Сімейні стосунки....з роками..

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Chortenia, 25 Червень 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Сімейні стосунки....з роками..

О власні... ми ж двоє за одно, нам ж бо треба об*єднатись проти ворогів нашої сім*ї а не давати тим воріженькам ґрунту для потіхи.

Останні дні мені також вдається спокійно поставити чоловіка на місце, в розумінні без принижень спокійно пояснити що інші то не я і не ти і інші можуть хоч з моста головою вниз покидатись, ти і я ми робимо лише те що для нас добре. І ще стараюсь йому пояснити що не все квестія життя і смерті а це радше як ми на це реагуємо. Можна зі слона зробити муху, а можна і навпаки.
    Але тяжко то все... бо найгірше мені дається проламати стіну його впертості. «Не хочу! Не буду! Я тобі не уступлю!»:girl_devil:

• Подобається Подобається x 8
  2. kitka

kitka Well-Known Member

Викидаю регулярно, але воно напевно вночі розмножується:girl_mad:.
    Спробую:girl_in_dreams:....А скілька разів підряд спрацьовує така відмазка:girl_in_dreams:? Ну щоб знати, чи вже йти складати, чи ще можна повидурнюватися:girl_in_dreams:?

• Подобається Подобається x 10
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А ми по черзі...
    Одного вечора я, одного Роман. Коли хтось втомлений, міняємося, іноді 2 вечори підряд я, тоді 2 він. І працює безвідмовно. :girl_claping:

Все залежить від солодкости голосу. :girl_flirt:
    У нас то завжди спільним сміхом закінчувалося. :girl_haha:

Останнє редагування: 30 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 9
  4. Женічка

Женічка Well-Known Member

на рахунок "хто х дитиною бавиться".
    коли була нянею діток закордоном, бачила таке: мама з татом складали цілий графік на тиждень, з понеділка по неділю, хто з дітьми уроки вчить,хто відповідає за якийсь відпочинок і так далі.
    тоді то для мене було так дико,не розуміла,як так можна жити і планувати до таких дрібниць своє життя. і у мами і у тата в кабінетах висіли ці графіки на найвиднішому місці.
    тільки тепер тихенько їм заздрю,бо ніяких сварок хто зараз змучений,а хто хоче телевізор дивитись, а хто спати не виникало... графік був погоджений між всіма сторонами і оскарженню не підлягав :) ну хіба якийсь там супер серйозний випадок міг внести якісь мінімальні зміни.

• Подобається Подобається x 12
  5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А що робити коли чоловiк гавкає на мене за шкарпетки/тарелi???? :girl_mad:

• Подобається Подобається x 2
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Нагадати про те, за що він тобі ніжки готовий цілувати. :girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 5
  7. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

не гавкати у відповідь:girl_devil: пояснити, що є як є кожен має свої + і - , і к-ть плюсів завжди більша :girl_smile:

• Подобається Подобається x 1
  8. Галченя

Галченя Well-Known Member

Дівчатка, я зараз на свого чоловіка така ображена:girl_devil: і навіть не знаю де взяти сили і розуму щоб вибачити і вибачитись:girl_cray: А все з нічого- звичайні буденні проблемки таким сніжним комом назбирались:suicide:
    І що робити з тим всім, не знаю.:sad:

9. kati

kati Well-Known Member

Галченя, то так буває...у всіх....Все минеться, ви ж кохаєте один одного....
    В нас зараз все ніби в ажурі, але чи надовго....

• Подобається Подобається x 3
  10. Кава

Кава миється в бані

Поговорити з ним від душі. Але спокійно і без крику.

11. Oddly

Oddly Well-Known Member

напевно, німці :girl_haha:
    а ми недисципліновані українці :girl_mad:

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ну але то проблема, говорити нехоче, хоче просто все типу витерти і все гут, але жодних висновків, жодного бажання щось змінити, а я так не хочу.
    Я дуже його кохаю, і не хочу щоб збудоване роками щастя так просто розпалось, але зміни є тільки з його сторони, докори також.

13. Зануда

Зануда Well-Known Member

Ще трошки і відсвяткуємо 10 річницю.:girl_claping: А знаєте скільки ми знайомі? 15 років. Ми спершу дружили, а вже потім появилась між нами якась романтика і почуття. Ми коли одружились, то було щось страшне і кримінальне. :girl_devil:Зараз згадую і смішно стає, а тоді треба було трошки зусиль прикласти, щоб навчитися жити разом. Ми були дуже начитані молоді люди і готувались до сімейного життя доволі серйозно, але теоретична база не завжди мала готові відповіді на реальні життєві ситуації і треба було викручуватись самому. :girl_in_dreams:
    Нашою проблемою ніколи не були побутові справи. Якось так вже склалось. Народження дітей також не стало для нас кризовим моментом сімейного життя. Але попри все ми часом можемо пересваритись, посперечатись і надутись. І якби не я, то ми б вже років 10 не розмовляли. Бо мій чоловік може і мовчати, а я ні – я не вмію ображатись і гніватись.
    А він ніби вже і не злиться але не розмовляє з принципу. Але ми все це робимо за зачиненими дверима. Нас ніхто не чує, і ніхто навіть не здогадується, що ми десь в чомусь не порозумілись. Все тихо, чітко між нами і це нам допомагає уникнути втручання "доброзичливців".
    З роками навчилась відпускати чоловіка на корпоративи, на якісь ДН співробітників і не бурчати, не ображатись, але колись то було «ЩОСЬ!». :girl_crazy:Ми домовились, що «постановки перед фактом» не буде. Якщо хоче кудись іти, то нехай попереджає. Але найцікавіше, що він навіть в моєму «добре, йди» намагається почути нотки образи чи невдоволення і відразу приймає оборонну позицію, про всяк випадок, а мені прикро. що він не помічає тих успіхів, яких я досягла у роботі над собою :girl_mad:
    Я думаю, що наше життя таке. як воно є, бо ми маємо спільні пріоритети - сім"я і дім, а пивасик з друзями після роботи, то час від часу, бо і то треба. Сім"я для нас на першому місці, а потім вже вже все інше по мірі важливості.

• Подобається Подобається x 35
  14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І я намагаюсь навчитись відпускати. Важко. Бо раніше завжди разом ходили, і на пивасик, всюди. і потреби в нього виокремлення не виникали.
    А тут, на тобі, такі потреби прктично щодня, от я і не можу змиритись.
    А певно прийдеться.
    ЗІ: Пора міняти аватар :)

15. Галченя

Галченя Well-Known Member

Це ніби про нашу сімейку:girl_smile:
    Цього разу вирішила тримати його марку - мовчу:girl_crazy: Напевне тому так і мучусь від того мовчання:girl_cray: Психологічно дуже важко, але поки терплю. Сподіваюсь мій чоловік оцінить такі жертви:girl_smile:

А взагалі - це ж так добре мати сім"ю: чоловіка, дітей, тих декілька квадратних метрів. І нехай в житті буває по різному, ніхто з нас не ідеальний, але, напевне, лише з роками ми все більше цінемо і бережемо сімейні стосунки:girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  16. Кава

Кава миється в бані

Усмішка, не сумуйте!!! У вас такий прекрасний нік!!! Почніть і ви самі кудись ходити. Може почне ревнувати і знов почнете ходити разом!

17. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Во шо вичитала:
    Заблуждения и законы семейной жизни

«В одной старинной сказке сказано не без иронии, что супружество есть не что иное, как «могила романтической любви». Сотни и тысячи романов, пьес, фильмов заканчиваются трогательным свадебным «Горько!», за которым следует (далеко не всегда) беглое упоминание: они жили счастливо и умерли в один день. А как именно жили и в чём состояло их счастье? Никто не дает готовых рецептов. Как и не существует конкретной практики для каждой индивидуальной судьбы.

Но есть наиболее часто встречающиеся ошибки, заблуждения по поводу совместного проживания, из юношеских представлений о семейной жизни. К слову сказать, многие люди, вступившие в брак, так и остаются детьми с романтическими, идеализированными представлениями о супружестве и с неизбежными заблуждениями.

Заблуждение первое: «Я его переделаю». Едва выйдя замуж, девушка «засучив рукава», принимается «выбивать» из мужа «дурацкие замашки»: отныне он должен забыть своих приятелей и сидеть дома, есть только то, что подают на стол, а не нравится - готовь сам и прочее.

Конечно же, любая попытка кардинально изменить человека встретит отпор. А весь «фокус» семейной жизни состоит в выявлении всех качеств партнера, а не в изменении их. Да, этого вам никогда не удастся сделать, аы должны видеть перед собой личность, которую нужно уважать. Здесь важную роль играет ваша снисходительность, способность «вжиться» в мысли и чувства партнера, терпимость, умение общаться и прощать. Статистика неумолима! Самые драматические кризисы случаются в семьях, где женщина отличается властностью и мужским упорством, а мужчина склонен к эгоизму и принятию решений «назло» властной жене.

Заблуждение второе: «Мы поменялись ролями». Моя знакомая, бизнесвумен, экономит на домработнице за счет собственного супруга: он и готовит, и посуду моет. Мужчина, стоящий над мойкой в женском фартуке, жалок, чувствует себя подавленным и угнетенным. Корни этого глубоко уходят в наше воспитание, много-много поколений до нас. И от того, насколько вы будете хорошей и ухоженной хозяйкой, романтические чары не рассеятся, а, наоборот, приобретут новые очертания.

Заблуждение третье: «Я такая, какая есть!» Я забочусь о свежести своего лица и рук, у меня всегда отличная косметика. Все это замечательно и необходимо. Но куда важнее душевное спокойствие, хорошее настроение и положительные эмоции. Институт красоты бессилен в реабилитации женщины истеричной, мрачной и обидчивой. Наша психика, к счастью, обладает достаточным запасом прочности, чтобы при любом незначительном стрессе не хвататься за успокаивающие таблетки, вызывающие множество побочных явлений. Нет необходимости, конечно, превращаться в некое бездушное существо, которому нет никакого дела до того, что творится вокруг. Но если у вас вспыхнула ссора с мужем, представьте на секунду, что вы идете рука об руку по чудесному лесу, слышите, как поют птицы, как звенит ручей... Если вы и не помиритесь в тот же миг, то ссора обязательно пойдет на убыль. Стоит же ссору поддержать, доказывать, что «я самая справедливая и умная», распалить его своими язвительными замечаниями и обидой - и конченое дело! Вы отравите настроение и себе, и мужу на долгие дни, и еще не известно, во что эта ссора выльется!

Заблуждение четвертое: «Мы, действительно, несчастны!» Когда один из супругов затевает ссору, другому следует оставаться спокойным. Лицу в состоянии аффекта нельзя отвечать тем же. Мирное объяснение, спокойный, но ни в коем случае не ироничный тон заметно снизят напряжение партнера. Если же вы чувствуете, как в вас поднимается раздражение, и вам хочется немедленно прекратить разговор, который вам неприятен, сделайте глубокий вдох и лишь потом ответьте. Нет ничего хуже обоюдной горячности. Ссора, как правило, не преследует никакой другой цели, кроме как подавить партнера, вызвать у него раскаяние даже в том, в чем он совершенно не виноват.

Здесь речь идет о семьях, где мужья - не явные психопаты и общественно опасные элементы, а о нормальных семьях, где случаются и срывы, и конфликты, и тяжелые ссоры.

• Подобається Подобається x 6
  18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Взагалі сімейне життя то штука важка,коли обоє рогаті.

• Подобається Подобається x 6
  19. muzuka

muzuka New Member

Доброго дня всім присутнім. Ненароком натрапила на дівочі посиденьки і зрозуміла що це доля.Сьогодні мій коханий сказав розходимсь...мені відібрало мову.Разом живемо в цивільному шлюбі 2 роки.Ніби небагато, хоча зустрічаємось 6 літ.Таких моментів було чимало, але завжди залишадися разом. Абсолютна моя спокійна реакція мабуть була останньою краплею, хоча на душі далеко не спокій.Він пішов на роботу, а я залишились дома.На прощання чмок в щоку і хорошого дня.Незнаю як мені поводитись, бо цей раз виявися настільки холодним що захотілося бігти за ними і просити ще раз все обдумати...Натомість я стрималась..Люблю його але не хочу бути шматою.Порадьте як зберегти стосунки і не згубити себе.

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

а в чому проблема? чмок є ? а перед тим оголошення про розрив?