Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

у мене питання: хто що одягає на себе під курточку, бо мені в усьому жарко

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

маю два гольфа без рукавів, не товсті. поки файно.

3. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

На таку погоду, як нині, то і на короткий рукав жарко:) Тепленька та курточка дуже. На нульову температуру беру тоненький віскозний гольфик, мінусову ще не мала нагоди випробувати)

4. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Ми такий центр уваги, коли в слігові і в слінгокуртці по селищі ходимо. Реакції різні:
    - О, Боже!(злякано)
    - А в нього голова не відпаде?(про Матвія)
    - А то таке спеціально. Чи то ви придумали?(Так це не ми:girl_blush2:)
    Один дідусь побачивши таке, зупинився і сміявся, і я сміялася біля нього - чудне видалося так все це дідусеві. А мені його реакція:girl_haha:
    В нас в містечку не бачили щоб хтось носив так діток, то людям чудно - не те слово. Дуже дивляться (витріщаються). Радує, що багато людей бачить і розуміє, як це зручно і кажуть, що он як маленькому біля мами гарно. Так і є:) Ми раді, що в нас є слінг і чудова слінгокуртка. Щоб ми без неї робили - незнаю:girl_nea:

Останнє редагування: 29 Листопад 2011
  5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Наш рідний прадідусь казав що ми ніби з цирку)))

6. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Розкажіть а скільки можна малечу в слінгу носити не виймаючи ? А то я як примотала пів на четверту і вийшла з дому, так в сьомій і повернулась за той час малий два рази погамцяв :girl_smile:

7. natorella

natorella Well-Known Member

лежав чи сидів? а пісяти-какати? нормально якшо поводиться - гуляйте

8. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Сидів, я в своєму трикотажному Hoppediz Сонечко в'яжу хрест під карманом, перед виходом висаджую так що може попісяти в підгузок раз за той час (холодно висаджувати)

9. Hanny

Hanny Active Member

Прийшла похвалитись:girl_tender:
    Пошили мені нарешті слінговставку до зимової куртки (тільки ще в придачу з капюшоном для малечі). Завтра будемо тестити і вигулювати! УРАААААААААААА

10. Halina

Halina Well-Known Member

А я прийшла і похвалитись і запитатись-консультуватись. Спочатку хвалюсь - прийшов мій рюкзачок (Pognae Premium Indigo). І от я уже сьогодні випробовувала. Я в захваті, а от моє чудо щось не дуже. Може вона ще замала для нього? Ситуація така - в хаті в ньому сидіти не хотіла зовсім бо її нічого не видно. На вулиці коли одягнута в комбінезоні то ніби трішки вище, але побула в ньому хвилин 15 і далі плач. Може то я якось неправильно її поміщаю? Дівчатка, хто має такі рюкзачки, то ваші дітки зразу у них з задоволенням сиділи чи ви помаленьку привчали?

11. Hanny

Hanny Active Member

То треба на то час, з першого разу моя також не хотіла, я починала з 4-х місяців, а тепер тільки в ерго/слінгу і хоче сидіти, і в нас то найкращий спосіб заспокоєня!!!
    Файно, тепло , але будемо перешивати/удосконалювати !!!

12. Nana11

Nana11 аспіранточка

Не повірите, але по-перше в вівторок нам прийшов такий самий рюкзак, навіть колір такий самісінький, а по-друге моя доцька так само не хоче в ньому сидіти, коли я одягаю то ше 5 хв посидить а от коли чоловік вдів то вона зразу почала видератися і вилазити з нього:girl_impossible::girl_smile:

13. Halina

Halina Well-Known Member

14. natorella

natorella Well-Known Member

на всьо час)))

НЕ ПОВІРИТЕ, але мій малий зараз також дуже нервується в слінгу, коли не спить. випинається, крутиться, крехтить. і вдягнутий нормально, не голодний.
    так шо досвід то таке, діти різні, ростуть.

Останнє редагування: 3 Грудень 2011
  15. StarKa

StarKa Member

А чому, похваліться фото?

16. Hanny

Hanny Active Member

Не зручно годувати!!!

17. Nana11

Nana11 аспіранточка

18. Halina

Halina Well-Known Member

Виставила я фото з рюкзачком у відповідній темі. Коментарі в кармі дуже доречні, всім дякую за поради. Відповім тут, може кому у пригоді стане. Комбінезон у який одягнута мала є великим, там де ножки там не зашито і де ручки теж. На фото видно що ніби де ножки натягнуто, то я якось так посадила.
    А ще маю запитання, не можу я посадити її так щоб дупка ніби провисала трохи. Не знаю як то зробити?

19. Ная

Ная Well-Known Member

в рюкзаку,а тим більше в комбінезоні, так не получиться,так посадити можна лише в слінгу.Мені взагалі було страшнувато носити дитину в рюкзаку доки вона самостійно не сиділа,до того часу використовували СШ.

20. Maternity

Maternity New Member

Є питання на рахунок переноски малюків до 3 місяців, так щоб не використовувати каляску. І ще важливий момент пора року, наприклад зараз зимою як саме і в чому краще носити дитину віком 1 місяць. Можливо хтось порадить щось корисне а не просто прорекламує слінг. Наперед дякую за поради.

Статус теми:
Закрита.