Син закоханий у маму

Тема у розділі 'Маленькі бешкетники', створена користувачем Liliyah Romanova, 11 Травень 2011.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Син закоханий у маму

Описана ситуація скоріше в тему "мама закохана в сина". Сліпо...

2. Virna

Virna Well-Known Member

в мене в дитинстві був знайомий хлопчик, який був дуже дволиций. вдома таке янголятко, лагідні словечка до батьків говорив. а в школі, точніше між дітьми був зовсім іншим, дозволяв собі багато, теж матюками закидував. я не маю великого досвіду у вихованні дітей, але мені здається, що дитину вдома можуть пресувати, ущемлювати і дитина тоді починає вести "подвійний" спосіб життя

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я не дивуюсь, бо я тут в багатьох українських родинах бачила саме таке, особливо коли одна дитина. Підхід до виховання такий, що дитина при батьках одна, а поза хатою щось незрозуміле.

А чому вона нічого не каже, бо напевне у неї таке виховання, або бажання, нічого не казати при інших. Он я знаю мамів, які при чужих слова дитині не скажуть, а потім вона може і скаже, а може і ні але то вже не має такого значення. Тобто момент коли дитина б зрозуміла свій проступок упущений, а потім йому вже - ти собє мув, а я собє здрув.

То упущення в вихованні, і закоханість в маму у нього вже давно пройшла. У того малого радше самозакоханість і тепер він вважає, що має право всіх принижувати і всіма керувати, а мамою в першу чергу.

4. RamirZ

RamirZ New Member

Ліліано, у мого малого вже теж були подібні ситуації із однолітками. Тут, здається, не важливо, чи то хлопчик, чи дівчинка. Просто є батьки, які свідомо чи ні "перекладають" функції із виховання їхньої дитини на всіх навколо. Типу, хто не заховався - я не винуватий. А ще більш "загострених" форм то набуває, якщо в батьків самих "подвійна мораль" - одна для кухонь, інша - для вулиць (як у пісні). Дитина все ж усмоктує нараз і починає жити за такими принципами. А батькам уже й сказати тоді нічого, бо ж себе не будуть переробляти... Не переживайте так. З такими друзями, як кажуть, і ворогів не треба. І Дарко Ваш сам із тим розбереться. :)