо саме вас цікавить?
    корзина для продуктів, в яку можна покласти дитину? картонна коробка?
    дивне питааня

2. Maternity

Maternity New Member

Якщо питання є дивним для Вас, то не відповідайте на нього. Просто хочеться корисної поради, а не зразу вже купляти слінг чи слінгокуртку, бо в куртці як я побачила носять вже більших дітей, які принаймні тримають голову самі. Можливо є ще якісь види рюкзачків для носіння маленьких дітей. І в якій саме позі треба носити таку дитину. От і все що хочеться дізнатися від досвідчених мам.

3. nattsol

nattsol Well-Known Member

1й допис читали? ;)

4. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

да ну, я свого і в слінгу з першого тижня ношу і в курточці напевно з двох тижнів можете фотки подивитись у відповідній темці. А у Natorella діти здається з родзалу зразу у слінг перекочовують :girl_smile:

5. natorella

6. Latane

Latane Well-Known Member

Прочитайте всі посилання у першому прикріпленому пості до теми!!! І тоді у Вас сформується певне бачення і купа питань, але вже конкретних :)
    Кожна мама обирає свій спосіб. Краще зразу купити - раніше пізнаєте комфортне носіння!

7. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Ви побачили , бо вже більших дітей добре видно з-під куртки, а малеча сопить в мами на грудях. Якраз місячну-2-3-4 суттєво зручніше носити в слінгу під курткою, ніж пакувати в купу речей і комбінезони, які маленькі діти найчастіше дуууже не люблять.

8. apelsyn

apelsyn New Member

9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Дівчата, хтось купляв на Кідстафі Поньє? там СП, по 550 грн, а всюди по 640. боюсь,щоб не купити підробку. з іншого боку, багато позитивних відгуків від покупців.

10. Lamara

Lamara Well-Known Member

Якщо хочете не нарватись на підробку - купуйте в офіційних представників.
    Я хочу собі купити китайську підробку, але я про це знаю, а вам просто можуть "втулити" копію за ціною оригіналу.

До прикладу, підробка мені обійдетья в 250 - 300 грн, оригінал в двічі дорожче

11. natorella

то підробка, то ліпше вже
    яка

12. Lamara

Lamara Well-Known Member

ось таке

13. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Наталю, "підробка " - бо така ціна?

14. olena

olena New Member

Прослухала вчора на вулиці, коли гуляла з малою( мала в слінгу під курткою) дві кардинально різні думки.
    Одна: це просто геніально, як вона у вас класно спить, друга: мамаша дура дурнувата вчепила дитину і носить, а дитьо бідне мучиться.
    Спрешу хотіла відповісти тій мамочці з візком і з чоловіком, яка так гарно мене обізвала, але Нікуся спала, і я вирішила, що явні признаки дурості якраз не у мене, бо ніколи не дозволю собі такого, який би спосіб переноски-перевозки дитини мама би не обрала.

15. Hanny

Hanny Active Member

А я останнім часом чую тільки схвальні!!!:girl_yes:
    Минулого тижня в маршрутці жіночка питала: де то таке продають (на слінговставку до куртки), бо в очікуванні малюка і собі так хоче носити. Також Отець біля Церкви Юра, підійшов і заглядав на Софійку, казав, як добре дитинці , бо вона постійно біля мами, (навіть образочок подарував). А от моя мама кожного разу косо дивиться як ми збираємось на вулицю в слінгу!!! ЕХ

16. olena

olena New Member

Та я власне теж багато схвальних відгуків чую, і не раз питали про куртку: де то я таке чудо взяла, чи пошила, чи готове купила, і на якому сайті.
    Та ось цей негативний, ще й з уст молодої кобіти, яка теж є мамою, мене зачепив. Чомусь вона собі вирішила , що посадивши дитину у візок, вона прийняла єдино правильне рішення, а я притуливши її до себе, можна сказати обійнявши- ні.

17. Osya

Osya Active Member

Я вчора як на сихові гуляла під курточкою з рюкзачком, то всі казали, що малечі напевно там дуже тепленько :girl_tender:

18. nattsol

nattsol Well-Known Member

моя теж( постійно звучить фраза на зразок "примотали, ткнули в себе носом, бідна дитина", "дитині треба рухатись, поклали б краще в коляску" :girl_crazy: або "вас би так примотали", на що я відповідаю: "а я б не проти" :)
    ну і не зовсім до цієї теми, але часом ще чую від мами (стосовно гв і слінгогосіння): "що за дурні амбіції?"

стосовно слінгокурток, чула лише позитивні відгуки, особливо від старших жінок і мам з візочками)
    а ще приємно було почути, як один хлопець звернув увагу своїй дівчині: "дивись, яка куртка класна! і дитина спить собі" :)

19. Hanny

Hanny Active Member

Теж зауважила, що старші жіночки переважно схвально оцінюють і слінги і слінгокуртки, а наше покоління по різному! Літом знайомі мамочки з возиками постійно мене переконували привчати до возика, бо то не корисно для моєї і доні спини отак носитися в слінгу, спочатку ще наводила аргументи, тепер просто мовчу!

20. Almariel

Almariel Well-Known Member

мені останнім часом трапляються мами і тати з слінгами (і відповідно, майже завжди, слінгокуртками) - але я їх бачу, а чоловік, який йде поруч - ні)) він вже просить: ну покажи мені їх! але ж не буду я йому пальцем тикати на людей, які йдуть за 5м від нас))) і ось виходимо ми якось з маркету, а на дорогу переходить мама з СШ! нарешті і мій чоловік побачив! каже, що треба вже вчитися мотати. думаю, що він теж носитиме СШ, який у нас вже є.
    тільки я мучусь з слінгокурткою. народжувати мені в квітні, то вже відповідно не так і холодно буде, але найбільше пузо припадає на холодну погоду. чи брати демісезонну балонову чи флісову? підкажіть щось. то ж ще й дитинка буде гріти мене (а я її).

Статус теми:
Закрита.