Ситуація у школі, що робити?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Iriska, 1 Грудень 2009.

1. Iriska

Iriska Well-Known Member

Відповідь: Ситуація у школі, що робити?

Це був коментар на Ваш допис, якого Ви просили. До чого тепер та лейба про оффтоп? В мене просто погано спрацьовує цитування, тому перегляньте самі, або пригадайте, що Ви просили прокоментувати.

2. дашулька

дашулька Well-Known Member

Оффтоп,тому що мій останній допис не зовсім стосувався теми. Дякую,що прокоментували,але ще раз скажу (без оффа,щоб він Вас не смущав),такі вибрики батьків я би не змогла терпіти.

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Я перечитуючи темку з початку узрєла нюансик. Ви кажете що чоловіка в вас немає, але написали що є ВАШ хлопець. Якщо він дійсно ВАШ то в чому принципова різниця від чоловіка? Він також може посприяти тому щоб розрулити ситуацію, він може як батько водити малого в школу чи забирати чи просто час від часу появлятись в полі зору і щоб інші діти його бачили і знали що той чоловік він за вашим сином приходить. Може лізу в дуже особисте, сорі наперед, але маючи хлопця який має на рахунок вас серйозні наміри - вже легше протистояти вашим же батькам і на 4 сторони легше йти.
    Ваші батьки вони мають авторитарний впллива на вас, на вашу сімью, і на вашого сина..... і знов ж таки сорі, але ваш син бачить що во не взмозі протистояти батьківському натиску, ви немаєте ні моральних ні фізичний сил, раз ви
    а оце
    про яке розуміння йдеться? з їх боку це чистої води егоїзм....
    А вам що 10 років? якби мій батько почав мене отак лікувати - розвернулась би і не слухала... і ввіду імєла. Що значить провалилсь? Ви себе досі перед батьками вважаєте дитиною..... а треба відчувати себе дорослою жінкою з власним світоглядом, думками, точкою зору, гідністю і характером.
    А ще я б при нагоді сказала б тій старій що то що ваш батько вибачався - то він за себе.. а ви її вважаєте такоюто і такою-то.. і дале по тексту і по смислу... і вибачатьсь і не збираєтесь. Але я б це робила на останок - коли заберете малого з тої школи.

На рахунок дитини - бачу що ситуація запущєна на корню... спробуйте перевести в іншу школу, моживо все буде добре і малому там буде класно і зручно. НО якщо ситуація повториться... то вже біганням від школи до школи виходу не знайдете. Треба буде шукати причину в в самому малому, і його поведінці, в тому як він спілкується з однокласниками, що і як робить, і що з того він розказує вам а що насправді відбувається.

4. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Iriska, Ви знаєте, я все думаю-думаю про ваших батьків і не дойде до мене, ви пишете
    якщо ваші батьки люблять онука, як же вони можуть дозволити, щоб "їхня" вчителька так до дитини ставилась. Чи вони не люблять його? Як вони ставляться до онука?

5. Knopka

Knopka Well-Known Member

Iriska, я теж спершу подумала що мова про 76 школу, бо знаю дуже багато про те, що там відбувається. 5 школа недалеко від мене, як на мене, вона не ідеальна, але досить нормальна. Тільки врахуйте, що заняття початкової школи там відбуваються в одному приміщенні з початковою 55, про яку ви пишете (звичайний клас) і 17 (англійський).

Мені здаєтсья, що задля дитини все-таки варто поміняти школу, бо такій вчительці ви все одно швидше за все нічого не доведете, а директор найймовірніше буде все покривати, щоб уникнути скандалу... Цього року мої друзі забрали дитину від такої проблемної вчительки в іншу школу, дитина легко адаптувалась і тепер навіть на канікулах хотіла йти на заняття...

6. Iriska

Iriska Well-Known Member

Понял... не знала про ці штуки... передивлюсь і в інших темах де бачила, бо давно тут не була...

Це я в курсі..., але... спільний корпус не дає прав їй впливати на дитину, тим більше, що офіційно він в іншій школі.
    Знову проблема з цитуванням...
    До Ніколь...:
    Я і маю наувазі те що батько вибачився, а провалилась, в плані, що я не чекала такої зради від нього... від шоку...
    Щодо вчительки... відбулась розмова, на тему що:
    - Якщо є претензії до МОЄЇ дитини, то вони мають бути озвучені мені;
    - Якщо є претензії до мене, то також вони мають бути озвучені мені, бо я на щастя вже цю школу завершила 10 років тому, і на щастя в малявочнику я була в іншії школі, і мені не "пощастило" з такою як вона, а мала прекрасну вчительку, яку досі пригадую на добрім і ніжнім слові. Сподіваюсь, що ще побачу її...

Після цього - втрата дару мови і дитина приходить спокійна додому...

7. Chereshka

Chereshka New Member

я скажу Вам так:
    1. малого заберіть зі школи і переведіть у іншу. Нічого йому не станеться привикне, навчитися більше знайомитись з людьми, шукати спільні інтереси і тд. і тп.
    2. Ви в своїй ситуації є не переливаючою водою у бурлящому фонтані, а застоєною водою у вазі. Боїтеся міняти щось, поправялти, постояти за себе. От в мене є подруга мама нею керує вдоль і впоперек, керє нею, її дітьми, її чоловіком. Та нах воно Вам таке здалося. Візьміть ситуацію в свої руки.
    3. А Ви що не заробляєте. Упрекніть своїй мамі, так вона пойме, що не тільки братик дорогенький, але і Ви стараєтесь.Вчіться відстоювати себе.
    4. Не говоріть з тою вчителькою, моя мама вчитель, так вона би себе контузила, якби так сплетнічала про дітей, хіба таке можна. Тощо то говоріння не доведе нідочогоз тою псевдовчителькою.
    5. Не сильно жалуйте свого синочка, а то пожалійте свою майбутню невістку, і не привязуйте його сильно до себе, а то буде мамин синочок. Най сам бореться, він майбутній Чоловік.
    6. Слухайте своє серце і не розпускайте нюні, полюбіть СЕБЕ КОХАНУ.
    7. Вибачте мене, за мої часом обідні думки.