Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

а кільця де?
    то краще сфотографувати і показати, шоб я могла шось путнє сказати
    від правильності вдягання залежить місце знаходження виточки

виглядав куди? краще носити вертикально, не на животі, а на рівні груді

2. AlbinaK

AlbinaK Member

Дякую за відповідь!
    Вклала накінець своїх чудиків і маю трохи часу
    Так як кільця ще не вшиті, то завязала вузол там де має бути шов(довжину приблизно зберігла
    Ця виточка-посмішка, яка має бути та животі в мене чітко на боці :sad:
    Так мені пояснили як треба вшити кільця (зашити по шву)
    Там досить великий запас, але не знаю чи можна зменшити відстань, чи не постаждає від того конструкція самого слінгу, бо по опису цей гібрид як раз і добрий широкою лямкою перед кільцем.

Підкажіть чи можна щось придумати?

3. Latane

Latane Well-Known Member

може забрати "посмішку" і зробити звичайни слінг з кільцями. Шов зробити французький і не заморочуватися де він буде, коли вдягнете слінг.

4. AlbinaK

AlbinaK Member

Я вже думала проце, але читала, що звичайний слінг з кільцями підходить добре для маленький та легеньких діток, а в мене досить великий та важкий карапуз. а цей слінг-гібрид ніби і для важких гарно йде. Я не маю досвіду в слінгоносінні і не знаю чи це правда. Тому питаюся поради. Мені головне треба освоїти вертикальні позиції, бо в горизонтальних малий бути не хоче(виключно коли їсть), а носити на руках 7,5кг карупуза тяжкувато :)
    Я просто взагалі не знаю чи братися за той гібрид, бо я шию зовсім трошки(підігнути хіба щось), та і моя машинка поламалася, і все що треба буде робити, буду просити свекруху(самі знаєте як то :)), тому не знаю чи варто його рухати взагалі.
    В мене розмір S-ка ну деякі речі M-ка(сильно схудла після малого), тому навіть не думала, що може бути замалий, може пошитий не зовсім вірно?

Останнє редагування: 9 Серпень 2011
  5. natorella

по-перше, ви показуєте слінг не підтягнутий, а просто розтягнутий на вільну довжину. якшо туди посадити дитину і підтягнути, то шов буде акурат на попі. не сумнівайтесь

по-друге, шось типу того як на вашому фото у вас не вийде. бо то не правильне положення для слінгу
    шоб виглядав за плече і вперід, то використовуємо положення на бедрі
    якшо на животі, то дитина не зможе бути так високо

та чого ж великі? нормальні
    мій в 4 місяці важив 9 кг, а в кільцях на животі я його носила востаннє в 2 роки

гібрид добрий тим, шо коли один раз відрегулювати хвіст, то потім не треба заморочуватись з підтягуванням. кишеня буде постійно під конкретну дитину. ну і такий гібрид власне шити треба лише з отакої тканини, котра не тягнеться по діагонал. бо діагональні самі класно роблять посмішку. а полотняне плетення буде топорощитись по краях.

а де ви такі бздури прочитали??
    і шо ви маєте на увазі під звичайним слінгом з кільцями? з поролоном той шо йде? чи від керрот?
    якшо хороший шарфовий сзк мати - він вам буде служити вірою і правдою роки і роки
    якшо ви хочете носити дитину, то дошийте як має бути
    але повторюю - то не найкращий варіант. сама тканина тонкувата. то просто коттон, чи трикотаж? бо в керрот були трикотажні ше й
    хочете недорого - купіть лелю і буде вам щастя

6. Latane

Latane Well-Known Member

типу, кишеня з хвостом - а навіщо? тоді вже краще кишеню пошти, добре приміряти в процесі шиття під конкретну маму, а потім взагалі нічого підтягувати/регулювати не треба.

7. AlbinaK

AlbinaK Member

Дякую за відповідь!
    А можна з 4 міс на бедрі? бо мені таке положення подобається.
    Та от я так само подивилася, що тонкуватий. Казала льон (як на мене бавовна), тканина не тягнеться.

Я тоді попробую купити кільця та дошити і поміряти з малим, постараюся скинути фото(щоб ви глянули чи правильне положення). Надіюся що вийде найближчим часом.
    А ви їх продаєте? Яка ціна приблизно? Якщо з тим гібридом не вийде взяла би спробувати.
    Я маю ще кенгуру від Чіко(3-9кг), але мені чогось страшнувато туди малого. Я пробувала пару разів(вже після 3,5міс), на пару хвилин. Він може посидіти тільки в положенні до мене і то зовсім трошки. І процес вдягання йому не дуже подобається.

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

Та мені кішеня щось не дуже подобається.
    Я більше до СЗК та май-слінгів приглядаюся(але вони для трошки старших)

8. Latane

Latane Well-Known Member

Ви пробували?
    В сзк можна носити з народження, в май-слінгу десь з 2-3 місяців. Ну і до упора!

---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ----------

викиньте взагалі

9. hobbyhorse

hobbyhorse Member

А-йой.. от і добре, взагалі подалі його ... Маєте ж гінтернет - почитайте, що це за приладдя. )))

Вам уже можна. :) А ще є варіант фаст-слінгу.

10. AlbinaK

AlbinaK Member

мені кума принесла, їй на хрестини подарували, вона так само тільки пару разів пробувала :) а носити взагалі не носила. Просто 6 років тому( в нас донечки майже однакові) за слінги ще практично ніхто не чув і на вулиці я нікого не бачила, тільки візки, деколи кенгурушки і все :) З донечкою нічого такого не використовувала, ні кенгуру ні ходунців, вона в мене супер-дитина була, зовсім не капризулька :) рано пішла і в 1 рік і 3 міс вже сама ходила(без візка і на ручки не просилася, ну дууже рідко)

Я пробувала тільки СЗК( в подруги брала міряти). В мене майже у всіх діти вже великі, немає в кого попробувати, а купляти чи шити тільки щоб спробувати не будеш :) Ось спробую для початку того гібрида дошити :) Якщо малому сподобається носитися, буду думати за щось краще

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

Я зараз просто зашиваюся з малим, крім того що в дома по пів дня на руках, на вулиці у візку він тільки спить(а спить він максимум хв.40), тобто я нікуди з свого району вийти не можу, навіть за продуктами в разі необхідності проблематично. Старе місто, вуличкі вузенькі, магазини всі маленькі і з високими сходами, з візком можна заїхати тільки у 2 продуктових магазини і 1 аптеку і все :)
    Той слін мені обіцяли дошити та привести ще 2,5 міс тому, але потім виявилось що кільце загубилося(тому дошити не змогла), та ще й мала в неї захворіла і вони 2 міс були в селі(дитина там захворіла і поки не вилікувалась додому не їхали). І от тільки пару днів як маю це недошите чудо вдома:) Я вже давно хотіла собі купити, а знайома казала, чого будеш купляти, почекай трошки я тобі зроблю, і от накінець дочекалася :)

11. hobbyhorse

hobbyhorse Member

е-е.. та ви приходьте на слінгофорумівки, :) дівчата мають, принесуть, все попробуєте, і СЗК це теж стосується.
    А чому не хочете спробувати фаст? це типо егро-рюкзачок, самопошив. Можна замовити у майстринь, обійдеться в 300гривень разом з матеріалом. Зручно одягти, зняти, можна за спиною носити..

Останнє редагування: 9 Серпень 2011
  12. Nata

Nata Well-Known Member

То факт. І зовсім непогано як за ті гроші :). Я свою лелю кумі віддала (ну бо дорогі жаба дусить віддавати :) та й дорожчі племіннка чекають), вона носить, щаслива що візок не треба тягати, а я вже за лелею сумую :)
    Ну і посміятися: були вони у нас в суботу, кума в хаті погано намоталася (я не догледіла, Дарку вдягала), вийшли, вона стогне, що погано, що мала злазить, от ми стали серед вулиці перемотуватися (Дарка в нінках примотана була на мені :)), чесне слово, люди не те що оглядалися, люди зупинялися подивитися на картину маслом.

13. Latane

Latane Well-Known Member

Бувають слінгофорумівки - приходьте, зможете поміряти/попробувати/подивитися.
    Можливо якась слінгомама з ДП живе у вашому районі, і дасть вам в оренду(розкаже/покаже як і що) - тутешні дівчата не жадіни :)

14. AlbinaK

AlbinaK Member

Та я за нього щось нічого не чула, зараз от глянула, мені таке підходить :) В мене простом малий з народження не любить горизонтальне положення(виключно для годування). Якщо його превертаєш і не даєш цицю, починається гвалт :) До речі попала на сайт дитячого магазина, коли шукала, то вони готові по 240-260грн :)
    оце для мене головне :) Бо я нетерпляча, намотатися кожен раз довго(ну принаймні перший час :)), ходити постійно в намотці, особливо літом жарко, а малий якщо починає карпизувати, то його треба брати "вже" навряд чи він буде чекати поки я намотаю шарф :) Тому як варіанти вибирала легкі в одяганні слінги.

Я би з радістю, бо я вже замахалася тягати візок в якому він майже не сидить і який потім доня пів дороги везе (мені і її шкода, замість прогулянки, катання візка, а сама і нести малого і вести візок і ще й за старшою дивитися не встигаю)
    Читала що ви частенько в Стрийському парку збираєтесь? так я живу біля нього, там буваємо практично кожен день(якщо погода льотна :))

15. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А нас не бачили в парку?:)

16. Latane

Latane Well-Known Member

і ви ще ні разу не були на слінгофорумівці????? як ви могли - не порядок :)
    в Стрийському багато слінгомам гуляють, багато хто живе поруч парку, в центрі.

---------- Додано в 14:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

наприклад, Suzi поруч вас. Ми деколи з донею їздимо в парк, самі або за компанію з кимось або коли хто покличе :) Так що кличте

17. AlbinaK

AlbinaK Member

Я один раз попала на велику кількість слінгомам в парку, але то було десь місяці 2,5 тому. Я переважно вихожу гуляти в 5-6 вечора, деколи в 12-1(якщо не жарко). малий досить пізно встає і поки ми зберемося всі дружно, то якщо спекотно вже нема сенсу вилазити, тому і чекаю поки спека спаде. Виходить що найчастіше гуляємо в 5-6 вечора :)

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

Ви коли приблизно гуляєте? Я дуже рідко попадаю на мамочок зі слінгами, переважно всі з возиками, або вже велосипедиками :)

---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Подзвонила братовій, попросила при нагоді мені кільця купити, бо вона казала, що вони є точно тільки в фурнітурі біля лялькового, а для мене це зараз недосяжне місце :) Татко наш постійно на роботі, коли звільняється всі магазини не продуктові вже закриті. А потім треба буде нагрузити свекра(він в нас більше по шиттю), щоб він дошив той шов і буду пробувати носитися :)

18. natorella

киньтесь того ровера. бо ті кільця не для слінгів зовсім. одно названіє
    купіть самопошитий фаст, або рюкзачок і нашо вам сзк. якшо є старша ше й дитина. вам і на осінь/зиму весну буде зручніше. на одяг кільця не зручно. а рюкзак нормально

19. AlbinaK

AlbinaK Member

А не підкажете де можна придбати?

20. natorella

напишіть до ані-Latane
    вона нещодавно шила собі в майстрині з одеси, віри петрової. вони дуже зручні. якісно пошиті
    аня, думаю дасть контакти.
    бо реально (можу зробити висновок, бо маю великий досвід і практику) в сзк тому ви носити будете недовго. на зиму він поганий (чесно). а якшо хочете носити і малюк любить вертикаль, а рюкзаки фірмові за 600+ грн купувати не будете - то краще отакий пошитий

Статус теми:
Закрита.