Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

а скільки в дитини між колінами???

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

мій рюкзак має 35 см, доні зараз якраз впритик - ще трохи виросте - і будуть звисати.
    а я хочу рюкзак для дитини після 1 року (в неї такий самий ріст, як в моєї доні). тобто зараз буде нормальна ширина - а потім ноги висітимуть.

3. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

З досвіду, в Поньє будуть ще більше висіти. В Марічки (Хайді) від Петрової рюкзак, то я порівнювала зі своїм Поньє, в неї спинка ширша була.

4. Almariel

ну так, в Петрової можна будь-яку спинку замовити, але в неї простий фастекс, а хотілося б надійніший.

5. Ная

Ная Well-Known Member

6. Almariel

оце я і називаю "звисають". та на першому фото дитина трохи вправо посунута, то в неї права ніжки висить, а на другому фото - обидві ноги висять.
    хоча я ж без досвіду - мені просто так здається. мабуть, найліпше запитати в дитини, чи зручно так сидіти, що спинка закінчується не під колінами.

7. Ная

Ная Well-Known Member

а хіба зручно коли під колінами, якщо ноги розведені ? яка ж та ширина спинки має бути щоб від коліна до коліна ?..
    Старшій в чотири роки вже незручною була сама посадка з розведенням ніг, була б ширша спинка було б ще незручніше. А менша в ерго минулого літа дуже любила носитися і ні на що не жалілася :)

8. Almariel

ок, дякую.
    тоді ще питання про перехрест лямок на спині? всі виробники таке передбачають чи ні?

9. Ная

Ная Well-Known Member

а перехрест вам потрібен для того щоб лямки не сповзали з плечей ? В ерго є поперечний ремінь, що з"єднує лямки на спині і його можна регулювати по ширині і висоті розміщення так щоб було зручно. А взагалі для маминої спини якісний СШ зручніше за будь-який рюкзак :)

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

просвітіть чайника - хто така Петрова?

11. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Маю Поньє. Лямок не перехрещувала, бо не було потреби. Там є ота поперечна штука. що зчіпає лямки і вони не розїжаються. Перехрещені лямки мені були б не зручними. Бо було таке, що мала засинала в рюкзаку і я її потім клала спати на ліжко, то легенько відщіпнула і все. А якби були перехрещені, то було б складніше Та і коли дитина вже ходить то потрібно мати можливість швидко посадити-витягнути, а з перехрещеними лямками незручно і забагато маханіни. Ну мені так принаймі

12. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Пишу, як реальний власник рюкзаків - маємо два ергорюкзака Лав Енд Кері для двох дітей.

Ширина спинки 34 см, але ми собі докупили розширювачі спинки, то ширина спинки збільшилася на 10 см , тобто спинка з розширювачами = 44 см . В мене діти вже мають зріст 90 см і 92 см, то посадка за рахунок розширювачів зберігається і ноги не висять.

Розширювачі спинки виглядають ось так.

Лямки не перехрещувала жодного разу, регулювала перемичкою на спині, мені і чоловікові так зручно, бо діти вже топають, то часто кладемо і виймаємо. :connie_pull-pigtail

В Лав Енд Кері фастекс з подвійним захистом.

13. Almariel

та ясно, що СШ - наше всьо.
    але для швидкої посадки-виймання треба рюкзак. сама ношу рюкзак наперехрест лямки - мені так зручно. паралельно не носила, але здається, що так гірше буде розподілятись навантаження.
    я дивлюсь на ці лав-енд-кері, але чогось хочеться перехрещених лямок, таке взагалі можливо?

14. Ligymunka

В Лав Енд Кері крій лямок зроблений дугою, тому потреби в перехрещуванні не має.
    В мене діти важать 15 кг- 15 кг 500 г, то навантаження ергорюкзак розподіляє добре, спина після носіння мене не болить, хоч носимося щодня не менше години :connie_pull-pigtail

15. Almariel

прийшов мені дідік:
    такий м’якесенький, приємний на дотик, але.... колір вже не подобається. не можу сказати, що вживу він не такий, як на фото, але просто вже розподобався колір.
    і що ж його робити? перепродавати і собі новий шукати? за таку ціну я собі нічого з льоном не знайду... блін, стільки часу вибирала і все намарно :sad:

---------- Додано в 23:41 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

нє, вихід один - полюбити. я ж його ще не мотала. мо як примотаю, то вже знімати не захочеться.

16. Ligymunka

На фото колір дуже ніжний , відразу хочеться літа, моря і тепла . Такий шарфик має дуже стильно дивитися на мамі. :girl_claping:

17. natorella

я слінги вибираю по ТТХ, ане по кольору;)
    а якшо вибирати шоб все було - т о отак і робити - продавати, купувати, чекати, продавати і знов купувати
    так зможете перепробувати багато
    до слова - за 5 років з в ажкими дітьми не мала лляних слінгів) тільки бавовну
    льон треба розношувати добре

18. Almariel

та і я так само - спочатку характеристики, а потім колір.
    але при денному світлі - він гарненький - треба ще примотатись.
    знаєте, він на дотик м’який і якщо в руці м’яти його - то гарно зминається - значно краще, ніж Хопедіц, який я маю.

19. natorella

помотати треба пару раз і закохаєтесь)))) стопро%

а в мене хотячка до отакого чуда
    Girasol Sierra
    [​IMG] [​IMG]

20. Orman

Orman Модератор-бомба

що ти як не дєвочка?

нізачто, я перше дивлюсь "на красу", а потім питаю Наталю, чи мені воно підійде

Статус теми:
Закрита.