Сімейні стосунки....з роками..

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Chortenia, 25 Червень 2009.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Сімейні стосунки....з роками..

А не приходити пробували? [​IMG]

Дівчата, ви що не виділи того мульту?
    http://www.youtube.com/watch?v=cu6sFEud6Rk

2. Bonita

Bonita Member

не розумію я такої позиції, як не крути. Невже можна настільки терпіти приниження, постійну недовіру, образи з боку чоловіка тільки через те, що Ви взяли шлюб??? Постійно знаходитися в стресі, боятися зробити, щось таке, що чоловікові може не сподобатися...:girl_impossible: так і з розуму зійти можна, або впасти в страшну депресію. Навіть церква дає розвід. А фраза боюся зустріти кохання взагалі вбила наповал, як можна боятися такого прекрасного почуття, яке надихає і окриляє кожну жінку, від якого з'являється блиск в очах і можливість "парить над землей"??? Життя одне і марнувати його не можна, подумайте над цим.

3. iriwa

iriwa Особлива мама

Церква дає розлучення з якихось дуже серйозних причин. А тут що, прийду і скажу, знаєте, чоловік мене довбе і мені не довіряє, дайте мені розлучення? Думаю не спрацює.... Та й церква церквою, а Бог все бачить і знає.... Як він дасть так і буде....

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Згідно замовлення...
    Просіть! :)

Останнє редагування: 28 Липень 2011
  5. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

о, я вже теж про то думала... тре таки спробувати - хлоп порадив. причому одружений ;)

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Тільки вважайте...
    А раптом, чоловік втішиться. Що будете робити? :)

7. Bonita

Bonita Member

Інколи моральне добивання страшніше від фізичного. Постійний стрес ні до чого доброго не доводить (знаю на прикладі своєї родини). А з такими установками то точно не варто навіть пробувати щось змінити.

8. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

9. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

не можу не поважати Вашу думку, але щось мене муляє...щось Ви утрируєте... спробую сформулювати.
    крім Бога і Вас на шлюбі була ще одна людина, яка давала обіцянку перед Богом і собою. І там ніц не було про те, що він може Вас мордувати, бодай морально , а Ви мусите то терпіти. Чи навпаки. Якщо люди живуть разом без шлюбу, то що їм заважає пожити окремо, будучи в шлюбі? Інша річ, що помешкання в нашій країні - це дуже складна річ і у Вас просто може не бути змоги жити окремо. але і це вирішується.

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ----------

Я? тішитися правильно прийнятим рішенням

---------- Додано в 12:43 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

ой, ну чому ж - знають деякі Цитата: "Бійтесь бажань своїх, бо вони збуваються", знаєте ж звідки, пра?

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Тю...
    В совєцькі часи то називалося "в нагрузку": основне замовлення ще не доставлене. :)

Знаєте..? З роками, перестаєш боятися багатьох речей. :)

Останнє редагування: 28 Липень 2011
  11. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

не все може наздогнати, на жаль.. На небі не існує ні доторку, ні поцілунку, ні обіймів, ні діток не народиш, нічого земного вже не зазнаєш... щось інше буде (можливо), але такого вже не буде.
    А загалом - так, у кожного є щось, за що тільки дякувати (і що не ціниться поки не втратиш), і в кожного чогось бракує свого: в кого здоров'я, в кого рідних людей, чоловіка чи дружини, в кого миру в родині, в кого грошей.. безліч варіантів.

ну але сказано: стукайте - і відчинять. А в народі: під лежачий камінь вода не тече.

12. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

звідки у Вас такі дані?

13. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

14. Iagidka

Iagidka New Member

Життя до і після одружання....... Чому воно буває різне, різні стають люди? До - тебе на руках носить, обожнює, все для тебе зробить, а після.... І дурою обзиває, нічого його не цікавить, що повязане з тобою, не поважає, живе лише своїми проблемами, навіть з тобою не розмовляє... Не розумію я тих чорловіків, їх логіки. Народила сина, сидиш в декреті, виховуєш синочка, доглядаєш ЙОГО і всеодно ти погана.... ЧОМУ ???Що я роблю не так? Я у відчаї, на грані розлучення, що робити, не знаю. Піти на роботу-немає з ким синочка лишити, батьки працюють мої і його , в садік зарано, ще не дозрів до нього, хворіє часто. Мої батьки недолюблюють його, а його мене. Що робити, розлучатись?

15. ShystrukN

ShystrukN New Member

в мене аналогічно: День в день: "я тебе хочу", і не розуміє людина, що в мене не такий темперамент, мені вистачає 2-3 рази на тиждень. Я йому кажу" Ти хворий на передок", а він " в тебе хтось є, раз ти зімною не хочеш".

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

мій рахує, якщо людині хватає 2-3 рази на тиждень то їй вже пора на пенсію або то клімакс наступає. Він мені так і каже: то вже твій вік себе видає))))))))))))

17. iriwa

iriwa Особлива мама

Аналогічно

18. ckorpionsha

я свому наводила приклад, коли людина через хворобу і секс мати не може, але ж є такі чоловіки, що йдуть руку в руку до кінця тоді з дружиною.

19. Ketwe

Ketwe New Member

Ви повинні лишитись із дитиною, тому що як раз такий період, щоб ви не проспустили самого головного в житті своєї радості маленької! Хоча, говорити про розвід теж не вихід, це, мабуть, саме легше що може бути: ай, та розведусь! Можливо, це і є те випробування для вас, ви ж обіцяли бути разом все життя, і терпіти, щоб це не коштувало! може ваш чоловік приходить втомлений з роботи, хоче відпочити, розслабитись, а ми з того робимо проблему глобальну, псуємо настрій, тоді з'являються нові проблеми і нові "безпричинні" сварки!

20. ckorpionsha

не хочу вже. І не буду. 4 роки пробувань хватає, і далі все по кругу. Не дає коли хоче значить на тобі і безніжні відносини і т.п. і т.д. А мені вже всерівно!

---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

не так то воно легко зробити, як здається чи як пишуть.