Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

я гуляла в ній без підкладки десь при 0 градусів. на дитину вдягаю хб-бодік, штани, шкарпетки, ще одні в’язані шкарпетки (вовняні), хустинку на шию і шапочку. також натягую капюшон. дитину не холодно.
    навіщо ж ви вдягнули той фліс?? то ж синтетика, дитя в ньому париться!

2. natorella

natorella Well-Known Member

якшо правильно одягатись, то фліс не парить
    ми до 0 ходили у флісі, правда не під куртку

3. StarKa

StarKa Member

одягайте так як себе і будете бачити як дитині насправді! собі футболку значить і малому футболку чи бодік, собі тепліший светрик зверху і йому, ножки утепліть тільки трохи ліпше.

фліс не парить - він в принципі дихає, але також і гріє - то ж "штучна шерсть", тому якщо вдіти на невідповідну погоду, то ясна річ буде жарко!

4. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Порадьте хтось з досвідчених, бо сама не знаю, що хочу :girl_phone1:. Маю слінг (Medley Лілова вода), у формі трапеції, 3,64 по короткій стороні і 4,6 по довгій. Ще не праний, отже може після прання ще трохи сісти. З нього вийде 2 ССК ?, чи на що ще його можна почікати. І питання, хто у Львові шиє ССК і де кільця купити?

5. natorella

хватить, але буде не довжелезний хвіст
    акуратний такий. я люблю
    кільця замовити можна - не буду тикати пальцем в кого
    а пошити....
    можу дати свій - шоб показати в ательє, чи у кравчині
    там нема шо шити

6. Oddly

Oddly Well-Known Member

вчуся намотувати (слінг-шарф).
    виходить не дуже (
    може, для такого манюні треба інщий вид слінгу?

7. natorella

слінг-шарф підходить від народження
    може вам потрібно проконсультуватись?
    чи хоч фото виставте - ми порадимо щось

8. Oddly

Oddly Well-Known Member

поки ще підчитаю більше інструкцій.
    і, я так розумію, треба "руку набити", а то дитина в мене ніби занизько висить
    кожен наступний раз пробую тугіше намотати, ніби кожного разу все краще

9. natorella

а який слінг? яка намотка? можете фото показати?

10. Oddly

Oddly Well-Known Member

Значить, спочатку я пробувала намотку з кодовою назвою "хрест під кишенею", там, де треба складати шарф вдвоє, а потім дитину пропихати в ту складку. Ну, ніяк не зручно мені не виходило і в дитини постійно борідка притиснута до грудей, мабуть, важко дихати.

Потім спробувала "над кишенею" "колиску" - то це нібито виходить і нібито добре і зручно.

---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

Спинка не дуже провисає?
    І мені здається, що в такому положенні голова трохи назад висить, хочеться рукою притримувати. Чи просто тугіше затягнути?

11. natorella

я б трішки вище підтягнула верхній борт і нижній також, шоб коліна “підпирали” грудь
    а загалом - добре

12. Oddly

Oddly Well-Known Member

там одне колінко (те, що вище) - підпирає, а те, що нижче - за ним доганяє
    Мене голова трохи турбує, чи то нічого, що дитина трохи назад її відхиляє?

купувала давно, ще вагітною, все одно нічого не пам"ятала би

13. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ніби Михасика носила в слінгу без проблем.. Вчора йшли гуляти, взяла кільця. Всеодно що малого в руках несла. Він просто вилітає звідти, комбінезон слизький? І ноги чомусь висять. Одна морока. Нам 3 місяці

15. nattsol

nattsol Well-Known Member

мені здається, що через слизький комбінезон. я якщо наверх, то хіба в рюкзаку доню ношу, але то вам ще рано
    вам би простіше було в шарфі і під курткою :)

16. natorella

зорян - тако
    якшо ти хочеш поверх одягу носити в комбезі малго - то тільки шарф чи рюкзак
    сзк на верх одяг дитини і мами - то для тих дітей котрі самі стоять і ходять, бо наівть до року їм важко сидіти так

Останнє редагування модератором: 18 Грудень 2012
  17. WildWind

WildWind Member

Стало слизько, побоялась я вчора іти із слінгом, - взяла візочок... Мама мія... Як мами зимою возять двтей у візочку? Вулиці не розчищені, подекуди так вузько, що тупо візочок не проходить. А коли зустрілась з іншою мамою з візочком то ледь розминулись. Сьогодні перепросила слінг))
    І ще питання. Нам вже півтора місяці. До нині я нисила дитину під слінгокурткою повністю, і личко також. Отвір для голови в курточці я зішила, і защіпала до верху, лише коли сонечко ловили, то ростібала і личко підставляла. А за цей тиждень малий якось різко виріс. Тулуб, голова.. Бодіки на 3М від картерс нам якраз впору, а деякі в тулубі закороткі.. Шапочки усі різко стали малі. Так ось, малий головку під слінг і курточку відмовився ховати категорично. Та і велика вона стала))) Оділа я сьогодні 2 шапки, якось умудрилась защіпнути слінгокуртку, щоб головка підтримувалась (головки він ще не тримає). Але мене турбує холодне повітря. Гуляти 2 години з личком назовні страшнувато. Правда ми загартовані, гуляємо з народження, але... Шаликом зав’язувати ротик і носик? Що робити? У візочку в конверті з піднятим дашком повітря застоювалось, він так і на балконі спить. А гуляти, то вітер з усіх сторін.. Гуляємо ми в будь-яку погоду.

18. natorella

омг -нашо?
    можете сфотографувати як то все виглядає?
    бо я шось отого не розумію

19. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

підкажіть, будь-ласка, як прати сзк? В тому плані, щоб кільця не гримали так сильно по барабану і по віконечку в пралці. Дякую :)

20. natorella

махрову шкарпетку

Статус теми:
Закрита.