Сімейні стосунки....з роками..

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Chortenia, 25 Червень 2009.

1. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

Відповідь: Сімейні стосунки....з роками..

Поняття сімейної ідилії все ж таки в кожного своє формується (хоча і спираючись на якісь загальності). Для себе я думала, що би я змінила у наших відносинах, або додала? І прийшла до висновку - нічого. В шлюбі 9 років ( заглядала в паспорт, щось подумалося - вже 10))))) і мені все подобається. От чесно - придертись не маю до чого. Саме цікаве, що мені здається, що люди навколо нашої ідилії не помічають - всі *лапочки*, *котики* та *сонечка* у нас дома))))
    Ну і скажу вже говорене - це все завдяки постійній праці над стосунками, над собою, обов*язково зі сторони нас обох. І ніколи для мене ця праця не була важким тягарем чи чимось неприємним, ніколи поступки чи компроміси не здавалися наступанням собі на горло. На мою думку - це перше, що варто великих зусиль - щоби чоловік і жінка лишалися і через 10 і через 20 років найріднішими один для одного.

2. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

До одруження мені варто було сказати одне слово,і все розумілось,а зараз трошки більше:girl_tender:

3. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

не всі люди є ініціативними
    ми в компанії на пару з кумою найініціативніші, спланували, всім розкинули на мейли - подивились, послухали про недоліки від друзів - переробили-допрацювали і юж - їдем
    те саме з мужом - я підготувала, показала, спланувала - ми обговорили і робим - мені не важко, і ніколи не було.
    так було завжди до/зараз/буде мабуть надалі - але це не виплило нізвідки, так було
    на мою думку можна ще й як
    сім'я - це робота обидвох... чоловік в ній голова, а жінка шия, куди поверне туди й дивиться, чи ні?
    Серце, алкоголіками не народжуються і не стають в один день. Схильність до алкоголізму, до речі, це лиш схильність, не обов'язково - прояв в реалії. Але це точно не до цієї теми.
    в аптеках продають біле вугілля;), такщо є і готове рішення, мити не тре:)

Останнє редагування: 11 Липень 2011
  4. Sertce

Sertce Member

Я знаю, шо є біле вугілля, але Леся Романчук не його мала на увазі. А ви попробуйте відмити ТЕ, яке вона мала на увазі.

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

якщо в контексті даної теми, то якщо є ЛЮБОВ, то не тре ніц відмивати, треба жити.
    І мені більше подобається
    людину не треба пробувати змінити - це хибний шлях ІМХО
    її треба прийняти і жити, якщо любиш, ні - то не буде змін з роками, бо сім'ї не буде

6. Левицька

Левицька New Member

в нас майже так само, чоловік в мене благородний, людей не дратує))) На людях іронічно звертається "жінко" або "Людька")), а "кицюня моя найкоханіша" - то вже вдома))) я теж намагаюсь стримуватися, як находять приступи ніжності, то вже терплю. В принципі, мені по фіг, що там хто думає, мені нема чого приховувати і нема перед ким, але неприємно провокувати на заздрість людей, в яких не так...
    перечитала попередні дописи про нещирість таких пар, як моя, і якось страло БРРРРР, звісно, що стосунки змінюються, бо ми самі змінюємося! Ми не можемо застигнути на місці, зміни постійні, навіть якщо нам непомітні, але це не означає, що зміни на гірше) Незмінним є почуття комфорту та любові, які і дають відчуття, ніби все, як в перший день...

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

А чого терпите? Хіба воно так вже людей дратує? Якщо мене чоловік, доречі досить часто, назве при людях якимось лагідним словом, то я навіть не задумуюсь, що це може когось дратувати. Ще часто, майже завжди ходимо за руку. Чужим взагалі нема до нас ніякого діла, вони навіть не знають одружені ми, хлопець з дівчиною, чи коханці))) Головне, що все це щиро і ніхто, ні я ні він ніколи не "перегинаєм палку", бо ми на людях. Якщо не дай Боже злі одне на одного (рідко, але всяке буває), то так і ведем себе, як німці))
    Моя думка, ви занадто багато думаєте, що у всіх навкруги щось не так, а така ідилія в сім"ї, як ваша, то сильна рідкість. Вибачте, може трохи зарізко, але це моя осбоиста думка.

8. zaderyshka

zaderyshka Member

а мені так подобається, коли одружена пара, яка навіть довго вже живе разом, пестливо так звертається один до одного. Коли таке на вулиці чую так приємно стає:girl_tender:

9. Левицька

Левицька New Member

смішно мені з того))) особливо після ваших попередніх дописів)))

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

11. Левицька

Левицька New Member

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

І це насправді дуже тішить!!!
    Бажаю щоб у всіх все було добре. Головне, повторюсь, не награвати своїх стосунків, а бути щирими один перед одним, де б ми не знаходились.

13. Яруська

Яруська Well-Known Member

Та тут дописи з п"яти сторінок хіба цитувати...много буков:girl_crazy: Просто дійсно дивно, що таку щасливу людину так дратує чужа ідилія, що аж всіх в брехні звинувачує;), над цим варто задуматись...

Тут виглядає на роль жаби-зеленої яка сидить і давить...Вибачте, але добрішими варто бути, заздрість погана риса...і смішна.

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мдяя... говорили-балакали... Мене дратує чужа ідилія? Їй Богу смішно аж до сліз!!!))) Здається я чітко виражалася в своїх дописах, що дратує не ідилія, а фальшива гра на публіку, ще й конкретний випадок такої гри навела який і описувала. Ну, але якщо вважаєте, що я отака зла, не добра і заздрісна:girl_devil::girl_devil::girl_devil:, то справа ваша.
    Одне можу порадити. Трохи уважніше читайте чужі дописи перш ніж робити такі висновки!!!! А яка заздрість страшна і погана риса я знаю, тому ніколи нікому не заздрю. Все!

Останнє редагування: 12 Липень 2011
  15. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

Чесно кажучи, на людях я все ж таки Марішка))))) Та і тіскаємося при всіх час від часу, ну буває)))) Якось і не задумуюся, що про це люди думають. Просто дома таких пестощів більше. Але таки є люди, які дратуються при спогляданні таких відносин, я погоджуюсь, не багато, але є. Я думаю це ті люди, які зневірилися в можливості щасливого шлюбу. Дуже шкода, що так буває.

16. kljysochka

kljysochka New Member

от це я і мала на увазі! зміни однозначно в парах відбуваются, але якщо є любов, то ці зміни роблять стосунки комфортнішими, теплішими і ріднішими!
    думаю, йшлося про нещирі стосунки, а не про такі пари як ваша:)

17. Delfy

Delfy Well-Known Member

18. Sertce

Sertce Member

Я теж нікому не заздрю,але вважаю , що то гидко "зажиматися " на людяx. Любов- не футбол, глядачів не треба. Xочете"тіскатись" сядьте собі на дивані, ше маму з татом свою посадіть, дітей, шоб дивились та й виціловуйтеся для ниx, най сі милують і радують вашому щастю. А чужим нащо того споглядання?

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

Повторюся, шо мій допис- не заздрість, не злість, а не писані закони етики і поведінки в громадськиx місцяx. Мені навіть подобається, коли закоxані йдуть за ручки, чи "вобнімку", ну коли вони стоять в обнімку на зупинці і його рука в неї, вибачте, в трусікаx, то вже звиняйте. Колись таким "влюбльоним" сама робила зауваження . При всіx. Допомогло. Руку вийняв.

---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ----------

Забула, шо слово "неписані" пишуться разом.

19. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

Ну в кожного своє поняття тіскання))))) Коли це проскакує у нас, то це ми можемо обійнятися, або за руки триматися, або ж цьомнутись при зустрічі. Батьків або дітей в такому випадку не стидаємося. А от щось більше - це вже для нас інтимніше, тільки тет-а-тет))))) Також не розумію, коли парочки хранцузькими поцілунками бавляться привселюдно, ніби ж кохання і все таке, але трошки противно бути присутнім.
    Та і взагалі - ні простенькі обійми, ні пристрасні поцілунки не є показником сімейного щастя, як і відсутність таких на людях.

20. jalla

jalla Прогрес року 2013