Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. newlife

newlife New Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Як мило! Я теж так хочу, бо поки що слінг томамина хотілка, а не доціна... Ех...

---------- Додано в 11:04 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ----------

різниця завжди є, як і покупець на конкретний товар - інакше його б не пропонували :) В кожного свої витратні межі.

---------- Додано в 11:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ----------

Які ви гарні в слінгомафії! :) Треба і в нашому Тунісі пофоткатись, а то ще не було нагоди.

А яка зараз ваша стопка? Один Каїр чи ще щось? Мацала Каїр - він досить тоненький - ще зручно носити донечку - вони ж вже не така маленька?..

2. nattsol

nattsol Well-Known Member

в нас золотий час у слінгоносінні розпочався десь у 8-9 місяців, у вас ще все попереду :)

3. newlife

newlife New Member

Нам такий він припадає на зиму. А носитись під курткою зараз ще складніше стало, тому, якщо чесно, то я зими побоююсь.

4. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Ми рівно на рік від вас старші, і чудово відкатались усю зиму під курткою. Окремо гуляли разів 5 певно... Так що час прийде і покаже, як то буде. Головне, як вже і радили, завчасу не спустити дитину на ніжки, тоді не знатиме, що бувають інші варіанти гуляння :girl_yes2:

5. nattsol

nattsol Well-Known Member

а ми на сон гуляли :)
    в наших доць різниця рік, то такий період якраз теж з зими почався :) нервувала хіба як хотіла пісяти, а так якщо прокидалась, то з цицею в зубах розглядала все навколо

6. newlife

newlife New Member

Я поки не вмію її годувати в вертиткальній позиції. Тому нерви буваєть частіше.

7. natorella

natorella Well-Known Member

ти головне не зациклюйся дуже дуже;)
    і все буде

8. xdusia

xdusia New Member

Дівчата, хтось користувався леліними нічними жоржинами? Вартує іх брати чи краще якийсь дорожчий ненашенський? :) в нас 6ка індіо смарагд, а мені б ше 4ку якусь до повного щастя, але вагаюсь що це все таки наше вітчизняне так сказать

9. natorella

варто брати
    якшо за спину туда-сюда
    то суперваріант
    ну і в жж дівчата хваааааааааалять

10. xdusia

xdusia New Member

Оо, Натореллі вірю без зайвих слів :) То відразу наступне питання може хто продає?

11. natorella

12. xdusia

xdusia New Member

Нова 4ка 450?

13. Almariel

Almariel Well-Known Member

а мені порадьте на наступне літо (вже буде 1 рік 2-4 місяці) якийсь СШ. щоб не було жарко і щоб можна було довго носити важку дитину. на короткі переноски матимеш рюкзак.
    і ще, яку б то корисно вивчити намотку? ми знаємо тільки колиску і ХНК. за спину пробували - ух, страшно мені щось, ще поки не виходило.

14. Magnit

Я нині замовила собі Лелин "Нічний листопад" - аналог "жоржин". Ото начиталась, придивлялась до "жоржин", але щось мені колір не альо. А ось "листопад" - то вже файний для мене. :girl_claping: Вже чекаю - недочекаюсь :girl_dance:

15. xdusia

xdusia New Member

Я на листопад теж задивлялась :) і жоржин в неті фото "вживу" шукала шоб подивитись, вибирала-думала і таки зважилась на них. Колір мені впринципі теж не фонтан, але сподіваюсь вживу виправдають надіі і сподівання і будуть переливатись. Ви колись на форумівці покажіть свій листопад, полюбуюсь :)

16. Magnit

Жоржини в намотці мені подобаються дуже. Але маю Лелю-синьо-червону вафельку, то хочеться якогось іншого кольору. А в намотці "листопад" поки собі тільки уявляю, як то буде виглядати. Сподіваюсь, скоро таки похвалюсь :girl_smile:

17. natorella

а шо ше хочеться?
    я не є фанат вивчання купи намоток. для чого
    розмаїття добре для коротких слінгів, коли треба туди сюди, на довго і на трошки
    а для довгих - ХНК, простий хрест і всьо

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ----------

а давайте вже ближче до літа подумаєм
    бо ше не знати яка та дитина буде наступного року)))
    ну і може шось нове з*явиться...

18. Harmony

Harmony Member

Дівчата підкажіть чи є якісь намотки якщо маємо шарф 4,6м а мужові то замало щоб примотати 4місячну дитинку (він в нвс широкоплечий і пишногрудий;)

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

один шарф і кільця. він хоч тоненький, але тримає добре. ми вже практично не носимось. рідко як десь в гостях для засинання. нажаль 14 кг вже тяжкувато. я би ще носила і носила))

20. natorella

попробуйте простий хрест
    можна і робін на бедрі
    намотки на бедро я робля так шоб дитина знаходилась не зовсім на боці, а так ніби на 45 градусів

Статус теми:
Закрита.