Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

і я хочу:connie_pull-pigtail а де шиють?

2. nattsol

nattsol Well-Known Member

щось в цій темці останнім часом всі хваляться планами і обновками на зиму, ну і я не відставатиму)
    слінгокуртку вже маю (купила ямамівську ще будучи вагітною), а для доні чекаю на ось такий комбінезончик (сподіваюсь, доїде за 1 - 2 тижні):

3. Neverland

Neverland Well-Known Member

Дівчата, поділіться дрсвідом, бо маю халепу. Минулу зиму малий від"їздив в слінгу, і весь час гуляння спав, тому я мала 2-3 години переважно на те, щоб знайти де нам погодуватися. А зараз біда - малий коли на мені в сінгу має мати цицю "під рукою" і нонстоп. А мені, перепрошую, при 5 градусах вже ай ай як в цицю холодно... :sad: І слінгокуртку маю, і одяг для годування - мені всеодно "задуває" і дико холодно. Якщо малого на куртку вдягаю, і годую через отвори, то трохи легше, але вітер туди потрапляє і я за 10 хвилин вже не маю сили терпіти. Під куртку мотаю - малий все "розгрібає", бо руки мають бути зверху над курткою, і тоді взагалі ті циці на суцільному холоді... Хіба пробувати шарфом кутати, але взимку мені і шарф не поможе, бо я мерзуну в секунди. :sad: І що робити? У вас є такі проблеми, чи я одна така? Пробую дитині вже пояснити, що мама дасть цицю в магазині-кафе-вдома, але не розуміє, якщо ховаю - крик, не буду ж кожні 5 хв забігати кудись... Та і не завжди ті 5 хвилин є... От недавно так гуляли, то в істериці додому йшли, бо мама цицю не дала, аж 10 хв(((( Я розумію, що циця - то ще святе, але ж нам не 3 місяці, вже можна і перебитися тих півгодини... Не знаю, як бути, мені ж гуляти чи в магазини ходити і зимою треба. Порадьте щось.

4. Iwka

Iwka Well-Known Member

вам вже рік і три, в такому віці можна домовлятись, головне спокій і впевненість в тому що так правильно. перших 5 разів буде істерика, потім він зрозуміє.
    Ми зимою вже не годувались надворі. годину прогулянки витримували нормально, як бачила що Гриць хоче цицю пояснювала - що зараз дойдем до ... і мама дасть... сильних істерик не було.

5. Ная

Ная Well-Known Member

може нехай більше сам ходить?.. помітила,що моя дитина часто вимагає цицю коли їй скучно,а як має якусь розвагу,то і не згадує.

6. Iwka

Iwka Well-Known Member

в рік і три доволі важко ходити в зимовому одязі і взутті... ми минулої зими носились нон-стоп)

7. Ная

Ная Well-Known Member

в мене Софія на початку її другої зими теж мала рік і три,всю зиму гуляли пішки,і то при тому,шо в рік і три вона тільки почала ходити. Правда,ми гуляли некдалеко від дому і недовго,максимум годину. Коли Таюся була в такому віці була весна,тому порівнювати не буду,але теж беру слінг чи ерго лише на дальні або тривалі прогулянки.

8. Iwka

Iwka Well-Known Member

знадця ще дуже від дитини залежить)

Та насправді в нас рік і три виповнилось в лютому) але сам ходити Гриць погодився вже коли перейшли на весняний одяг... в зимовому - ніяк(

9. Ная

Ная Well-Known Member

і від зручності одягу і взуття)

10. Neverland

Neverland Well-Known Member

Та те, що нудиться - факт. Але я переважно мариную в слінгу, коли іду за покупками, а там топати не вийде - до вечора не дійдем до магазину((( А ті істерики - просто капець... Я вже пробую щогуляння - найдовше вмовила 20 хв((

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Сьогодні пробувала на спині носити. поки ті всі намотки не виходять, вийшло ось за цим відео
    http://www.youtube.com/watch?v=gczqiNWS0VU
    донечці сподобалось! ми навіть трохи їсти приготували разом!

12. natorella

natorella Well-Known Member

ми нє іщєм льогкіх путєй
    де ти то знайшла?

13. algo

В Ютубі перше відео на намотка слінга за спиною)))

14. natorella

natorella Well-Known Member

є ймовірність, шо полотна можуть перекрутитись поки туда-сюда вертиш

15. algo

та я розумію, але інакше поки не виходить. вона тяжкенька і мені тяжко "цапки" її примотати. вертиться там як червячок. може я ще зарано її саджу за спину?

16. nattsol

nattsol Well-Known Member

якщо їй подобається бути за спиною, то навряд.
    я свою в рюкзак мотаю (до речі, намотка ніби як з 3-х місяців), то вона катається і регоче)

17. algo

Моя теж веселилась як я пробувала рюкзак чи ребозо зробити))

18. Zhaba

Zhaba Member

natorella, дуже дякую Вам за слінг! Ми з малючком ще не дуже навчились мотатись, але все в процесі. Зразу відчутно, що так дитину носити зручно і легко. Сам слінг дуже сподобався.

19. Almariel

Almariel Well-Known Member

дівчата, хто пробував українські СШ? наприклад виробництва Катінка чи Макошь? ціна підкуплює (до 350 грн), там і різного плетення можна вибрати. тільки мінус - нема великого вибору кольорів.

20. StarKa

StarKa Member

бачила один Макошь СШ - твердий як гобелен :) навіть не наважилася попробувати дитину примотати..
    Подивіться Лелю краще..

Статус теми:
Закрита.