Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. WildWind

WildWind Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

А скільки слінгів має бути в модної слінго-мами? Я щось так подумала, може тонший щоб в квартирі носитись, і тепліший для прогулянок? В мене малюк осінньо-зимовий буде, планую під курточку носити, але читала що є слінги з шерстю в складі і т.д.

2. Lorans

Lorans New Member

Незнаю,нам одного хватило. Правда ми родились весною,тому на рахунок зимових не знаю. Ми здебільшого вдома користувались,особливо при коліках.
    приблизно в 4,5-5 місяців дитя не дуже хотіло там сидіти. потім перейшли на кенгуру.
    спробуйте один,а там від дитинки залежить.

3. natorella

natorella Well-Known Member

якби я могла банити........

в модної - від 1 і до безкінечності сімейного бюджету
    в практичної - сск, шарф для дому (недорогий), на вулицю (пару навіть шт)
    під курткою шерсть не впливає на швидкість
    тобто навіть хб буде вам добре

4. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а в кенгуру сиділо файно і тішилось безкінечно?:)
    а як то було? як дитя там сиділо? бо в такім віці дитя ще не сидить, тому шо Ви мотали? то взагалі був слінг чи якийсь гібрид?

5. WildWind

WildWind Member

сск мені не підійде, не можу носити нічого на одне плече, навіть жіночі легенькі сумочки, м’язи зводить і все, потрібне рівномірне навантаження. Хоча я розумію, що поки не знаю про що говорю, лише по фото суджу як воно виглядає. Буду гризти граніт науки мотання шарфів. А також надіятись, що з практикою мотання прийде і розуміння який ще шарф потрібно купити.
    І зовсім несподівано виникло питання, а прати слінги як? Ніде в статтях цього не зустрічала, але якщо я годуватиму в слінгу, цілком логічно що вимажу, чи малюк відригне, та навіть попісяє, тоді поки один сохне треба інший.. Значить мінімум 2 слінги потрібно.

6. natorella

то в же економія
    можна і без сск обійтись)

якшо то не шовк і не шерсть - з дитячими речами

то ж кажу - для дому дешевший і простіший (леля якась чи б/у фірмові, навіть з плямками),а на вулицю ше шось

нууу, проконсультувати можнавбудь-який час. направду. теорія то дуже добре,але коли хтось покажу -то супер

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

то такий період тих 4 і довкола місяців - діти починають освоювати вертикаль і не дуже сприймають взагалі обмеження бодай якесь

7. WildWind

WildWind Member

Ну тему де написано "консультації" я знайшла)) Але на мій пуз зараз не дуже щось намотаєш, я так розумію консультанта на дім, чи до консультанта потрібно вже з малюком і слінгом) Чи то можна навчитись мотатись з лялькою і 7-ми місячним пузом?

8. natorella

пробувати можна, але реально відчути як можна лише змалюком
    бо то дві великі різниці

9. nattsol

nattsol Well-Known Member

в мене, мабуть не дуже практичної, сзк нема і не було :girl_crazy: хіба зараз був би актуальний, але фінанси поки не дозволяють (ну і думаю: сзк чи ребозо)

10. natorella

дати попробувати і то і друге?

11. nattsol

не відмовлюсь))))

12. napoleona

napoleona Well-Known Member

і у мене:)
    але ми пробували нам не пішов вообще)
    а от рюкзачок і сш то наше всьо

13. newlife

newlife New Member

До народження малявки підготувала і кільця, і шарф. Кільця прослужили не повних 2 міс і відклались в сторону. Думала більше навіть не візьму їх. А тепер перепросила - доня полюбила положення на бедрі, а замотати її так, в довгу 6-ку, поки руки не вміють. А Лелівські зелені квіти нам якраз дуже в тему. Тому, як казала Наторелла - кожен слінг на різний вік.

14. olangel

olangel Well-Known Member

В мене аналогічно.... Навіть виникали підозри його продати, або докори, нафіга я стільки грошей за нього дала..треба було щось попроще, але час прийшов і зараз самий потрібний :) все літо в ньому відходили. І в сумку легко поміститься і в користуванні мені зараз зручнійший. Ну а шарф, то коли на довший час кудись йду і знаю, що плече не витримає.

15. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Нам теж вистачало одного трикотажного слінг-шарфа Лав Енд Кері .Ми носилися від народження і до 4 місяців, а потім пересіли в ерго-рюкзак, бо Малий важив вже 9кг 700гр , то Мені важче було його носити.

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ----------

Я прала трикотажний слінг-шарф Лав Енд Кері в пральці при температурі 30-40 градусів, на короткій програмі 30 хв., але віджим ставила 800 не більше. Трикотаж досить якісний, бо прала практично щодня(перших два місяці), закидала ввечері і до ранку мала вже сухий ( Синочок був осінній, то вже було включене опалення і сохнув швидко). Я розставляла на всю металічну сушку поближче до батареї.

А скільки слінгів, то вже від Мами залежить, бо є такі, що люблять підбирати слінги під гардероб, пори року. В слінгу Мама дуже стильно виглядає:girl_claping:

16. newlife

newlife New Member

угу, а на 2 день зажалило і перебрались на бедро :) правда в мене кільця економні, тому не жаліла. Думаю що брендовіші кільця треба хіба як умови вимагають - важище, вік= втікаючі ноги. А нам поки і цей гуд.

17. olangel

olangel Well-Known Member

Я купляла їх ще вагітна, десь на тижні 18-19 :) по принципу "гарний колір" :) і подумала, що 700грн за кільця норм :) то вже потім почалося)))

18. natorella

дитині рік. і на сам день народження дідімос випускає тусовий ліміт ІНДІЯ

ну мені ж треба, правда???
    ЗВИЧАЙНО
    коротенький шарф для ходунка

19. nattsol

з тих слоників мав би вийти кльовий сзк :girl_in_dreams:
    а в чузінгу зафукали. в принципі, чого і слід було чекати

20. natorella

я ж замовила 7ку, шоб різати
    тобто теоретично є кусок на сзк (або кишеню) вільним

там перша ж коментаторка - яра противниця дідіків
    а мені вони дуууууууууууууууже подобаються (мій улюблений колір, мій улюблений склад)

Статус теми:
Закрита.