Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

Було таке. Мені доводилось дуже привертати увагу малючка, щоб зробити знимку, а він ж побачив на подвір"ї песика і вовсю випинався. На бабциному животику це йому дуже добре виходило. Потім песик його перестав так сильно цікавити і мені вдалось його назад всадити, як слід. От, на повторне фото часу вже не було (не спроста я примотала його до бабці)

2. olangel

olangel Well-Known Member

дякую! ;) він здається на стільки універсальний, що всім і під любий одяг підходить )))
    а бабця сама моталась? :)
    от як буде якась здибанка-форумівка, то обов'язково поміряю!!!!

3. Tsokotukha

Ну це би був номєр

Проте, це у нас був дебют. Мартин вперше носився не на мені. Все пройшло дУже гладко.

4. kljysochka

kljysochka New Member

подобався мені в намотці)) веселий. а скільки вам кгешок і як вони в ньому носятся? то льон чи бавовна, чи ше шось? а от клєматіс позирила в жж і розчарувалась, бо думала там квіточки більше золотинкою вирізняются, а воно все зливаєтся..

5. Tsokotukha

Дякую. Ми маленькі, нам лиш 7,5 кг. Носиться прекрасно. Слінг трошки вже розносився то завдяки діагональному переплетенню настільки пластично натягується/мотається. Це 100% бавовна.
    Мене цей слінг настільки задовільняє й тішить, що вже неодноразово на хвилі захоплення тої чи іншої посиденьки якимось слінгом починаю пошуки й собі обновки, а потім приглянусь до свого, притулюсь і вже мені нічого більше не треба. ;) Я його таааак люб'ю!

6. natorella

natorella Well-Known Member

нє-нє, наталю. і зависоко і попа не провисла
    таки на комусь мотати - то важче;)

7. newlife

newlife New Member

Хелп... Який з наявних слінгів взяти з собою на весілля, якщо вдіватиму це плаття [​IMG] (в наявності Наті Саванна і чорнобілий індіо)

8. natorella

як рна мене - ні той ні другий
    індіо зіллється, наті - не в ту стєпь
    треба в когось шось пожичити
    а аксесуари (сумка, мьошти) кокі будуть?

9. newlife

newlife New Member

З аксесуарами все дуже банально - білі босоніжки до білого болеро. Сумочки не беру, бо з малою вона без потреби, треба цілу валізу - в машині чекатиме.

Ну.. то все що є. А весілля завтра.

10. natorella

хіба можу запропонувати свої ромашки. вони типу фарбовані, але як намотати, то фактично білі

11. olangel

olangel Well-Known Member

Можу Шартр позичити...

12. natorella

как варіант

13. newlife

newlife New Member

Дякую, Наталя, але зриватись і їхати кудась щось зовсім неохота. Хоча тепер пробиває часом на випробовування чогось нового.

Може візьму Наті, там коричнева полоска, якщо взяти її до лиця, то може хоч щось людське вийде. На весіллі ми одні слінгові, тому про можливість кращого підбору ніхто не здогадається.

---------- Додано в 14:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

О, ні... Він Шартру відмовитись неможливо. Як то організувати? Пишу в ПП.

14. silvia

silvia Well-Known Member

прошу відгукнутись в ПП тим, хто юзає понье...маю трохи питань, щоб тут не флудити...

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

шось не можу зрозуміти - то дитина примотана шматою чи ні?

16. Orman

Orman Модератор-бомба

а ми катались сьогодні на велосипедах! Варя в тата на спині в ХНК - дуже веселилась, сміялась і поганяла тата :)

коментарі були позитивні або просто здивовані...

17. Latane

Latane Well-Known Member

ну незнаю....я вважаю такі заняття небезпечними для дитини! Розумію, що і "балкони падають" і взагалі життя "таке страшне" і кожен сам ним керує, але все ж - для мене такі дії є безглуздими!

18. natorella

там де живе орман - нічого страшного статись не може
    в місті, де рух просто жахливий - не варто ризикувати
    я в селі спокійно можу так поїхати. там просто пустотааааааааа на вулиці. в годину одна машина їде
    а для дитини яка радість

19. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

да-да,ми минулого літа,в бабусі, з малим в поньє за спиною так до лісу на сунички їздили:girl_blum:.Шкода що цього року з тим 20-кілограмовим колобочком так не вийде

20. Orman

Orman Модератор-бомба

чим?
    тобто ви не бачите сенсу в катанні на велосипеді? Чи в заспинній намотці? Чи в поєднанні?
    Пояснюю - бабів-мамів-няньок нема, літо-красота-велосипеди-слінг, а ми сидимо вдома і чахнем - о де безглуздя!

п.с. Толік бачив в Бельгії жінку яка трьох (!) дітей везла на велосипеді, одне було в слінгу.

Статус теми:
Закрита.