Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. AlbinaK

AlbinaK Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Я ніби так і старалася, але коли малого посадила, то пояс ззаду підскочив, певно треба сильніше затягнути! Зараз малий проснеться, будемо збиратися на вулицю, то трошки поекспериментую, попідтягую.

2. natorella

natorella Well-Known Member

тільки не дуже його там вдягайте

3. AlbinaK

AlbinaK Member

Були на прогулянці(вдягнула тільки бодік та шкарпетки :) бо він в ноги мерзне), гуляли години півтори, були в парку та на базарі, трохи хникав, коли зупинялася, любить коли з ним ходять, впринципі малому сподобалось, навіть поспав півгодинки :) І підїв не вилазячи з рюкзачка.
    Попробувала спустити нижче та сильніше затягнути, але він з часом знову трохи піднявся і мені здається що малий не зовсім симетрично сидить... Шлейки так само підтягнула сильніше(оце малому щось не дуже сподобалось).

4. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

5. natorella

не мерзне, то така особливість теплообміну у малюків

всі діти не люблять статики, я завжди кажу - коли дитина має звикнути до слінга - уникайте стояння довгого, бодай пританцьовуйте на місці
    сфотографуйте так шоб було зрозуміло де асиметрія, тобто не в профіль, а в анфас

ну і на другому фото вже краще, ніж на першому посадка дитини

6. AlbinaK

AlbinaK Member

так і робила :)
    трохи пізніше попробую сфоткати
    але якщо без шкарпеток на вулиці, то ножки аж крижані, тому не вдягаю тільки коли дійсно спекотно, а сьогодні ми вже виходили трохи пізнувато

7. natorella

ну і шо?
    то у всіх дітей
    пізнувато - то зараз. і то на вулиці досить тепло
    а вдень, коли 23-25 - нашо шкарпетки?

8. Latane

Latane Well-Known Member

не на самій талії, а трошки вище кісточок, трошки нище пупка і дуже добре затягую. В процесі носіння під Дарусеною вагою зпереду пояс опускається вниз, ззаду - підскакує
    Дискомфорту не відчуваю, деколи ззаду можу пояс поправити трохи нижче, деколи - ні

9. bubamara

bubamara Member

natorella, у мене питання щодо намотки ХНК а-ля люлька (горизонталь) - ніжки малої повинні підтримуватися кишенею під колінками, так? а у мене часто при тривалому ношенні ніжки "виповзають" так, що в кишені залишається тільки попа, і та норовить випасти. що не так я роблю?
    і ще, в парку ти льохкімі двіженіямі рук зробила з ХНК а-ля люлька щось, що назвала 4-шаровою намоткою. шо то було?

10. hrobak

hrobak Well-Known Member

Коли намотуєте, вище натягуйте саму кишеню і добре її підтягніть, тоді не випаде :)

11. natorella

тут основне наступне - коли поклали дитину в кишеню, добре треба підігнути нижній її край під дитину. підтягувати треба наступним чином, спочатку внутрішній край полотнища того, шо над попою (притягується правильно голова), потім зовнішній край полотнища того, шо над ногами (підтягуються добре ноги)
    основні складки кишені мають бути внизу, тобто запас тканини буде під колінами власне
    потім те полотнище, що мотаємо перше, берем складками, добре натягуємо і підпихаємо під коліна і добре під попу. таким чином якшо набити руку і так мотати, нікуда ніщо не втече

про чотиришарову, то треба показати. на словах як почну писати - буде переклад з китайської на англійську

12. loreniya

loreniya Well-Known Member

я вчора бачила прикол - діти носили кота по вулиці і тут якась дівчинка прийшла, і "льогкіми двіженіями" примотала кота на себе в слінг!!! так з ним і таскалась, кіт спав по моєму. єдине що слінга шкода...

13. Latane

Latane Well-Known Member

а що там, якась фірмА була?

14. AlbinaK

AlbinaK Member

Я накінець то сфоткалась, мені здається, що сьогодні ще трохи краще вийшло.

15. natorella

а ви думали шо з першого разу вийде добре?
    я вже півроку носила дитину і шоразу якісь баги вилізали. поки навчилась добре слінг з дитиною припасовувати, стільки раз мучила сашку перемотуванням)))
    дуже добре нині на фото, ше пару раз практикнути;) і будете на вулиці мамів вчити

16. StarKa

StarKa Member

я так само питаюся в тих перехожих які мене щоразу одьоргують з питанням а не холодно в ножки і в головку??? а шапочки не даєте??? а шкарпеточки не вдягаєте???
    хочеться відповісти ні, не даю - економлю.. але відповідаю завжди що йому не холодно!!!

Дуже навіть симетрично :) ви про яку асиметрію говорите?

видно мала хороший приклад своєї мами, яка її "льогкімі двіженіями" примотувала :)
    Не здивуюсь якщо тут десь споміж нас знайдеться якраз її мамочка :)

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ----------

до речі на тему холодно. трохи оффтоплю тому

17. Latane

Latane Well-Known Member

Вам самій зручно? не просто стояти, а ходити.
    Все ж я саджаю дитину вище - не тільки в рюкзачку, а й в слінгу. Пробувала сьогодні на бедрах пояс защіпати - через 10 хв. вся вага на кінцівки, ноги напружені сильно і йти боляче. Якщо защіпати майже на талії, то все рівно під вагою дитини (правда в нас 12 кг) пояс майже на бедрах опиняється і вага на бедра йде, а не на ноги. Пробуйте по різному і приходьте на форумівки :)

18. natorella

посадка в рюкзаку і слінгу має бути різна. завідомо
    пояс має бути не на бедрах, а кісточках бедер
    на першому фото AlbinaK, дитина сиділа явно не фізіологічно

19. AlbinaK

AlbinaK Member

Вчора виходила години півтори, то ваги майже не чути, а от вдома побув півгодини на руках, то попереку вже не чула! В мене так само піднімається вище в процесі ходіння.

Дякую дівчата, буду старатися та практикуватися :)

20. Latane

Latane Well-Known Member

Ще має бути зручно! Ну саме сьогодні я одягала на кісточки бедер - ужос - 10 хв. максимум, для мене то занизько і важче носити. Тому пояс в мене явно вище кісточок.
    а по висоті - чому? з одної ж опери :)

Статус теми:
Закрита.