Відповідь: Сімейна форумівка "А на маєш, Галю, празник" всі похворіли! Лікуватись, лікуватись і ще раз лікуватись!
Відповідь: Сімейна форумівка Е ні, кава тільки гаряча неа, вона мене гріє, якщо в реалі пити не можна, то хоч на форумі око тішить.
Відповідь: Сімейна форумівка Брата візьмете в компанію? Я вот навіть респіратор надів щоб інших не заражати
Відповідь: Сімейна форумівка я поки писала, тут ще Ljolik підтягнулася... Тому тепер у нас 4 танкістки і syavych :p
Відповідь: Сімейна форумівка в мене горло просто здуріло... не думала що через форум можна заразитися шкода, що забави переносяться на невизначений час... може аж на Миколая зробимо забаву? адмінам костюми Миколая зробимо, а нам подарунки...
Відповідь: Сімейна форумівка Народ!!!!!!!!!!!! ви збирєтеся вімічати ту річницю чи як?! зрозумійте, не буде такого ідеального часу, щоб всім підійшло і будите:dance: переносити до......... наступної річниці. треба це комусь доручити, наприклад Зорянці, як засновниці теми. от обери, будь ласка, день який підходить більшості, решта постараються підтягнутися, а кому не вийде, ну,то вибачайте іншим разом. принаймні вже буде практика організовування зустрічей
Відповідь: Сімейна форумівка Повністю підтримую. Але я ж не знаю, коли хто може чи не може. Тому велике прохання для всіх бажаючих застрітися: Напишіть, хто коли може чи не може зусртітися наступного тижня. Тоді виберемо час і місце. Давайте всі напишемо до понеділка, щоб ввечері вирішити. Я можу будь-коли.
Відповідь: Сімейна форумівка Я вже виздоровлюю і якщо цього тижня не припре в роддом,то теж можу в будь-який час.
Відповідь: Сімейна форумівка Ми вже майже здорові, більш-менш підходять вівторок, середа і найбільше підходить субота з обіду і до вечора...
Відповідь: Сімейна форумівка Мені підходить будь-який час. Хотілося, щоб це було як найшвидше, бо животик "хапає" що раз частіше і болючіше :radist:
Відповідь: Сімейна форумівка Мені аналогічно. Тільки на цьому тижні. Бо з понеділка буду в Києві - хіба туди перенесем
Відповідь: Сімейна форумівка Тоді пропоную зустрітися в середу після обіду. 5-6-7 вечора. Мабуть, в Пузатій хаті