Сімейні стосунки....з роками..

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Chortenia, 25 Червень 2009.

1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Сімейні стосунки....з роками..

робік чітко написала, здається
    бо так і є. і я не зустріла тут дописів, котрі б казали, що має бути так
    склеюючи стосунки. Це є однозначно роботою двох людей.
    Але ж Ви погоджуєтесь, що тут на форумі, ми читаємо і малюємо в уяві картини, тільки з того, що пише одна сторона з двох. А відповідно, якісь поради, деталі, висновки, висловлювання у нас виникають у відповідь на прочитане, і з власного досвіду, світогляду тощо.

---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

істина така: в суперечці винні двоє. Раз я допустила, значить сама винна. І відновити часто або дуже тяжко, або неможливо. Цілком погоджуюсь.

2. Angel

Angel Well-Known Member

в мене було неймовірне бажання цю дівчину тапком прихлопнути!

3. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

мене відео усміхнуло, що ж Ви так всі його агресивно сприйняли?
    з іншої сторони - хіба все, що вона казала - дурня? от у мене буває таке, що я не знаю, чого хочу. І її приклад з квітами - дуже вдалий, я от ображаюсь, що він не дарує, він біжить купувати, а потім я ображаюсь, що він сам не додумався)))

так і є... а з роками цінності міняються, образи стають іншими, але алгоритм схожий...

4. Яруська

Яруська Well-Known Member

А мені сподобалась дівчинка...вона щира. А я вважаю щирість в будь яких стосунках основною цеглинкою:girl_wink:
    А прихлопнути тапком якраз і хочеться поціновувачок книжок типу "школа стєрв" і тому подібного.

5. mamatu

mamatu Well-Known Member

Так, я визнаю свої 50% провини:

Знаєте, я зрозуміла, чого це вона так мене дратує: бо ж мене саму нагадує 10 років тому. Я тоді теж така мудра була і все знала, як треба робити, щоб хоханий був щасливий і на руках носив. Теж мала "висоту свого досвіду" - 4 роки подружнього життя. І тепер маю "покарання" за свою гординю, що вважала себе особливою, кращою від тих "клуш", що не вміють своїх чоловіків щасливими зробити і щоб самій купатись у коханні.
    Тепер я вже ні від чого не зарікаюсь. Усе можливо. У всіх.

6. Ірена

Ірена Well-Known Member

+100000!!!!!:girl_yes:

7. robik

robik Member

Точне попадання. Прочитала і душуся від сліз. Ні не плачу - душуся. Хочу машину часу.....:umbrage::umbrage::umbrage: Повернути все назад на 10 років, але щоб я була не така "вумна", як тоді, а така "дурненька" як зараз. Хочу знову, щоб не "Я" і "ТИ", а "МИ".

8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

та нє, просто глупо вона це все якось сказала, манера така, наче перед нею дзеркало і дівчина так нічо себе любить)

однозначно. Це життя. Ніколи не знаєш ні де впадеш, ні де встанеш, ні скільки кому відведено і т.д.

9. Angel

Angel Well-Known Member

а по-моєму цього не потрібно вчитися,ти або така є,або....
    в такому тоні то все розказувала,що мені її аж шкода стало бідолашку)))Не люблю такий тип людей,млямля!

10. Viktorina

Viktorina New Member

(я на грані. усіх зрад та обманів більше терпіти не в силі.
    в мене тоді була одна тільки думка: "от ми прожили разом 3 роки, а як долею відведено ще 30? не витримаю!"
    зараз у моїй сім"ї є всього досить. не назву стосунки ідеальними, але в критичні моменти радше думається : "перемелеться", а не "позбавте мене цього.
    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

за багато років головного болю ігеморою пардон...:girl_cool: я зрозуміла, що коли чоловік каже, що має з тим проблеми, то означає, що він нічого не зробив дял того, щоб їх не було. :girl_flag_of_truce:)-вибрані цитати з дописів від Ірени.

Ірено,я прочитала Ваші дописи і чогось не розумію,першому чоловікові ви не терпіли нічого і не хотіли нічого клеїти, а зараз очивидні постійні зради про які ви самі знаєте (непонаслишці),чому ви те все терпите і як можна любити чоловіка який відверто зраджує, (іне зробив дял того, щоб їх не було)нічого і це вже як я зрозуміла з Вашого допису декілька років.Чи може є якісь причини такої поведінки бо я не в силі була таке витримати ,попри все.Чому ви нічого не робити ,щоб це перемінити і не страждати.Може у Вас якись метод перевиховання є ,напишіть,то буде наукою для інших ,які втрафляють в такі ж ситуації?:girl_in_dreams:

11. Freetany

Freetany Member

якось сумно стало ...

Мене підкупила наївність цієї дівчинки. Ось сидить таке дитя і дивиться на світ широко відкритими очима! Ну дуже мила дитина!

Абсолютно згідна

12. Shprotka

Shprotka Active Member

Дівчата, чи змінилися ваші стосунки з чоловіком після народження першої дитини і в який бік?
    Мені наболіло... (
    Малому вже 9 місяців, а мені досі у вухах гремить "Рот ЗАКРИЙ!" Він з моєю мамою приїхав забирати нас з малим з роддому, приймає від мене дитину, спокійно кажу - Обережно, тримай голівку, а він мені те "Рот ЗАКРИЙ!"
    Перше ж так не було! Він мені образливих слів не казав:girl_sad:

13. Orman

Orman Модератор-бомба

Нормально ти все говориш - брєд якийсь.

натуральна то натуральна, але бути натуральною дурою заслуга невелика

може вона під кінець шось мудре сказала, але я не маю здоров"я такі брєдні довго дивитися.

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ну після такого я би рот закрила назавжди до нього...

15. tsyganka

tsyganka Member

Мені може щось образливе сказати в нервах, коли ми сваримося, і по його словам, коли я достала! У багатьох стосунки змінюються після народження дитини, бо з'являються нові обов'язки, від чоловіка вимагається якоїсь фінансової стабільності(дитина потребує) ну і він псіхує.
    Постарайтесь поговорити з ним в спокійній обстановці, що кому наболіло. Тільки спільними зусиллями поборете всі негаразди і ваші сімейні стосунки стануть кращими!

16. Shprotka

Shprotka Active Member

От що буває, коли неуважно дописи читаєш))) То, виявляється, поширене явище! Знаєте, почитала і легше стало, особливо, коли ви пишете, що то все минеться)

---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ----------

Та, власне, що з тим проблем взагалі немає. Він просто став мною незадоволений. Оскільки я СИДЖУ дома (це так називається мій декрет), то і більшість хатніх справ можу взяти на себе. А коли йому щось потрібно зробити, то мені потрібно забирати дитину чуть би не на руки, бо йому малий заважає.

17. manka

manka Member

Треба відразу розтлумачити, що не будете терпіти такого ставлення (хоча б тому, що ви подарували йому синочка). Бо як попустите перший раз, то потім і не помітите коли такі слова і такий тон в ваш адрес стануть для нього звичними.

18. Shprotka

Shprotka Active Member

Боюсь, що пропустила вже той момент, бо такі слова чую майже щодня (

19. manka

manka Member

Зберіться духом і одного дня виговоріть йому все. Скажіть, що надалі терпіти не будете.
    Мій також думав, що якщо я в декреті, то значить цілий день відпочиваю. Потім я розставила все по-своїх місцях. Навіть коли могла зробити не зробила, сказала, що малий був капризний, погано себе почувала.
    Після народження другого синочка чоловік не перестає дивуватись коли я все встигаю: їсти наварено, в хаті прибрано, випрано-попрасовано, діти вигуляні. Правда я змучена, з ніг падаю - це щоб оцінив важкість чи то кількість зробленої мною домашньої роботи.

20. Seredinka

Seredinka Member

А мені чомусь здається, що зневажливе ставлення в подружжі аж ніяк із народженням дітей не пов’язане. Просто поява дитини - це наче імпульс для розвитку тих вад, які в стосунках вже були і раніше, просто не помічались або не вилазили так явно.