Відповідь: Ситуація на перехресті Це Чупринки-Горьбачевського? Ще й піш. перехід перед знаком "дай дорогу"? Якщо так, то навіть без знаку треба давати дорогу, бо машина зліва вже їде по головній, а Ви тільки виїжжаєте на головну. Чи я помиляюсь?
Відповідь: Ситуація на перехресті то не є перехрестя регульоване світлофором. Ні перед білою, ні перед червоною саме при схрещенні цих двох доріг нема світлофора. То перехрестя головної і другорядної доріг, якщо є знак "Уступити дорогу" або двох рівнозначних, якщо такого знаку нема. ---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ---------- Ну а ви як визначатимете головна це чи не головна? Інтуїтивно? Без знаку дорогу давати не треба, зі знаком - треба.
Відповідь: Ситуація на перехресті Ну так є визначення головної дороги)) Не всюди ж знаки є. По ширині, по покриттю і т.д. Цей поворот "розглядала" з інструктором, ще до того, як встановили знак.
Відповідь: Ситуація на перехресті Звісно. Ось воно: А шо там десь є ґрунтова дорога? Ну тобто без знаків в місті я, наприклад, не наважуся визначати чи дорога головна чи ні.
Відповідь: Ситуація на перехресті Цитата На цьому відео на перших секундах видно трикутник для тих хто повертає. Так що біла машина мала пропустити. Знак висить тільки при виїзді з Пасічної на Личаківську. А там де біла машина ні яких знаків не висить і не стоїть, не водіть в оману.
Відповідь: Ситуація на перехресті Саме там немає. Ви просто запитала, як визначити, чи головна дорога, ну то й написала, що є визначення. Бо не завжди на головній є знак. Ширину до уваги не берете? Крім того, Горбачевського - двосторонній рух, а саме той ковалик на повороті односторонній. Вроді, більш, ніж достатньо для визначення.
Відповідь: Ситуація на перехресті Я за ширину ніде не вичитала, тому не беру. Якшо то десь є, то було б добре як би хтось написав, де то вичитати (пункт ПДР), бо я чесно того не знаю. Якшо добре придивитись, то він там ніби є на тому відео (і там де ви кажете теж, до речі). Я там не їзжу, може хто інший підкаже точно.
Відповідь: Ситуація на перехресті На відео видно, що стоїть знак пішохідний перехід, і зверху перевернутий трикутник "дай дорогу". Ну хіба що і відео застаріле .
Відповідь: Ситуація на перехресті Та не застаріло але то не для нашої ситуації ми їдемо на Пасічну. На 19 сек відео зліва видно знак 1.33 Діти і все. Прийдеться позвонити в ДАІ і взнати.
Відповідь: Ситуація на перехресті Допоки не поставлять знак, доти це буде проблемою на перехресті. Пропустити має червона машина, так як за відсутності знаків діє правило перешкода справа, але чомусь більшість водіїв про це не знає/забуває тому часто спостерігаю картину, як пропускає біла машина. Одного разу я вже повернула на Пасічну, а тут інша машина, яка тільки робить поворот починає мені сигналити і пришвидшуватися типу я повинна його пропустити, зрозумівши що я цього робити не буду, мужчина так взлостився, що по Пасічні вже далі так намагався мене об'їхати, що чуть не влетів в припарковане авто в правій полосі. Тому в деяких випадках з особо нервовими водіями, можна діяти за правилом, яке описала Каті "ДДД". Но знак там потрібен однозначно.
Відповідь: Ситуація на перехресті Для здійснення цього маневру можливо і є знак, але в ситуації яку описали в першому пості знаку точно немає.
Відповідь: Ситуація на перехресті Знак ДІТИ Звонила в ДАІ пояснили, що червона машина повинна поступитись. Тему можна закривати
Відповідь: Ситуація на перехресті Мммм, ну хіба він висить догори дригом. Діти такий /\, а знак Дати дорогу \/ Я хіба шось плутаю, нє?
Відповідь: Ситуація на перехресті Знак Діти внизу на Личаківський, а знак у Ljolik на фото уступи дорогу, я ту ситуацію взагалі не розглядаю. Просто Ljolik трохи не з орієнтувалась в схемі хоча за відео дякую...
Відповідь: Ситуація на перехресті Щось я запуталась:shy:. В першому пості червона машина їде з Винник, біла з центру. На тому відео хіба не поворот з центру на Пасічну ?
Відповідь: Ситуація на перехресті Може хтось мені підкаже, яка з доріг там головна? Чи той розворот з Сихівської через Калини і знову на Сихівську вважається кільцем? Не можу зараз згадати чи є там знаки і які, а їхала кілька разів коли машин було дуже мало
Відповідь: Ситуація на перехресті як з Сихівської на Червоної калини (типу стоїш перпендикулярно до черовної калини, а фарами машини "дивишся" - на церкву )))), ото написала)- там знак "уступити дорогу", але як їдеш вже по тому кільці, наприклад на ту ж Сихівську, то ти на головній. Так мені інструктор казав, бо це не є справжнє кільце - там десь знак ще є, що головна звертає з червоної калини на сихівську, відповідно сихівська стає головна.