Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

і нічого це вам не дасть, бо залежиь від плетення, товщини нитки і ще може якої притички. Ви краще б назву шарфа сказали.

2. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

та я назвати то можу, не проблема. Тільки мені здається, що такі слінги не дуже поширені.... Отже, ЕСТЕТІКА гортензія (гортензія, як я розумію, це колір)...

3. Orman

Orman Модератор-бомба

відгуки кажуть що

4. natorella

natorella Well-Known Member

ця марка у нас таки не поширена, але є люди, які шось та й чули)))
    це хороші, якісні слінги в своїй ціновій категорії
    триматимуть вас чудово, можете не переживати

5. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

дякую. Заспокоїли :)
    а яким повинен бути слінг для важкої (або старшої) дитини? Товстим? В чому проявляється "непідходящість"? (слінг розтягується, не тримається зав'язаний вузол, розлізається ???). Цікаво знати, для загального розвитку :)

6. natorella

є нюанси всякі:
    - який вік важкої дитини
    - чи ходить чи ні
    - для яких намоток треба слінг - 1, 2 чи 3шарових

7. Holly

Holly Moderator

Вигуляли нині наш шарф, я дуже задоволена. Тримає чудово, гарно намотується. І я знайшла ще один великий плюс - розв"язавши хвости я можу опустити Маркіянка, в моєму необулі так не виходило. Він так ковзає, бо є в складі льон? Цікаво знати. Хочу ще сш, але якийсь барвистий на літо.
    О, загадала ще один плюс. Коли вже зробила кишеньку, хвости не волочаться по пів метра по землі))) Как вспомню....

8. natorella

оль, обидва твої слінги 100% бавовняні
    плетення різне - індіо - жаккардова тканина, необуль - подвійне діагональне плетення
    жаккард не слизький, можна нести на 1 вузлі
    а діагональ ковзає
    то від довжини залежить - необуль був довший, індіо коротший. марка відношення дло того не має)

9. Holly

Holly Moderator

та я в курсі)))) Просто вкотре тішусь, що я вибрала правильний слінг
    Порадь щось таке файне барвисте на літо

10. natorella

хмхмхм, навіть не знаю
    шо в твоєму розумінні барвисте?

11. invisible

invisible Well-Known Member

Дуже потребую поради!
    Вчора пробувала вперше вкласти малу в СЗК (Леля). Чомусь мені здається, що я щось роблю неправильно і малій в ньому незручно (хоча вона посмоктала цицю і заснула).
    Вибачте, купа питань одразу, але буду щиро вдячна, якщо хтось допоможе розібратися.
    - я її поклала напівбочком до себе згідно інструкції від Слінгопарку, правильно? чи все таки треба на спинку класти?
    - голівка має повністю ховатися в тканину чи лежати на бортику?
    - чомусь мені здається, що шийка дитини виходить дуже скрючена на бік, це дуже зле? і як цьому зарадити?
    - по інструкції нижня ручка має обіймати маму, але в нас виходить зігнута під голівкою, це не страшно?
    - в нашому віці ніжки мають виходити за слінг чи ховатися в ньому?
    - чи не занизько лежить дитина?
    - дуже мені не подобається, що тканина так нависає мені на плече і на руку, але підняти вгору ніяк не виходить, бо від ваги малявки слінг сповзає. як має бути правильно?

Останнє редагування: 15 Березень 2013
  12. natorella

треба класти на бік
    коли спить, можна заховати, коли ні - дитина може протестувати проти фіксування голови

як то? шо значить шия скручена? там ше навіть дуже тої шиї і не в идно

така мала дитина ще не може повністю обійняти маму, але руку треба поправляти

ніжки можуть висіти, але неодягайте повзуни - вони можуть тиснути дитині в пальчики

занизько, голова (ніс) має бути на рівні груді (соска), щоб можна було спокійно погодувати дитину, ноги мають підпирати другу грудь

у вас кільця дуууууууже низько
    залишайте тканини для того шоб туди покласти дитину мало, ви залишили дуже багато, тому дитина в тій кількості тканини губиться
    коли кладете слінг на плече - поправте одразу плече слінга так, шоб кільця були виже ключиці
    далі тканину зі спини натягніть по спині і виведіть наперед
    кладете дитину в слінг, поправляйте так, щоб залишок тканини був між дитиною і кільцями
    тоді підтягуйте борти
    ось 2 іструкції - шоб було зрозуміліше
    http://www.ellevill.org/auxpage_cradle-ring/
    http://didy-vsem.livejournal.com/1115948.html

пробуйте, фотографуйте і показуйте
    щасти;)

13. Almariel

Almariel Well-Known Member

півбочком має бути
    і мені так здавалось спочатку - я пробувала підтягувати то там, то там, але в мене СШ
    має обіймати маму, але в нас теж так не виходило - доця собі завжди її під голівку підкладала - вона навіть на ліжку так спала
    дивитесь, щоб було зручно. по-моєму, тут не від віку, а від зросту дитини залежить
    на мою непрофесійну думку - занизько

п.с. яке воно манюнє хороше. я вже геть забула, які вони мацюпуські ці новонароджені))

14. invisible

invisible Well-Known Member

Дякую дівчата, буду далі пробувати. Бо сьогодні щось поклала знов, а вона запротестувала :sad:

Як би то пояснити... Ну голівка на мою думку дуже набік скручується, майже до верхнього плечика. Таке враження, що тканина тисне дитині голову. Може то я верхній бортик засильно натягую. Чи тканина в нас зацупка. На жаль то сфотографувати не можу, хіба отак пояснити, бо на фото цього не видно.

15. StarKa

StarKa Member

як на мене то бортик навпаки недостатньо підтягнутий, і взагалі забагато тканини в районі голівки. Ця леля таки трохи твердовата, вартує її розмякшити добряче перше ніж класти дитину, легше буде всякі маніпуляції підтягання робити та й лежати там буде приємніше. Спробуй покласти набагато вище як на фото - має стати зразу зручніше.

16. natorella

я буквально 2 дні назад таку лелю відвозила мамусі для маленької дівчинки
    тому я знаю шо то за тканина (як і понад 100 інших видів слінгів)
    про положення
    дитина лежить на боку, голова має бути повернута до мами так, щоб мама котролювала лице і дихання
    тобто отак як ви написали так і має бути
    нічого не тисне, бо слінг дуже вільно одягнутий
    обов*язково підтягнути

17. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Також пам"ятайте, що слінг з кільцями дає навантаження на одне плече, тому потрібно чергувати плечі: наприклад, до обіду вдягаєте на ліве плече, пообіді на праве, щоб вас не боліла спина :girl_in_love:
    Дитинка така мацюпусінька, але біля мами чується добре :girl_claping:
    Ви молодчинка !

18. natorella

абсолютно НЕвірно
    чергуємо відповідно до того, якою груддю можемо годувати при носінні

19. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Слинг с кольцами (ring sling) представляет собой полосу ткани длиной около 2 метров, шириной около 70 см, на одном конце которой располагается подкладка под плечо и кольца, а другой конец слинга («хвост») заправляют в кольца так, чтобы можно было регулировать его длину. Ребенка можно уложить в слинг с кольцами, как в колыбельку, усадить маме на бедро или даже на спину. Такой слинг носят на одном плече, плечи обязательно чередуют.

К достоинствам слинга с кольцами можно отнести то, что в нем можно быстро сменить положение ребенка с вертикального на горизонтальное и обратно, а также в нем удобно откладывать уснувшего ребенка — достаточно только ослабить ткань в кольцах и «вынырнуть» из слинга. Недостаток слинга с кольцами в том, что его носят на одном плече, и нагрузка распределяется неравномерно на спину носящего.

Джерело ТУТ

20. natorella

я знаю це джерело
    НЕВІРНО написала до того, що
    а не до того, що
    поки що при своєму я розумі
    але дякую за таку увагу

Статус теми:
Закрита.