Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

ось цю я дуже люблю
    пробуйте
    а де то написано???

2. apelsyn

apelsyn New Member

Ого! Сьогодні пішли гуляти, а він голову вже в іншу сторону тримав.. Відчув)))

3. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

о, таку нас наторелла як навчила, то на кухні чесслово нема зручнішого))), в магазині теж

4. mashynka

mashynka Well-Known Member

щодо засинання в слінгу - старша Мартуся з 2х місяців перестала в слінгу засинати, плакала, хотіла цицю, стало важко гуляти, поки я не навчилася (тобто наторелла не навчила) давати цицю в слінгу. Молодший може заснути сам, зато як довго поспав і просинається - то знаю що маю 5-10 хв щоб десь висадити, бо буде плакати і цицю не візьме. Дітиська різні всі.

А щодо повертання голови в одну сторону - в мене в обох таке було в перші місяці. Шось трохи переживала, але в обох без будь - який втручань - масажів то проходило.

5. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Чи може хтось підказати, де можна взяти на прокат рюкзачок? Бо в нас так з слінгоношенням не дуже склалося, хіба вдома носимось іноді, а зараз чи не кожна прогулянка перетворюється на суцільний стрес! Бо у візку плаче голосно і багато, на руках хвилька - і викручується, нести обличчям вперед і штовхати візок нереально... То я собі так подумала, що, може, на ту хвильку би його брати в рюкзак, і там, в затишку і близенько до мами може б так не крутився... Хочеться сподіватися, що так і буде, хоча малий такий круть-верть... А, може, і засинав би в тому, бо ми навіть надворі спершу на руках заколисуємось, а тоді у візок. Чоловік питає, чи можна в такому рюкзачку спиною до "носія":) Знаю, що не можна, то каже, що ніц з того не буде... :sad: А я би спробувала, якщо піде, то й купити варто...

6. AlbinaK

AlbinaK Member

А ми пару днів тому перший раз сиділи в рюкзаку на спині :) бо мамі треба було їсти приготувати а синуля без мами ну просто ніяк зараз.
    Малявка в мене перехворів і зараз дуже вредний, тільки на руках. Спина вже болить просто постійно :sad: В рюкзаку трохи краще ніж на руцях (він так само довго не сидить зараз, вередує ... ), але через годинку півтори вже ... Треба би масажиків, але нема як. Тяжкий мій мужичок вже став!

---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ----------

Могла би дати поміряти, якщо десь недалеко від мене. Правда на пару днів не зможу дати, бо ми в ньому носимося :)

7. Rosynka

Дякую, але я б якраз хотіла спробувати декілька днів, чи буде сином там сидіти. На тих сайтах прокату знайшла тільки кенгуру.

8. Latane

Latane Well-Known Member

А Вам зручно так низько і з перехрещеними лямками на груді? В принципі, лямки мають бути паралельними :)

9. natorella

шо то за ужас?? то не то шо незручно, так не можна
    садити високо і правильно!!!

збираєтесь носити лицем від мами?
    шо то значить?

10. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Не можна. Шкідливо, тому правильні рюкзаки не передбачені для такого носіння.
    Можу дати на пробу свій. В мене Ленешин. Забирати в р-ні Стрийського ринку.

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

а ми уже круті спимо у слінгу так довго:girl_claping:
    вчора ходили гуляти у місто(САмбір,бо були у свекрів), відчула себе звєздою Голлівуда:girl_cool:

12. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Молодці! продвігайте трохи слінги в наше містечко)
    але я замітила,що не дуже люди звертають увагу,типу пальцями показують) якось менш-більш нормально реагують.
    А ви що на собі зверху мали (куртку)?чи слінг поверху?

13. napoleona

napoleona Well-Known Member

куртку

14. Rosynka

Не збираюся, бо знаю, що не можна, так і сказала чоловікові, на що він
    бо малий і на руках ніколи не сидить спокійно, притулившись, а викручується. Але я маю надію, що

---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ----------

спочатку був СШ, користувалися вдома, в основному заколисувався і спав у ньому (поки ще був маленький, в лежачому положенні)
    потім спробувала садити вертикально і йти надвір - виходило через раз, якщо засинав, то можна було годинку походити, якщо ні, то мусила знімати, бо дуже випручувався.
    ціле літо були в селі, там не користувалися, бо не було потреби: ходили на короткі дистанції, та й часто хтось брав на руки.
    у вересні повернулися, тоді вже перейшли на прогулянковий варіант візочка, то так більш-менш нормально їздили, поки йому цікаво було. Декілька раз пробувала замотати в СШ, то розмотувала або ще вдома, або таки на вулиці.
    Ну, а зараз почалися такі "веселі" прогулянки, та й за останній тиждень ліфт вже 3 рази не працював, то треба щось думати.

15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

як Ви садите? хрест над кишенею? на бік? за спину? під слінгокуртку/тощо? зверху?
    значить ненавчений, дитину в слінгу треба навчити "бути", тоді вона звикає, хоча справді є активні діти, котрі хочуть бути витягнені зі слінгу через годинку, в тому нічого страшного нема, можна розмотати - погодувати - потім знову замотати. Так, зараз інша пора року, але й в таку пору ви довше години - двох не гуляєте за раз перебування на вулиці
    спробуйте СЗК або рюкзак

16. Rosynka

Коли саджу, то
    вчора спробувала на бік (по посиланню на попередній сторінці), теж не сидить.
    теж до такого схиляюся... проте, як його навчити, коли я ще не встигну намотати, а він вже вилазить? ходжу, танцюю, співаю - не діє. так що
    це би було дуже добре.

Власне хочу спробувати рюкзак, по куртці.

17. AlbinaK

AlbinaK Member

Дякую дівчата, обовязково виправлюсь, сама почула що незручно, просто тре було терміново їсти доробити а малий вередував, то не регулюючи рюкзака(як був для положення спереду) взяла на 15хв на спину.

18. Artemida

Artemida Well-Known Member

А я відстала від життя, маю вдома новий СЗК, а як ним користуватися - не можу додуматися. Вже і по інструкції пробувала одягнути, але нічого в мене не виходить.

19. natorella

а шо саме не виходить?

20. olangel

olangel Well-Known Member

Це та, що біля Магнусу?
    Я пару днів мучилась, потім якось само собою всьо кльово вийшло і легко получалось, а бували такі дні, що ну ніяк не виходило...

Статус теми:
Закрита.