Відповідь: Сім'я чи робота? ага, кто не работает - тот ест! https://www.youtube.com/watch?v=uI-2ROEozhI
Відповідь: Сім'я чи робота? Ну в мене зарплата була 500грн(півставки). Ходила туди щоб в трудовій щось було. Та ще й сама робота нудна. Тому і сачкувала. В моєму випадку краще робити щось на дому щоб мати якийсь прибуток, або йти на курси і робити щось ближче до душі. Бо працювати на тій роботі яку страшенно ненавидиш, та ще й за таку зарплату то неможливо. Свій бізнес мені поки не світить. Я розумію якщо робота приносить хоч якийсь нормальний прибуток і хоч трошки задоволення то дійсно до неї треба ставитись відповідально. А якщо якийсь мізер та ще й робити там немає що і нікому до тебе немає діла, то ліпше піти і зробити щось корисніше ніж там сидіти від дзвонка до дзвонка без діла.
Відповідь: Сім'я чи робота? нормальний прибуток це дуже індивідуально Ви ж як влаштовуєтесь на роботу ви знаєте на яку ЗП ідете. Не підходить - шукаєте дальше. Для чого влаштовуватись на роботу де і так ясно, що ні робота ні ЗП не влаштовує!!! Ну і, звісно, кому до вас буде яке діло,якщо в голові - тільки зхалтурити.
Відповідь: Сім'я чи робота? У мене сім'я на першому місці незважаючи ні на що. Ви живете - жонглюєте трьома м'ячиками - роботою, знайомими і сім'єю. Перші два - гумові, кинете, вони до вас повернуться. Тільки сім'я м'ячик кришталевий.
Відповідь: Сім'я чи робота? З моєю вузькою спеціальністю немає можливості вибирати з декількох ваканцій те що мені підходить. Я вже писала на форумі що шкодую що пішла вчитись на ту спеціальність, вже як я влаштувалась на роботу - то зрозуміла що то не моє, справа не в тому що я просто не хочу працювати, а не получається мені те робити, немаю до того таланту. Спочатку я працювала на когось, але не протрималась довго. Тому пішла на державну щоб йшов стаж. Але через рік пішла в декрет і зараз повністю себе присвячую сім"ї, дитині. Тому піду на курси щоб занятись чимочь наприклад фотографії, консультації якісь. Але сім"я мені найголовніше, це на першому плані. Не хочу йти на якусь таку роботу щоб застрягати там днями і вечорами, а дитина не бачитиме ту маму. ---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ---------- Я знала яка в мене буде зарплата і на що я йду, але йшла заради того що був робочий день не до 18.00 а до 15.00 і щоб щось було і трудовій і можна було спокійно йти в декрет. Бо я як працювала на власника то сиділа до ночі, хоча зарплата була теж мізерна, а для мами і жінки то не варіант, принаймні для мене, бо няньок не признаю, а живемо самі, батьки далеко.
Відповідь: Сім'я чи робота? Моя думка - як платять, так і працюємо, тому вимагати від людини суворої дисципліни за 500 грн зарплати - це смішно!
Відповідь: Сім'я чи робота? Я не погоджуюсь! В нашій державі, на жаль, є безліч спеціальностей де вимагають суворої дисципліни, платять мало і саме основне,що дітись нікуди. Для прикладу взяти медицину- працюєш від дзвінка до дзвінка, відповідальність шалена, платять мало(не всі вміють і можуть показувати на "карманчик"), а приватних клінік з гідною зарплатою не так і багато.
Відповідь: Сім'я чи робота? А я скажу - людина розумна і відповідальна працює добре незважаючи на зп, а коли зп відповідна, то це стимулює до ще кращої віддачі, бо ото як платите - то є відмазка, заплатиш в тричі більше - а причин ще вагон буде. ну і звичка працювати як небудь - нікуди не дівається.
Відповідь: Сім'я чи робота? в радянські часи був такий жарт: "Хорошего врача пациент прокормит. А плохие нам не нужны". Багато лікарів працюють і в держ. клініці і в приватній консультують. На тому ж "джоб. юа" постійно є вакансії для різних фахівців у клініку Параскеви .
Відповідь: Сім'я чи робота? А я вже від тепер думаю як поступити правильно... В травні вихід на роботу ( державна - від дзвінка до дзвінка). дитину прийдеться віддати в садочок, але я прекрасно усвідомлюю, що перший рік як мінімум будуть постійні болячки... бабів-дідів немає, щоб хтось підстрахував, а щомісяця бути на лікарняних теж не вихід, тай колектив специфічний - вічно косо дивляться на тих, хто часто лікарняні бере і т.д. і т.п. няня - задоволення дороге - своєю держзарплатою не потягну... Чи виходити на початок на півставки, щоб дитина адаптувалася? просто не знаю, що робити(((
Відповідь: Сім'я чи робота? В мене бувало таке, що на лікарняному побували всі: і я, і бабуся, і дідусь підстраховував, і чоловік відпрошувався, і все це напротязі однієї дитячої хвороби. Згадую це як страшний сон. Якщо маєте фінансову змогу не виходити на роботу вже і негайно, то скористайтесь.
Відповідь: Сім'я чи робота? о, та їх масса, насправді, це всі спеціальності, які не прив*язані до виконання у певний проміжок часу, от як наприклад, продавець чи касир чи офіс менеджер, який змушений бути на місці в певний час. а от бухгалтер, наприклад, може собі дозволити вільніший графік, головне щоб робота була зроблена і хвостів не було. в мене те саме, хоч я і економіст. мені,до прикладу, не треба кров з носа бути на роботі о дев*ятій, якщо є така потреба мене попереджають, але якщо в мене є робота, то я не можу встати і піти о першій, "бо в мене обід", чи о шостій, "бо у мене кінець робочого дня". роблю поки не зроблю. Так що, насправді, сувора дисципліна тільки від керівника залежить. Та, вона, в принципі, не дуже й потрібна, у деяких спеціальностях. ---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ---------- а яка вам різниця хто і як буде на вас дивитися? робіть так, як вам буде добре.
Відповідь: Сім'я чи робота? нажаль, через певні життєві обставини, фінанси співають романси(( тому в матеріальному плані є потреба виходити на роботу...
Відповідь: Сім'я чи робота? Ну, а шо то за нострОй такий "щомісяця". Не правда, не всі так катастрофічно хворіють. Суджу по собі. Малий вже пів року в садочку і за цей час мені б знадобилось лиш одне лікарняне. Кожна дитина індивідуальна, адаптація проходить по різному, не треба так налаштовуватися.) Ну, та то й добре, що державна. Маєш повне право ходити на лікарняні по потребі. А колектив... та шо тобі до них. Головне щоб шеф до цього нормально відносився, тай по більшій, чи меншій мірі і він тобі ніц не зробить, якщо це державна установа, ще й гроші заплатять за лікарняне. Ну, а що то дасть для адаптації, окрім того, що буде більше вільного часу? При пів ставки все рівно треба щодня на роботу виходити, тому в разі лікарняного воно тобі мало чим допоможе.
Відповідь: Сім'я чи робота? я думала про трьохденний робочий тиждень.. Щодень по півдня мені не підходить)) а щодо болячок-лікарняних, то це роздуми вголос просто...
Відповідь: Сім'я чи робота? Якщо у вас таке можливо- то супер, бо у нас так не дозволяють. Я також так думала, але бачу то не є так страшно, як здавалося. Хоча я собі також не надто уявляю як то на майбутнє в мене буде, ще й на роботу в другий кінець міста, але так сталося, що поки то питання не актуальне.)
Відповідь: Сім'я чи робота? Ну, не знаю як триденний, а чотириденний майже гарантовано буде - наразі всі п"ятниці- до відміни, а у січні -13 робочих днів. А щодо виходу, не переймайтесь - гряде реорганізація...))) Якщо є можливість - влаштовуйте в садок, а там побачите як складеться і з роботою, і з адаптацією. Ніколи не пізно продовжити декрет і до 6-ти років, навіть, якщо вже вийшли на роботу.
Відповідь: Сім'я чи робота? ну це я вже більше 5-ти років чую))) не знала, що так можна)) думала, що якщо вже виходиш, то потім хіба звільнятися...