Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Пробувала в кільцях на бедро. подивіться чи воно так. на мене не дивіться)))

2. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ми зараз теж активно юзаєм наші кільця і ні дня без коментарів. На базарі купляла зелень, нагнулась за гаманцем, піднімаюсь, а продавщиця аж підскочила. "Ой, у вас ТАМ дитина!! Я думала, то ви для краси таке вдягнули " :) Сусіди на днях питали, чи зручно так дитину носити і чи то я сама зробила, чи продається. Потім пригадали, що раніше дітей так в хустках примотували, то, мабуть, все-таки зручно. Ну, і найчастіше що я чую -" це тепер так модно дітей носити" На що відповідаю - не тільки модно, але й зручно (особливо, коли ліфт не працює) ;)

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

а мені з малим Романом в ерго, вслід бабулі на лавочках в нашому дворі лише неодобрюючи махали головом, і щось там шушукались між собою.

4. In4a

In4a Well-Known Member

5. Latane

Latane Well-Known Member

я б верхній бортик сильніше підтягнула, краще тканину розправила б по спинці до низу і мацьопу трохи вище посадила б.

6. hobbyhorse

hobbyhorse Member

як на мене поняття "модно" означає, що якась тенденція, яка прийнята більшістю суспільства, активно нею експлуатується.. тому якщо задуматись скільки людей носить дітей в слінгах, а скільки возить в візочках...... то МОДНО - це якраз візочки. А слінги скорше - екзотично )))

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

8. Latane

Latane Well-Known Member

А взагалі, сьогодні саме розстройство - по місту 5-6 мам в кенгурушках на очі трапилися, особливо серце йокнуло, як зовсім мацьопу місяців 2 вертикально несли - ужас!!! Тому Старка мені, як бальзам на душу зустрілася з синочком у Ванатаї :)

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

спостерігається нестрімка але впевнена самозаміна між модою і екзотикою в даному випадку)))
    так рано чи пізно візки будуть екзотикою...

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

і ми теж майже так... а наша "переноска" дозволяла носити з 5 кг.
    село і німці..

11. hobbyhorse

hobbyhorse Member

ех... було б добре )))

12. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

і чого трогати чужих дітей? я не люблю коли трогають дітей. Приїхали з моря, тащим сумки,Васько в рюкзаку за спиною сидить, якась бабка хап за ногу,і щось розказує. А в мене єдине бажання -додому. Ледь втікла:girl_nea:
    І смішний випадок; ідем з моря, дівчинка років 4-5 побачила як Васько сидить в рюкзаку, кричить на всю вулицю : і я так хооооочу, не хочу йти, несіть мене як того хлопчика, його витяніть, а я поїду на мамі:girl_crazy:

13. Adelaida

Adelaida Active Member

14. natorella

natorella Well-Known Member

які ви всі молодці, можу спокійно пару днів не заглядати в гілку))
    і
    навіть нема шо додати, хіба шо

15. Latane

Latane Well-Known Member

Дівчата, в чому вам зручніше в шарфі чи рюкзачку, за умови, що носили обидва варіанти деякий час! Також при яких умовах - вік, вага дитини?

А то мені одна мама сказала, що носить дитину з 3-х місяців в рюкзачку більше дев"яти місяців і "по зручності жоден шарф навіть поруч не лежав".... мене там накрило після такого почутого. Я дуже ніжно відношуся саме до шарфів, незважаючи на те, що останні два місяці практично в рюкзаку, але ж нам вже 1,5 рочки. І все рівно на довгі прогулянки без діставання доні - тільки шарф :)

16. hobbyhorse

hobbyhorse Member

Маємо і те і інше. Гуляли довго в обох варіантах. Після тривалих прогулянок (5-8год) краще себе почуваю, якщо доня була у слінгу. Все таки там краще розподілена вага дитини. Або це шарфянка в мені говорить.. )))))))))

17. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Залежить напевне від критеріїв оцінювання. В рюкзачок посадити витягнути легше (швидше), окремі не в міру активні громадяни-порадники спокійніше рюкзак сприймають. Ну але в плані грузопідйомності шарфи кращі. В мене зараз середня "впала в дитинство" і проситься в слінг. В шарфі майже метер зросту і 15 кг щастя носити набагато легше і комфортніше ніж в ерго.

18. hrobak

hrobak Well-Known Member

дякую, шо нагадала )

запостила у відповідній темі ;)

19. Adelaida

Adelaida Active Member

У мене як і у тебе :)
    Коли ношу свою доцю в шалику, здається, що до сих пір вагітна. :) Але це для фанатів, напевно, і не лікується. Чи як там, лікується наступною дитиною. :) І, на 100%, більш зручно та набагато легше.
    Але зараз рюкзачком користуємось частіше. Тому що він простіший для варіантів посадити-витягнути, і тому що ми (соромно мені) в шалику не навчились носитись за спиною. А за спиною більшу дитину все ж таки зручніше носити. Якби я вміла і Аліса погоджувалась, поміняла би рюкзак на коротеньке ребозо. Хоча, я думаю, що рюкзак буде найкращим вибором для ходячих діток зимою.

Останнє редагування: 4 Вересень 2011
  20. AlbinaK

AlbinaK Member

Як добре що в нас вже є рюкзак :) Ми сьогодні намотали такий маршрут, що з візком було би зробити неможливо! Ми відвідали хресну, привітали з днем народження її донечку (дорога з великою кіл-тю сходів :)), погуляли на площадці та відвідали юних натуралістів на Кримській (ми там не були вже рік напевно, там багато нових тваринок, є бобри, лами, баранчики, свинки, павичі(білі та кольорові) багато пташок, кролики декоративні, страуси та гуляючий по території лелека!!! ). Малий гарно звикає носитися, правда деколи ще не хоче стояти на місці, треба багато рухатись. Донечку зі школи забираємо пішки (нам десь 30-35хв досить скорої ходьби). В транспорт поки що не ризикую з ним (тільки коли з татком на машині :)) Дві години в рюкзаку витримуємо спокійно і він і я :)

Статус теми:
Закрита.