Сімейні стосунки....з роками..

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Chortenia, 25 Червень 2009.

1. Lidusha

Lidusha New Member

Відповідь: Сімейні стосунки....з роками..

енігма, ви 100% праві. не картайте себе. чоловік слабший за вас характер має і рано чи пізно, так чи інакше, ви розійдетесь. вам потрібен сильніший за вас чоловік, який вами би опікувався і ви для нього були не матеріальним забезпеченням, а всього лише коханою дівчинкою.

2. Orman

Orman Модератор-бомба

певно що не ваша

ідушити ніц не треба.

Треба розібратись чи ви можете жити з чоловіком, який не підривається аби більше за вас в 2 рази заробити, або не приймає такий стиль життя який встановився. Бо він ніби і незадоволений, що все ваше, але заробляти більше теж не прагне (якщо я правильно все зрзуміла).

В ситуації з собакою ви були неправі, але глобально аж такого криміналу не робите. Просто мусите визначитися чи приймаєте його таким як є. почніть з себе, а то так з допису виходить що ви не до кінця певні що він саме ТОЙ.

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

То виходить історія з собакою була лишень приводом, щоб піти з хати, бо йому так не хочеться жити. Ну, а я як не хочеться, то нехай так зробить, щоб захотілося. До чого тут ви?
    В чому ви його розумієте? В тому, що заробляєте більше і утримуєте сім"ю? В тому, що взяли на себе чоловічі обов"язки? Та це вам низький уклін за такий труд і працю, а не його старатися зрозуміти... Він нехай, якщо його щось не влаштовує пошукає кращої роботи, а якщо влаштовує, то нехай "коники" не показує.
    Так, розумію, проявити надлишок емоцій з вашої сторони було не правильно, але і він повинен трохи вас зрозуміти. Самій жінці тягнути сім"ю не легко. Нехай запропонує помінятися місцями. Ви кінець-кінцем жінка, мама, чи там майбутня мама і вам теж потрібен відпочинок. А це все просто від перенапруги, а не зі зла.

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Коли читаю, що через те, що брали шлюб у церкві не може жінка піти від чоловіка, то в мене перша думка виникає, що та жінка просто шукає собі виправдання чого, вона ще досі "терпить". Невже живучи з людиною, будуючи стосунки, Ви ще не зрозуміли, що за "погоду в домі" відповідають жінка? Бо до кожного чоловіка можна знайти підхід (тим паче, що знаєте його не один рік!) А якщо жінка жаліється, що чоловік щось не робить, чи хамить жінці - то винна вона, бо дозволила таке ставлення до себе, бо своєю поведінкою доводить чоловіка і перетворює життя на муку.
    Як на мене, то в сімї головне ПОВАГА. Як вона є, то все можна вирішити.
    Не чули ніколи, що чоловіки не люблять скандалісток? То може перед тим, як виганяти чоловіка з дому - треба подумати?
    Проблема "він хоче, а я - ні" недавно обговорювалась уже на форумі, правда потім тема ця кудись зникла...:confused:там було багато мудрих порад.

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ви впевнені в тому що до кожного? Звідки таке можна знати.
    Та то капець!!! Виявляється бідні і нещасні наші чоловіки, а жінки злі мігери.
    На мою думку ви тут трохи занадто узагальнили, або ж вказали випадок якоїсь конкретної життєвої ситуації.

6. Virchuk

А що чоловік - то якась інша істота? така ж людина, як і жінка. Якби я написала, що до кожної людини можна знайти підхід, ви б погодились?

Коли жінка мегера, то чоловіки таки бідні і нещасні:) Бо він то одружувався з люблячою жінкою:) (чогось прийнято писати тільки про те, що жіночі сподівання після шлюбу не виправдались, а як же сподівання чоловіка?)

7. BlackSheep

BlackSheep Active Member

хочеться вдіповістирядками віршика Маяковського (дуже він мені заподобався свого часу :) )
    -Свою жену Я никогда не брошу!
    ну и что ,что она плохая!
    Брал то я ее хорошей,
    это со мной Она стала такая!

P.S. вибачте за можливі неточності слога,пишу по памяті ...
    От і варто задуматись про поганих та хороших жінок та чоловіків..

8. Virchuk

9. Kvakywa

Kvakywa Member

Знаєте з часом я замітила, що чим гірше починаєш відноситись до чоловіка, не "заглядаєш йому в рота" не панькаєшся і не сюсюкаєшся він починає цінувати все те що ти робиш.....але не можу зрозуміти як тоді відноситись до коханого добре і щоб він теж тебе цінував?

10. L e v k o

L e v k o Well-Known Member

Сюсюкаються переважно з дітьми. Якому чоловікові буде подобатися, коли його сприймають як дитину...:) Моя думка.
    Показуйте йому свою повагу до нього.

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а ще кажуть, любити так як він того хоче. Не в плані в ліжку, а в плані щоденного життя. Переважно мужчини хочуть аби їм догоджати, але не сюсюкати. Мого сюсюкання дуже дратує, а особливо коли казати Андрійко, мол він не мала дитина. Він любить виважену увагу, але та яка показує, що з ним рахуються і його шанують.

І всеодно, помічаю, що коли змінюю себе, той все довкола змінюється. І вже так не дратує його повчання, що я сама собі винна, що працюю вдома і діти коло мене скачуть і мені перешкаджають. Так, сама собі винна. Так, хочу від нього більшої допомоги, але нема, і в тому також сама собі винна. І ніхто інший мені то все не поміняє, як я сама. Як то в руских, танцювати треба від пічки. :girl_wink:

12. veronka

veronka зла друзя

не згідна. Бувають випадки, коли внутрішнє глибоко-заховане гнильце у мусчінки прориваєть на зовні....

13. Virchuk

Ну так чогось же воно проривається назовні. Напевно не просто так.

14. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Так, не просто так. Але, на жаль, не завжди то причини в жінці, або такі, на які вона може впливати.

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

А в жінки? Нє, не проривається? Та і про що мова, якщо є гнилячок, то він не вилазить через 20 чи 10 років, а відразу, бо не може людина маскуватись роками..або просто іншій людині підходила-підходила та пліснява чи особливості характеру партнера, а потім, оп-ля і задовбало, і вже все...такий і сякий. Так що варто спочатку сімейного життя добре вивчити кохану людину, щоб потім не робити круглі очі, типу..."ой, а я й не зналааа"
    На днях дивилась старий серіал Леся+Рома, то чесне слово не розумію, що може тримати двох людей разом в схожій атмосфері?

Часто просто не хочуть бачити спочатку...

16. veronka

veronka зла друзя

є певна категорія мусчінок (бачила на прикладі своїх 6 коліжанок), схема однакова: поки зустрічаються - мрія, починають спільне життя - недоліки стає поступово видно (але, як правило, дівчата з тими недоліками "миряться" з різних причин, типу - ну хто з нас без вад?), після одруження - ммм, там вже ще більше "вилазить" (типу, моя жінка, вже можна розслабитися), а вже як дитина є - ооооо, то вже такий букет пре "мамадарагая" (ага, вона вже нікуди з дитиною від мене не дінеться). То я так спробувала промалювати алгоритм, мова не про всіх мужчин, а лише про певну категорію.

17. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Останнє редагування: 29 Вересень 2012
  19. Virchuk

А для чого миряться з недоліками? Чому не розбираються, чого ті недоліки почали вилазити?

20. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

і як трупи?